Uusi suosikkipaletti MACilta

MAC kuului tämän vuoden alkukevääseen asti merkkeihin, joiden uusista kokoelmista ostin lähes aina jotain. Seurasin uutuuksia lähes maanisella mielenkiinnolla, ja minulla oli aina himotuslistalla useita tuotteita. Kaikki intohimo ja palo, jolla suhtauduin kosmetiikkaharrastukseeni, tuntui huipentuvan MAC-hulluuteeni. Alkuvuonna aloittamani ostolakon jälkeen ostoinnostukseni kuitenkin hiipuivat lähes olemattomiin myös MACin kohdalla. Vasta kesäkuussa aloin pikku hiljaa ostaa kosmetiikkaa, ja vasta elokuussa tein pitkästä aikaa ostoksia entisenlaisella hullulla antaumuksella. Ensimmäinen ”kunnollinen” ostoretkahtaminen (luvallinen sellainen) tapahtui kesälomalla Helsinki-Vantaan lentokentällä MAC-pisteellä. Tietysti MAC-pisteellä, koska MAC on edelleen ja tulee varmasti aina olemaan suosikkimerkkini meikeissä.

MACille on tullut viime aikoina aivan älyttömästi kiinnostavia uutuuksia, mutta kaikkein eniten minua riemastuttavat ”pienet ysit”, eli yhdeksän sävyn Eyes On MAC-paletit. Ostopäätös tapahtui välittömästi nähtyäni Burgundy Times Ninen, ja jäin kaipaamaan myös toista palettia, jonka aionkin vielä hankkia.

Katsokaa nyt, miten upea paletti on kyseessä! MACin uudet minipaletit ovat älyttömän kätevän kokoisia. Ne mahtuvat helposti meikkipussiin, vaikka sävyjä on monipuolinen yhdeksän sävyn kattaus. Paletti on siis saman kokoinen, kuin normaalit neljän sävyn kehikot ja Veluxe Pearlfusion-paletit. Yksittäiset sävyt ovat yllättävän pienen kokoisia, ehkä kymmenen sentin kolikon kokoisia, mutta se on mielestäni ihan ok, sillä en kuitenkaan saa koskaan käytettyä normaalikokoisia sävyjä loppuun.

Burgundy Times Nine-paletin sävyt ovat kaikki aivan täydellisen kauniita. Vaalea kulmaluun mattasävy puuttuu, mutta se onkin ainoa puute. Tai toki jos oikein halutaan etsimällä etsiä vikoja, niin onhan tuossa kolme hyvin samankaltaista sävyä. Löytäköön ne, ken haluaa. Minulla on ollut kaikille sävyille käyttöä, ja olen meikannut tällä nyt muutaman viikon lähes joka päivä. Olen onnistunut mielestäni lähes jokaisen meikin kanssa, mutta en ole saanut aikaan/jaksanut kuvata niitä. Pointti on kuitenkin se, että paletti on erittäin koukuttava, ja sen sävyillä on kivaa ja helppoa meikata.

Minusta tämä on kaikenkaikkiaan oikein hyvälaatuinen paletti, joka kannattaa ehdottomasti hankkia, jos haluaa tutustua paremmin MACin luomiväreihin. Hinta pyörii neljänkympin tietämillä, olisikohan se ollut 38 euroa? Lentokentällä maksoin tästä vain vajaa 35 euroa.

Swatchit, olkaa hyvä. Sävyt etenevät vasemmalta oikealle.

Ylin rivi: Honey Lust (lustre), Poppyseed (satin), Quarry (matte)

Keskirivi: Antiqued (veluxe pearl), Embark (matte), #Noir (velvet)

Alin rivi: Haux (satin), Star Violet (veluxe pearl), Sketch (velvet)

Sävyistä omistin ennestään normaalikokoisina nappeina Quarryn ja Sketchin. Tämän paletin myötä varmistuin siitä, että ensimmäisessä Quarry-sävyssäni on vikaa. Siitä ei irtoa lähes yhtään sävyä, massaa, mitään. Tällainen kunnollinen Quarry on kyllä ihanan monikäyttöinen ja kaunis sävy! (MACin työntekijä kehoitti minua jo kauan sitten mennä näyttämään vialliseksi epäilemääni sävyä tiskille, mutta en ole saanut aikaiseksi..)

Olen käyttänyt ihan jokaista paletin sävyä, mutta suosikeiksi ovat valikoituneet ylärivin keskimmäinen sävy Poppyseed, keskirivin ensimmäinen sävy Antiqued, sekä alarivin ensimmäiset sävyt Haux ja Star Violet. Erityisesti Antiqued ja Star Violet ovat jotakin aivan mielettömän upeaa, olen rakastunut. Alla olevassa kelmeässä kuvassa on nähtävillä se ehkä tyypillisin ja yksinkertaisin yhdistelmä, jonka aamuisin sudin luomilleni: koko liikkuvalle luomelle Poppyseedia, varjostuksiin Antiqued tai Star Violet, ja sisänurkkaan Honey Lust. Kulmaluusävyn lainaan toisista paleteista. Paletin sävyt korostavat upeasti vihreitä silmiä!

 

Oletteko te ihastuneet näihin paletteihin? Onko teillä peräti joku näistä paleteista, vai vieläkö roikkuu ostoslistalla? 😉 Suosittelen erittäin lämpimästi tutkimaan näitä tiskillä tai verkkokaupassa. Näissä on ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan. Itse en enää osta MACin yksittäisiä luomivärinappeja, ellei kyseessä ole jokin aivan superspesiaali tapaus, jota haluan niin paljon, että olen valmis maksamaan yhdestä sävystä melkein parikymppiä. Minä palaan ehdottomasti hakemaan ainakin vielä yhden ”miniysin”!

Ainiin, melkein unohdin kertoa erään tärkeän asian. Kyllä, nämä jäävät osaksi vakiovalikoimaa!

Kivaa viikonloppua, muruset! ❤

Mainokset

25 kommenttia artikkeliin ”Uusi suosikkipaletti MACilta

 1. Ei, ei, ei! Ei tällaisia saa näyttää! 😀
  Tuossa on juuri meikäläisen värit eli niitä, mitä eniten käytän.
  Paljonko kuolattava paletti kustansi?

  Tykkää

  1. Ai nämä ei ole vielä verkkokaupassa? 😮 Meinasin juuri mennä itse selailemaan verkkokauppaa, kun huomasin, että se toinen haluamani miniysi on loppu Turusta. Tää on kyllä ihan helmi. 🙂

   Tykkää

 2. Minäkin olen odotellut näitä verkkokauppaan. Navy times nine siellä hetken olikin, mutta muita sävyvaihtoehtoja en ole nähnyt. Tahtoisin kovasti se Amber-version, se vaikuttaisi ihan mun jutulta, vaikka kaunis tämäkin on 🙂

  Tykkää

 3. Ihanaa, että nää tulee pysyväksi valikoimaan<3 9 sävyn paletti on niin paljon kätevämpi kuin neljän ja vielä samassa koossa! Enkä mäkään ikinä saa luomivärejä käytettyä loppuun (etenkään tummia), mutta olisi kiva saada pieneen tilaan mahdollisimman monta sävyä 🙂

  Tykkää

  1. Munkin mielestä on ihan huippua, että nää jää pysyvästi valikoimaan! Kerrankin joku mahtava uusi juttu jää, eikä ole vain hetken hupi, jota täytyy paniikissa metsästää. 😉 Ysipaletti on kyllä huomattavasti kätevämpi kuin neljän sävyn paletti, totta puhut.

   Tykkää

 4. Nää miniysit on todella mielenkiintoset uutuudet! Voi olla, että itsekin tulee ostettua ekat MACin luomivärit sen violettisen ysipaletin muodossa.. 😉 mikä toinen ”ysikkö” sua jäi houkuttamaan? 🙂

  Tykkää

  1. Hyvä valinta! Ysipaletit ovat mun mielestä nimenomaan loistava tapa tutustua MACin luomiväreihin. Amber-paletti, jossa lämpimiä ruskean sävyjä, jäi vielä kaivelemaan. 🙂

   Tykkää

 5. En ole päässyt oikein vielä oikein päässyt vauhtiin tämän kanssa sillä lyhyen ajan sisällä olen saanut niin monta kivaa juttua testattavaksi. Heikkohermoisempi olis ihan argh!!!, mutta minä yritän purra hammasta ja tarttua yhteen kivaan juttuun kerrallaan.

  Nätti meikki joka tapauksessa 🙂

  Tykkää

  1. Tää on aivan ihana, suosittelen! Olen käyttänyt tätä palettia monta viikkoa lähes päivittäin. Se on itselläni äärimmäisen harvinaista, kun omistan köh.. aika paljon luomivärejä. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s