Kolme uutta MAC-vauvaa

Blogiani pidempään lukeneet luultavasti tietävät, että MAC lukeutuu suosikkimerkkeihini kosmetiikan saralla. Jotkut voivat muistaa senkin, että erityisesti MACin poskipunat ovat olleet suuri paheeni. Nyt on mennyt monta kuukautta niin, etten ole ostanut mitään MACin kokoelmista, enkä mitään edes vakiovalikoimasta. Kuten olen aiemminkin maininnut, kesti alkuvuoden ostolakkoni odotettua kauemmin ja ylipäätään mielenkiintoni on ollut muualla kuin meikeissä. Ostin kuitenkin käytettynä (kyllä, ostan käytettyjä meikkejä, jos myyjä on tuttu ja luotettava ihminen) nämä kolme MAC-aarretta ollessani vielä alkukesästä ostolakossa. Sain kuitenkin haettua ne vasta nyt. Myönnän kerinneeni jo harmitella sitä, että menin ylipäätään ostamaan lisää poskipunia, mutta saatuani nämä kaunokaiset hyppysiini muuttui harmitus suureksi riemuksi.

Sweet Samba (ylimpänä) on marmorikuviollinen, Mineralize-laatuinen poskipuna, jossa on kahta eri sävyä. Sweet Samba ilmestyi kesän 2013 Tropical Taboo-kokoelmassa. Jäin miettimään tätä silloin kaksi vuotta sitten, koska sekä sävy, että punan pintakuviointi olivat niin nätit. Tätä poskipunaa tulee käytettyä luultavasti vähiten näistä kolmesta, sillä sävy on niin viileä, että se alkaa mennä jo liian kylmäksi. Tietyssä valossa puna taittaa kämmenellä lähes siniseen.

Kaikki kolme punaa ovat tosiaan sellaisia, jotka olen aikonut ostaa joskus. Breezy (vas. alhaalla) on vakiovalikoimaan kuuluva superpigmenttinen, täydellisesti syksyyn sopiva hohtava ja lämmin luumusävy. Koostumukseltaan se on sheertone shimmer blush. Olen joskus arponut pitkään tämän ja Plum Fooleryn välillä ja päätynyt ostamaan jälkimmäisen, mutta nytpä minulla on Breezykin.

Frost-laatuinen Hot Nights (oik. alhaalla) jäi kutittelemaan kesän 2013 Temperature Rising-kokoelmasta. Sekä poskipunan sävy, että upea mattaruskea pakkaus houkuttelivat, mutta jostain syystä jätin punan kauppaan. Ehkä koska sävy ei ole mitenkään uniikki kokoelmassani? Pigmentti on suorastaan pöyristyttävän vahva. Sain aikaan melkoiset pelleposket meikkaillessani kehnossa valossa eräänä iltana. Onneksi vietin loppuillankin hämärässä valossa… Olen joka tapauksessa erittäin iloinen tämänkin punan hankkimisesta.

Swatchit vasemmalta oikealle: Breezy, Sweet Samba, Hot Nights. Kovin samankaltaisia he ovat, mutta minkäs teet. MACin limited edition-punaa on vaikeaa vastustaa.

Minulle alkaa hiipiä taas pitkästä aikaa se tuttu innostus MACin meikkituotteita kohtaan. Pistäydyin edellispäivänä ständillä ja sain kuulla muutamista ihanista jutuista, joita on tulossa, ja joista Ilonakin kerkesi jo kirjoitella. Samanlaiseen MAC-hamstraukseen en aio lähteä kuin silloin joskus ennen vanhaan, mutta joitain juttuja aion kuitenkin kotiuttaa.

Oletteko te ostaneet viime aikoina jotain kivaa MACilta? Ostatteko te meikkejä käytettynä?

10 thoughts on “Kolme uutta MAC-vauvaa

  1. Olen aika ylpeä että onnistuin pysymään erossa siitä kirpparista josta nämä poskipunat ostit. Ei sillä sieviä tapauksiahan nämä on enkä lainkaan epäile ostaa vähän käytettyä tuotetta tutulta.

    Mä en ole varsinaisesti koskaan täysin antautunut MAC-manialle, vaikka muutamasta kauskokoelmasta olen aika kipeästi jotakin halunnutkin ;). Mulla on edelleen varsin maltillinen määrä merkin tuotteita. Kivoja uutuuksia on tosin minunkin mielestä tulossa joten syksyä odotellessa 😉

    Tykkää

    1. Mä olen ylpeä susta! Sellainen joukkohysteria ja kuhina siellä kävi, että on ihme, jos pystyi pysymään siitä erossa. 😀

      Uskallan arvailla, että sä innostut ainakin jostakin uudesta luomiväristä, joita syksyllä ilmestyy.. 🙂 Eivät olleet muuten vielä eilenkään saapuneet ne miniysit.

      Tykkää

  2. Haha vielä on tuoreessa muistissa kun sydän hakaten googletin sävyjen swatcheja ja pelkäsin etten ehdi saada myytävänä olevista punista mitään :DDD kävi ihan urheilusuorituksesta. Kolme poskipunaa minäkin ostin ja kaikki ovat osoittautuneet aivan ihaniksi ja oon käyttänyt niitä tosi paljon! Nämäkin näyttää todella herkullisilta!

    Tykkää

Jätä kommentti