Kepeän naisellinen Avon Luck La Vie

Olen katsellut usein Avonin kuvastoista tuoksuja ja erityisesti alkuperäistä Luck-tuoksua, mutta en ole uskaltautunut tilaamaan sitä pelkän esitteen perusteella. Avonin kuvastoissahan on sivuilla sellaiset hauskat ”hiero tästä ja nauti tuoksusta”-kohdat, ja esim. suihkugeelien kohdalla tuoksunäyte on kuvastanut hyvin itse tuotteen tuoksua. Hajuvesiä en silti ole uskaltautunut tilaamaan. Ilahduin siis kovasti saatuani blogin kautta kokeiltavaksi Avon Luck La Vie edp:n, joka on kevyempi versio Luck-tuoksusta.

Minulla herää lähes aina epäilykset tuoksun suhteen, jos se on pakattu vaaleaan, hempeään hajuvesipulloon. Pidän enimmäkseen intensiivisistä, mausteisista, makeista tai kirpeistä tuoksuista, joita joku kuvailisi varmaankin raskaiksi. Siksi tällainen kepeä kukkaistuoksu ei olekaan ehkä se ensimmäinen vaihtoehto, jota lähtisin hankkimaan itselleni. Tämä tuoksu sattui kuitenkin saapumaan luokseni loistavaan aikaan, sillä kaipasin jotakin uutta ja erilaista tuoksua, johon vangita juuri tämä vaihe elämästäni. Elän aikaa, jollaista ei tule ehkä koskaan olemaan uudelleen, joten tämä fiilis täytyy saada vangittua johonkin. Tämä ei kuitenkaan ole sen tyyppinen tuoksu, jota käyttäisin pitkään, ja syksyllä tämä siirtyykin varmaan taas syrjään.

Tuoksussa mainitaan kolme nuottia: alkutuoksussa mansikka, sydäntuoksussa kielo ja pohjatuoksussa santelipuu. Minä tunnistan vain etäisesti mansikan, mutta muuten tuoksu on minun nenääni tavanomainen kepeä kukkaishedelmäinen tuoksu, jollaisista en yleensä koskaan osaa erottaa nuotteja. Tuoksu ei ole kovin omaperäinen, mutta se on raikas ja melko turvallinen valinta vaikka lahjaksikin. Tuoksu kesti ihollani reilu viitisen tuntia, eli ihan mukavasti.

Tuoksu maksaa normaalihintaan n. 35e, mutta sen voi saada kampanjatarjouksista välillä reilulla parillakympillä.

Tilaatteko te tuoksuja ilman että pääsette tuoksuttelemaan niitä? Millaisia tuoksuja te käytätte juuri nyt?

*Tuoksu saatu blogin kautta.

2 thoughts on “Kepeän naisellinen Avon Luck La Vie

  1. Tilaan joskus, mutta aika harvoin enää. Sen verran tuli hutiostoja tehtyä aikoinaan. Oppia ikä kaikki. 😀 Tosin tuoksunuoteista osaan päätellä aika paljon pidänkö tuoksusta, jos tuoksua kuvataan vain yhdellä sanalla itämainen, tiedän etten pidä. Muuten olen tuoksujen suhteen tosi kaikkiruokainen. 🙂

    Tykkää

    1. Sä tunnet varmasti eri vivahteita ja nuotteja paremmin kuin minä. 🙂 Mä en uskaltaisi tilata varmaan mitään ilman tuoksunäytettä. Siis jos ei olisi edes noita ”raaputusruutuja” 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s