Arvostelussa Rimmelin kurkkumaskara

Olen tykännyt todella monista Rimmelin ripsiväreistä, joten suhtaudun aina suurella mielenkiinnolla merkin uusiin lanseerauksiin. Sain huomiota herättävän vihreään putkiloon pakatun ripsivärin keväällä Bernerin Kauneuden puutarha-tapahtuman goodiebagista ja aloitin kokeilut sen kanssa heti edellisen ripsivärin loputtua.

Ripsivärissä tuntui olevan minulle monia Rimmelin ripsiväreille tyypillisiä, ennestään tuttuja ominaisuuksia. Harja on tuuhea ja runsas. Massa on märkää ja helposti kerrostettavaa, ja se lähtee vedellä helposti pois. Kun melko massiivista harjaa oppii käyttämään, saa sillä mainiosti ripsiin sekä tuuheutta, että pituutta. Tuttua ja hyvää Rimmel-laatua siis. Tuoksu tässä on tuotelupauksensa mukaisesti poikkeuksellisen raikas ja hyvä kurkku! Vihreä putkilo ei ole mielestäni kaunis, mutta sen löytää aamuisin helposti meikkipussista jopa ennen aamukahvia puoliunessa ollessa.

Eräs ominaisuus tässä muuten erinomaisessa maskarassa kuitenkin tökkii, ja se on suttaavuus. Massa ripsivärissä on kahden kuukauden aktiivikäytönkin jälkeen edelleen niin märkää, että saan sotkettua luomeni erityisesti ulkonurkasta joka ainoa kerta, vaikka yrittäisin olla kuinka varovainen. Tämä luonnollisesti harmittaa, jos oma kädenjälki sattuu miellyttämään jonain aamuna erityisen paljon niin, ettei luomivärejä olisi kivaa mennä sörkkimään pumpulipuikolla.

Olen usein blogissa ylistänyt Rimmelin ripsivärejä, kuten olisin voinut tehdä tämänkin kohdalla ilman tuota viimeiseksi mainittua ominaisuutta. Rimmelin ripsivärien massa on usein märkää, mutta kokemukseni mukaan ne muuttuvat sopivan kiinteiksi viimeistään kolmen viikon kuluessa. Valitettavasti näin ei Wake Me Up-maskaran kanssa käynyt. Wake Me Up-kurkkumaskarassa ei myöskään ehkä ole mitään varsinaista uutta Rimmelin tarjontaan, vaan päinvastoin minusta tämä ripsiväri muistuttaa monia muita merkin maskaroita.

Rimmeliä myydään marketeissa ja tavarataloissa. Ripsivärien hinnat pyörivät kymmenen euron pinnassa. Voin lämpimästi suositella kokeilemaan Rimmelin maskaroita, sillä niiden joukossa on todellisia helmiä, vaikka postauksen yksilö ei minua saanutkaan hurraamaan.

Oletteko te kokeilleet tätä kurkkumaskaraa? Mitäs olette tykänneet?

*Tuote on saatu blogin kautta.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Arvostelussa Rimmelin kurkkumaskara

 1. Olen kokeillut Rimmelin vedenkestävää ripsiväriä (Scandal-jotain) ja se oli minun tarpeille (taivutusten pitävyys, kestävyys, pituus, volyymi) aivan väärä valinta. Märkä massa suoristi ripset eikä kestävyydessäkään ollut hurraamista. Vedenkestävien ripsivärien tekeminen on ihan selvästi taitolaji.

  Sulla olen nähnyt käytössä sellaisia ripsivärejä, jotka olisivat mulle ihan toivottomia joten näin testausmielessä olet ainakin valmistajille unelma, sillä kaikki toimii 🙂

  Tykkää

  1. Minulta on kohta tulossa postaus ”vedenkestävästä” ripsiväristä, joka lähtee helposti vedellä pois 😀 Se tuntuu tosiaan olevan taitolaji.

   Mä taidan kyllä olla helppo tässä tapauksessa, mulle tosiaan käy melkein kaikki ripsivärit. 🙂

   Tykkää

  1. Rimmel on ilahduttavan edullinen ollaakseen yleisesti ottaen tosi hyvä merkki! Hmm.. mulla odottelee yksi Oriflamen ripsiväri testailua tuolla.. kiinnostavaa nähdä millaiseksi se osoittautuu. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s