Yön sävyjä luomilla

Tänä kesänä minulle ei ole tullut vielä ollenkaan sellaista oloa, että pitäisi meikata jotenkin värikkäästi tai muuten vuodenaikaan viittaavasti. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei minun loma-aikaani ole mahtunut kuin kolme kesäisen lämmintä ja aurinkoista päivää. Ne päivät vietin tiiviisti ulkosalla äidin mökillä – ilman meikkiä tietenkin. Olen turvautunut lähes koko kesän vouhkaamaani Urban Decayn Pulp Fiction-palettiin tai saman merkin Naked 3-palettiin, ja piristykseksi sitten tehnyt välillä hieman voimakkaampia ja kokeilevampia meikkejä. Tämän postauksen meikki olkoon yksi esimerkki jälkimmäisistä.

Tuntui hiukan hurjalta tarttua pitkästä aikaa Guerlainin näyttävään Les Ombres De Nuit -palettiin, koska sävyjen hohtavuuden ja pigmenttisyyden vuoksi paletin kanssa lähtee helposti mopo käsistä, mutta koska oli vapaapäivä, annoin mennä. Lopputuloksesta tuli yllättävän arkimeikkikelpoinen, vaikka yleisilme olikin voimakas. Tykkäsin lopputuloksesta ja aion ehdottomasti kokeilla sitä uudelleen lähiaikoina.

Kaikki meikissä käytetyt tuotteet:

Avaintuotteet: Guerlain Écrin 4 Couleurs Les Ombres De Nuit, MAC Powder Blush Margin, MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade, Make Up Store Microshadow Smog (kasvojen varjostukset & luomivärin häivytys), sekä kuvasta unohtunut We Care Iconin Magnetic Lips-huulikiilto tuntemattomassa sävyssä.

RVB LABin irtopuuteri ja Rimmelin Wake Me Up-ripsiväri saatu blogin kautta.

En tiedä onko joku siellä miettinyt koska Neiti Kameleontti alkaa taas päivittyä useammin… Tällä hetkellä en osaa sanoa. Olen alkuvuoteen verrattuna täysin uudenlaisessa elämäntilanteessa, enkä ole vielä löytänyt tasapainoa sen ja bloggaamisen kanssa. Minulla on ideoita blogin suhteen ja luonnoksissakin pyörii hiomista vailla olevia postauksia, mutta aikaa tai oikeanlaista fiilistä (puhumattakaan noiden kahden asian samanaikaisuudesta) niiden viimeistelemiseen ei tunnu löytyvän. En ole lopettamassa bloggaamista, mutta en myöskään pysty nyt lupaamaan tiheämpää postaustahtia. Kiva, kun moni tuntuu silti pysyttelevän mukana. 🙂 Kiitos siitä!

Leppoisaa sunnuntaita!

Mainokset

20 thoughts on “Yön sävyjä luomilla

  1. Todella kaunis meikki! Tuo Guerlainin paletti on todellinen aarre! Mulla on se jossain jemmassa, mutten ole pitkään aikaan käyttänyt. Pitääkin kaivella se taas esille! Huomaa että alkaa jo olla ikävä syksyä- itsella on meikit alkaneet kummasti jo tummeta. 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s