Uusi tukka & MAC Steamy

Olen meikannut laiskasti jo varmaan pari kuukautta. Viime viikolla kuitenkin tartuin siveltimeen sillä ajatuksella, että nyt tekee mieli jotain erilaista ja näyttävämpää. Meikin intensiteetti ei välity kuvista, mutta jotain aavistusta näistä kuitenkin voi saada. Teki mieli näyttää pitkästä aikaa vähän laitetummalta sen viime aikojen lähes meikittömän naaman sijaan.

Käytin MACin upeaa Steamy-luomiväriä. Meikistä tuli jännästi hyvinkin vihreä, koska paritin Steamyn Make Up Storen Smogin kanssa. Tykkäsin lopputuloksesta joka tapauksessa, vaikka siitä ei alunperin havittelemaani turkoosia lopulta tullutkaan.

Kävin myös todella pitkästä aikaa kampaajalla. Olen kriiseillyt tukkani kanssa viime aikoina oikein urakalla. Se on ollut sen pituinen, ettei se ole näyttänyt hyvältä oikein mitenkään laitettuna. Leikkautettuani viime kesänä pitkästä tukasta kertarysäyksellä lyhyen, olen kokeillut siihen kaikkia mahdollisia värejä ihan täysvaaleaa lukuunottamatta. Ruskeaa, punaista, viiniä, mustaa, tummanruskeaa, vaaleita raitoja… Tukka alkoi olla jo sen näköinen, että olisi ehkä aika päättää mitä väriä haluan nyt pitää vähän pidempään. Kampaaja ehdotti, että musta ja tummanruskea puretaan nyt kokonaan latvoista pois vaalennusaineella ja laitetaan tyveä lukuunottamatta tuhkaisaa sävyä päälle. Lopputulos on ihastuttavan vaalea, mutta ei nyt oikein tuhkainen kuitenkaan. Punasävy tunkee alta aika hyvin, mutta se oli odotettavissakin. Hiukseni näyttävät oikeastaan siltä, etten oikeasti olisi edes käynyt kampaajalla (ainakaan sitä yli 3h aikaa, joka tämän lopputuloksen saavuttamiseen meni…), mutta olen tyytyväinen. Ilme on mielestäni kivan huoleton ja luonnollinen. Huonossa kunnossa tukka toki on. Mutta joo, pitkää tukkaa kasvatan taas! 😀 Vain niska siistittiin lyhyemmäksi, koska en vain kestä niitä niskahiuksia.

Monille tulee käsittääkseni tarve saada tukkaan uutta ilmettä keväällä ja syksyllä, mutta minulle se tulee usein myös kesällä. Miten teillä – tuleeko teille  saada hiuksiin kesäfiilistä?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi tukka & MAC Steamy

  1. Hyvältä näyttää uusi tukka! Mä olen tosi kyllästynyt hiuksiini, joten suunnitelmana on loppukesästä lyhentää reippaasti. Saas nähdä, uskallanko. Vaikka tukkaahan se vain on, aina se kasvaa takaisin. 🙂

    Tykkää

    1. Voin lämpimästi suositella kokeilemaan radikaalejakin muutoksia tukkaan, kunhan niitä on toki edes hiukan harkinnut. Tukka kasvaa tosi nopeasti takaisin, vain joihinkin ikäviin välivaiheisiin saa tottua, jos mieliikin äkkiä muuttaa paljon mallia tai kasvattaa pitkät takaisin. Kannustan muutokseen! 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s