Seerumeiden aatelia

Poikkeuksellisen suuri ihastumiseni ihonhoitotuotteisiin jyllää edelleen täydellä teholla. Roaccutanin jälkeen ihoni jano ekstrakosteutukseen on loputon, vaikka lääkekuurin lopettamisesta on jo pitkälti yli puoli vuotta. Sain V 10 Plus-seerumeita maahantuovalta yritykseltä kokeiltavaksi erään mainioksi osoittautuneen tuotteen. Ennen minulle parhaiten sopivan seerumin valintaa tein testin, jonka mukaan itse tuote sitten valittiin. On hauskaa, että kaipaan ihonhoitotuotteiltani tällä hetkellä täysin päinvastaisia ominaisuuksia kuin vuosi sitten tähän aikaan.

V 10 Plus tarjoaa mahtavan laajan valikoiman japanilaisia, vesipohjaisia seerumeita erilaisten ihotyyppien tarpeisiin ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sarjan ideologiana on, että oikeita tuotteita käyttämällä iho olisi ilman meikkiäkin upea ja sädehtivä.

V 10 Plus -seerumisarja ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita.

Itselleni sain keramidiseerumin, jonka kerrotaan hoitavan ihon sisimpiä kerroksia. ”Ihon luonnolliset lipidit pitävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. V 10 Plus -seerumin sisältämä keramidi stimuloi lipidien tuotantoa ihon eri kerroksissa, ja tekee siten ihosta vahvemman. Sitä käytetään myös laserhoidon jälkeen kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. V 10 Plus Keramidi Seerumi sisältää kasvipohjaista, riisin kuoresta uutettua keramidia.”

Tuotteen kerrotaan sopivan herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle, ja sen luvataan korjaavan iholle jo syntyneitä vaurioita. Tämä kuulostaa minun korvaani täydelliseltä!

Seerumi tulee kauniin yksinkertaisessa pullossa, ja ainakin minussa tuotteen riisuttu ulkonäkö herättää positiivisia mielikuvia luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Itse tuote on kirkasta ja mukavan paksua. Runsas koostumus aiheuttaa minulle edelleen viikkojen käytön jälkeen hieman ongelmia, sillä annostelen tätä liikaa, vaikka paljon vähempikin riittäisi. Tuote on siis riittoisaa, kunhan sitä malttaa käyttää tarkoituksenmukaisesti. Annostelu on tehty kyllä helpoksi kätevän pipetin avulla, mutta olen välillä hätäinen…

Tuote on tuoksutonta. Vaikka en yleensä pidä tuoksuttomuudesta, sopii se tälle tuotteelle minusta hyvin, enkä jää kaipaamaan tuoksua. Tämä seerumi on tällaisenaan aika täydellinen.

Mitä tämä sitten tekee iholleni? Ihoni on ahkerasta kosteuttamisesta huolimatta aknelääkekuurin jäljiltä kuiva ja herkkä. Ihoani voisi kuvailla parhaiten sanalla kärsinyt. Iho on joistain kohdista todella hauras, ja erityisesti niistä kohdista, jonne ekat rypyt ilmestyvät, iho on erityisen kuiva. Keramidiseerumi tuo iholleni sen paljon kaipaamaa lisäkosteutusta ja humahtaa ihooni hetkessä. Iho tuntuu syväkosteutetulta ja myös kimmoisammalta ja vahvemmalta, eli tuotelupaukset täyttyvät minun kokemukseni mukaan todella hyvin. Tähän kohtaan tekee mieli lisätä maininta, että tähän hintaan tuotelupausten on syytäkin toteutua.. Seerumien hinnat kun ovat melko korkeat. Uskallan väitää, että rahalleen saa kyllä tässä tapauksessa vastinetta. En ehkä enää halua olla ilman tätä.

Vaikka seerumi tuo kosteutta iholleni, levitän kasvoille aamuin illoin paksuhkoa kosteusvoidetta, käytän rasvaista silmänympärysvoidetta ja läträän kosteuttavien naamioiden kanssa. Miten tällaisen kombon kanssa sitten enää pystyy arvioimaan yksittäisen seerumin tehoa? Hyvin, koska ihoni tarpeet ovat sen mukaisia, ettei ihonhoitorutiinini ei riitä ilman tehokkaampia tiivisteitä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoani tarpeeksi. Jokainen ylimääräinen vaihe ja tuote tulee tarpeeseen. Tulen olemaan luultavasti loppuelämäni ahkera kuluttamaan seerumeita.

INCI on ihastuttavan yksinkertainen!

Oletteko te kokeilleet sarjan seerumeita? Oletteko tykänneet? Mahtavaa alkavaa viikkoa!

*Tuote on saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Seerumeiden aatelia

  1. Mä olen tykännyt V10Plus-sarjan A-Vitamiini Seerumista, josta olen vinkannut blogissanikin 🙂 Käytin pullollisen viime keväänä ja tykästyin. Varmasti hankin jossain vaiheessa uuden pullollisen. Aiemmin testasin myös Pycnogenol -seerumia, mutta se ei tuonut näkyvää eroa mun iholle. Varmasti hyvä seerumi sekin, mutta oli ehkä väärä mun ihon senhetkisiin tarpeisiin 🙂 V10Plus-sarjalla on myös muita tosi hyviä tuotteita, mm. Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli on huippu! Toka tuubi jo menossa. Siitäkin on juttua blogissa, jos haluat käydä kurkkaamassa! Vaikka vanhempia juttuja ovatkin 😉 Tämä Keramidi Seerumi alkoi kyllä nyt myös kiinnostaa mua!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s