Saksalaista luonnonkosmetiikkaa Dr. Schelleriltä

Sain Dr. Schellerin seerumin jo useita kuukausia sitten Eyeshadow And Flame-blogin Ilonan järjestämien pikkujoulujen goodie bagista, mutta sain vasta nyt näpyteltyä siitä teille. Arkailen edelleen hieman ihonhoitotuotteista kirjoittamisen suhteen, mutta nyt on paras rohkaistua, sillä olen innostunut viime aikoina ihan hirveästi muunmuassa erilaisista seerumeista ja tehotiivisteistä.

dr_scheller_argan_oil_and_amaranthDr. Hauschkan tuotteiden entisenä suurkuluttajana tuntui sertifioitua saksalaista luonnonkosmetiikkaa oleva Dr. Scheller heti jotenkin kotoisalta sarjalta. Dr. Scheller käyttää tuotteissaan erityistä PhytoSolve®-tehoaineyhdistelmää, jonka avulla kasviperäiset ainesosat saadaan vaikuttamaan iholla tehokkaammin.

PhytoSolve® pähkinänkuoressa:
PhytoSolve®-tehoaineyhdistelmän ansiosta toinen kahdesta luonnollisesta ainesosasta vaikuttaa ulkoa sisällepäin. Toinen ainesosa tunkeutuu kapseloituna syvälle ihoon ja vaikuttaa sisältä ulospäin. Tämä kaksinkertainen vaikutus vahvistaa hoidon tehokkuutta.

Argan Oil & Amaranth Anti-Wrinke Intensive Serum sisältää nimensä mukaisesti arganöljyä ja amaranttia. Tuotteen kerrotaan kiinteyttävän ihoa ja ehkäisevän ryppyjä.

Pakkauksen ja tuotteen nimen perusteella odotin paksua ja öljyistä koostumusta yrttisellä tuoksulla. Samoin kuin Myy, sain kuitenkin todeta tämän olevan erittäin ohutta ja juoksevaa. Tuoksu on sitruksinen ja hiukan lääkemäinen, aika hyvä sanoisin. Seerumi levittyy kuivalle iholle vaivattomasti ja imeytyy ihooni nopeasti, mutta jos ihoni on levitysvaiheessa vielä hiukankin nahkea kasvovedestä, vaahtoaa tuote hieman ärsyttävästi ja sitä saa pyöritellä ihoon jonkin aikaa.

Iholla on jännän nahkea ja hieman kiristävä tunne heti tuotteen levityksen jälkeen, mutta imeydyttyään ihoon kunnolla tuote ei enää tunnu ikävältä tai ylipäätään miltään. En osaa ottaa kantaa siihen, madaltaako tämä ryppyjä, koska niitä minulla ei vielä ole, mutta iho tuntuu ja näyttää kyllä kuukauden säännöllisen käytön jälkeen hyvinvoivalta ja kimmoisalta. Kosteutta tämä ei tunnu erityisemmin antavan iholleni, vaan saan hölvätä reilulla kädellä voiteita tämän jälkeen.

Käytän tuotetta mielelläni, sillä ihoni janoaa tällä hetkellä kovasti lisäravinteita. Vaikka Roaccutan-kuuri sai aikaan mahtavia asioita, kuten vei mennessään aknen, korjailen edelleen myös sen tekemiä tuhoja, minkä johdosta kaikki ekstrahemmottelu ja kosteutus on tervetullutta. Eräälle lukijalleni tiedoksi, että jälkipuinti Roaccutanista on työn alla!

Dr. Schellerin tuotteet eivät sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, parabeeneja tai eläinperäisiä raaka-aineita. Tuotteita ei testata eläinkokeilla. Lisätietoa löytyy mm. täältä (Dr. Schellerin suomenkieliset sivut) ja jälleenmyyjät täältä.

Minulle syntyi sarjasta mukava kuva, jonka perusteella voisin tutustua tuotteisiin mielelläni laajemminkin.

Onko Dr. Scheller teille tuttu sarja? Kivaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

 

Tuote saatu blogin kautta.

14 thoughts on “Saksalaista luonnonkosmetiikkaa Dr. Schelleriltä

  1. Mä tykästyin etenkin sarjan kasvoveteen, kun kokeilin tuotteita viime syksynä 🙂 Sen voisin jopa nimetä yhdeksi parhaimmista luonnonkosmetiikan kasvovesistä! Sopivan kosteuttava, jätti iholle ihanan tunteen. Ja se tuoksu – oooh! Juuri tällaiselle makeanhimoiselle ihan täydellinen 😉 Mun postaus löytyy täältä, jos haluat kurkata: http://beauty-highlights.blogspot.fi/2014/10/luonnollisen-tehokasta-esittelyssa-dr.html. Pari tuotetta vielä odottelee testaamistaan 🙂

    Tykkää

  2. Kiinnostava sarja. En ole vielä tutustunut, mutta vaikuttaa erittäin hyvältä. Ei ihonhoidosta kirjoiittaminen ole vaikeaa. Riittää kun kertoo omat fiilikset. Niitä on aina kiva lukea 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s