Killer Queen’s Spring Reign

Minä en ole missään nimessä tavanomaisten kukkaistuoksujen ystävä. Kaipaan tuoksulta useimmiten syvyyttä, tummuutta ja mystiikkaa – sitä jotain, joka tekee tuoksusta minun mielestäni erityisen. Pidän tuoksuista, jotka ovat ennemmin vaikka hyökkääviä, kuin liian neutraaleja. Kun sain käsiini Katy Perryn uuden Spring Reign limited edition-tuoksun, olin lähes varma, etten tulisi pitämään siitä. Hennon vaaleanpunainen pahvipakkaus lupaili herkkää ja tyttömäistä kukkaistuoksua, joka olisi ihan kiva, mutta ei kuitenkaan minun juttuni. Olin onneksi väärässä, ja tämä tuoksu pääsi yllättämään positiivisesti.

killer's_queen_katy_perry_spring_reign_edp

Spring Reign on kevyt ja kukkaisen hedelmäinen tuoksu, siitä ei pääse mihinkään. Siinä on kuitenkin sen verran makeutta, että se alkoi viehättää minua ja jaksoi kiinnostaa vielä intensiivisen kokeilujakson jälkeenkin. Viime aikoina olen poikkeuksellisesti kaivannut tuoksua, joka ei herättäisi huomiota, vaan olisi vain kevyt, raikkaan suloinen huntu. Tämä on juuri sitä – naisellinen ja pehmeän raikas tuoksu, jossa riittää viehätystä, mutta joka ei vaadi minkäänlaista erityistä tunnetilaa tai energialatausta toimiakseen. Tulen tästä hyvälle mielelle.

Alkutuoksussa on freesiaa, orvokkia ja musteherukkapensaan nuppuja. Sydäntuoksussa davana-öljyä, gardeniaa ja ruusua. Jälkituoksussa bentsoe-hartsi (en ole ikinä ennen kuullut tällaisesta!), setripuun öljy ja cashmeran. Erotan tuoksusta freesian ja ruusun, mutta muita hieman eksoottisempia nuotteja en erota, sillä tuoksunenäni ei ole mitenkään harjaantunut. Tuoksu on kestävyydeltään melko keskitasoa. Voin aistia sen kahdeksan tunnin työpäivän ajan, mutta en juuri sitä kauempaa.

Vaikka pakkauksesta tulee mieleen, että tuoksun kohderyhmänä olisi nuoret tytöt ja naiset, väittäisin tuoksun sopivan varttuneemmallekin naiselle. Tykkään myös pullon ulkonäöstä, vaikka se aika hempeän prinsessamainen onkin.

30ml edp:n suositushinta on 32,50 euroa.

Mikä on teidän suosikkituoksunne tällä hetkellä? Valitsetteko tuoksuja vuodenajan mukaan?

 

Tuoksu saatu maahantuojalta.

17 thoughts on “Killer Queen’s Spring Reign

  1. Musta nää Katy Perryn tuoksut on parhaita julkkistuoksuja. Pullot on makeita, erilaisia. Mä luulen, että sä voisit tykätä myös Killer Queenista, joka on huomattavasti syvempi, eikä näin kevyt.

    Todellakin vaihtelen tuoksuja vuodenajan mukaan, paitsi sitten mulla on muutama (alle 10 tuoksua), joita käytän ympäri vuoden.

    Tykkää

    1. Minäkään en yleensä lämpeä julkkistuoksuille, mutta totta – tämä on tosi kiva! 🙂 Täytyy tuoksutella tuo toinenkin vaihtoehto. Se taisi olla sininen pullo (tai ainakin se neste sinistä)..?

      Mäkin laitoin jo muutaman tuoksun talviteloille, vaikka niin vannoin käyttäväni niitä läpi vuoden 😀

      Tykkää

  2. Tuohon en ole vielä tutustunut, mutta ainakin Royal Revolution yllätti positiivisesti ja se pitikin saada sitten ja onkin tällä hetkellä suosikki.

    Joitain tuoksuja tulee käytettyä pelkästään kesällä, jos ne ovat selkeästi keväisi/kesäisiä, mutta en muuten kauheasti vaihtele tuoksuja vuodenaikojen mukaan.

    Tykkää

  3. Yleensä julkkistuoksut eivät iske, mutta näissä on jotain, mikä vetoaa muhun. Pullo ainakin on aika häävi! Komppaan Jonnaa, tykkäisit varmasti Killer queenista! (Päässä alkoi heti soida kys. biisi.. :D)

    Bentsoehartsi on ihana tuoksunuotti, se on vaniljainen ja syvä. Sitä käytetäån suitsukkeissa, ja kaiketi siis suitsukeoparfyymeissä (Suitsukkeet ovat suuri rakkauteni!) Uusista tuoksuista tulee mieleen Pradan Candy. Lolita Lempickan tuoksuissa taitaa olla myös bentsoeta.

    Tykkää

    1. Sama – minäkään en useimmiten pidä julkkistuoksuista, mutta tässä on sitä jotain. 🙂 ”Häävi” – tietääkö joku muukin kuin minä tuon sanan? 😀

      Pradan Candy ja Lolita Lempickan tuoksut ovat ihania.

      Tykkää

      1. Mun isosiskot käytti tuota sanaa paljon joskus 90-luvulla. Itsekin toki käytän välillä huomaamattani. Mies jaksaa joka kerta siitä piikitellä 😀

        Tykkää

  4. Hah, juuri eilen kirjottelin tuosta Royal revolutionista ja törmäsin tähän kevättuoksuun myös, joten kiva oli päästä tästäkin kuulemaan, sillä nämä neiti Päärynän tuoksut kyllä jäivät kiinnostamaan! 🙂

    Tykkää

  5. Minäkin hankin tämän mutta sitten jonkin aikaa testailtuani päädyin lahjoittamaan tuoksun tyttärelle. Ostin kunnon kokoisen lekan (100 ml) josta kyllä varmasti liikenee sitten minullekin jos joskus haluaisinkin tuoksutella. Minun ihollani tämä ei oikein jaksanut kestää muutamaa tuntia pidempään. Kaunis tuoksu kuitenkin! Näistä Killer Queen sarjan tuoksupulloista tykkään todella paljon! Kivan näköisiä mielestäni!

    Se Royal Revolution kuulosti hyvältä ilmestyessään mutta en ole sitä kuitenkaan hankkinut kun en ole ihan varma vielä, mitä olen siitä mieltä, vaatii kunnollista lisätuoksuttelua! Viime kesän flanker Oh So Sheer multa löytyy ja siitä tykkään todella paljon! Paras kaikista on kuitenkin mielestäni alkuperäinen Killer Queen, se yllätti minut kyllä ihan kympillä! LivBoxista tuli sample ja sitä kautta ihastuin, en olisi ehkä ikinä edes nuuhkutellut Killer Queenia ilman sitä, minä kun en oikein noista julkimotuoksuista niin perusta. Vaikka toisaalta, onhan minulla Katy Perryn Purr ja Meow’kin. 😀 Killer Queen on mielestäni laadukas ja tuoksuu aivan ihanalle! Ehkä enemmän sellainen viileämpien kelien tuoksu. Suosittelen nuuhkimaan!

    Tykkää

    1. Ai tätä myydään 100ml:n pullossakin! Luulin, että vain näissä pienissä. No 100ml on kyllä aika paljon, varmaan riittää teille molemmille. 😀 Nämä pullot ovat kyllä nättejä. 🙂

      Mun täytyy tänään käydä Stockalla ihmettelemässä näitä tuoksuja, kun olen nyt jo ihan sekaisin siitä että mikä on mikäkin! Mä en muistaakseni välittänyt kauheasti siitä LivBoxin mukana tulleesta näytteestä, mutta mä olin luultavasti aika ennakkoluuloinen sitä haistellessa juuri sen vuoksi, että se oli julkkistuoksu. Purr ja Meow kuulostaa ihanilta – kissajutuilta! ❤

      Tykkää

  6. Mä en oo yleensä tykännyt julkkistuoksuista enkä esim. näistä Katynkään tuoksuista – mikä on harmi, koska fanitan Katya tosi paljon. Tästä versiosta kuitenkin kummasti tykkäsin! Olen niitä kaikkia aina kaupoissa testannut ja pettynyt, mutta tätä mun on täytynyt jo pariinkin otteeseen käydä suihkuttelemassa ranteilleni.. Edelleen harkitsen tän ostamista! Ei olisi pahan hintainenkaan ja jos vaikka napsahtaisi joku alekuponki käteen :> Pullo ja pakkaus ovat myös erittäin nättejä!

    Tykkää

    1. Sama homma – en yleensä julkkistuoksuista välitä, mutta tästä tykkäsin. Tästä puuttuu sellainen julkkistuoksuille ominainen överimakeus, eikä tämä tunnu olevan aivan kopio jostakin toisesta tuoksusta, vaan ennemminkin klassinen kukkaishedelmäinen tuoksu. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti