Ruusuntuoksuista hemmottelua äideille

Osa lukijoistani ehkä muistaakin, että rakastan Lushia. Aina siitä asti kun tutustuin merkkiin Virven blogin kautta vuonna 2009, olen vannonut herkullisten palasaippuoiden nimeen ja kokeillutkin niistä varmasti lähes jokaista pidempään valikoimassa ollutta lajia. Lushille ilmestyy jatkuvasti jotakin uutta ja kiinnostavaa, joten valinnanvara ei onneksi pääse loppumaan. Kun Lush Suomi tiedusteli minulta haluaisinko tutustua heidän uusimpiin, äitienpäivän kunniaksi ilmestyviin tuotteisiinsa, ei minun tarvinut pohtia vastausta kahtakaan sekuntia. Todellakin halusin!

Tällainen huumaavan tuoksuinen setti Lushilla on suunniteltu äitien iloksi tänä vuonna. Paketista löytyy kylpypommi, kylpypala, palasaippua, aivan järjettömän hyvän tuoksuinen suihkugeeli sekä suihkussa käytettävä vartalovoide.

Punainen kukkaissaippua Love You Mum tuoksuu vahvan ruusuiselle. Aluksi hieman hyökkäävänkin tuoksuisesta kaverista paljastuu hetken tuoksuttelun jälkeen pehmeämpi puoli, jossa on jotakin kovin perinteistä ja kiehtovaa. Saippua on vielä näin tuoreena ihanan pehmeää ja hiukan taipuisaa. Saippuahulluuteni on sitä luokkaa, että analysoin näiden koostumuksia ja kartoitan mahdollista ikää tunnustelemalla ja tökkimällä massaa. Vaikka kovaksi kuivatetut saippuat ovat riittoisampia, haluan minä saippuani tuoreena.

Rose Bombshell-kylpypommikin on tulvillaan ruusun tuoksua. Lushin tuoksut ovat aina voimakkaita, mutta Rose Bombshellista tuoksu suorastaan räjähtää aistien tutkiskeltavaksi. Tuoksu on äärimmäisen naisellinen ja upea. Minulla on paha tapa säilöä kylpypommeja niille pehmustetussa kätköpaikassa, enkä koskaan malta käyttää näitä. Nyt olisi ehkä aika, kun joulunjälkeisistä alennusmyynneistä hamstratut palleroisetkin odottelevat vielä käyttöön ottoa.

Viilankantoluvassa arvuuteltiin, että mitä kummaa tuo vaaleansini-valkoinen tapaus esittää. Minun Mother Superior-kylpypalani ei ole aivan yhtä pelottavan näköinen kuin Petralle osunut yksilö. Kylpypalankin tuoksu on erittäin kukkainen ja vahva. En ole raaskinut tätäkään vielä uhrata kokeiluun, sillä palasta on vain niin paljon helpompi nuuhkia, kun se on vielä kokonaisena.

Yummy Mummy-vartalonhoitoaine muistuttaa jonkin verran African Paradisea, josta kirjoittelin aiemmin täällä. Molemmat ovat suihkussa käytettäviä vartalovoiteita, jotka siis levitetään kostealle iholle ja huuhdellaan sitten pois. Tykkäsin Yummy Mummyn koostumuksesta ehkä vielä inasen enemmän, sillä sen pikkuisen kiinteämpi koostumus ei altista minua niin helposti tuhlailemaan tuotetta annostelemalla sitä liikaa. Tämäkin jätti ihon superpehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Kaakaovoita ja mansikkamehua sisältävä tuote tuoksuu uskomattoman hyvältä ja herkulliselta!

Joukon helmi ja kiistaton suosikkini on Yummy Mummy-suihkugeeli. Jos tuote on violettia ja karkilta tuoksuvaa, niin eihän silloin voida mennä pahasti pieleen? Salla huhuilikin jo blogini Instagramissa (löytyy tuolta sivupalkista!) ja kyseli miltä tämä tuoksuu, joten yritin oikein urakalla miettiä sopivaa kuvausta. Lush kuvailee tuoksua kukkaisen makeaksi, minkä kyllä allekirjoitan, mutta aistin tässä lisäksi vahvasti karamellimaisuuden. Muistaako joku Porridge-saippuan? Tämä tuoksuu paljon siltä! Taivaallinen tuoksu jää iholle pitkäksi ajaksi. Ja tämä väri – en ole ikinä ennen nähnyt liilaa suihkugeeliä!

Sanoisin, että kyseessä on oiva lahjaidea hemmottelua ja kosmetiikkaa rakastavalle äiti-ihmiselle, tai miksei muillekin. Kelpasi tämä ainakin minulle enemmän kuin hyvin. Omalle kuusikymppiselle äidilleni valitsisin jotakin muuta, mutta hänelle kylpeminen ja kylpyamme edustavatkin lähinnä ikävää muistoa 60-luvulta. Vai oletko muuttanut mielesi, äiti rakas?

Lush muuten avasi juuri uuden myymälän Mannerheimintielle, käykäähän kurkkaamassa! Itse aion mennä tutkimaan apajia heti seuraavalla kerralla, kun suunnistan pääkaupunkiin.

 

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Ruusuntuoksuista hemmottelua äideille

  1. Ah, Lush! Muutan parin viikon kuluttua, ja ajattelin juhlistaa ensimmäistä yksiötäni jollakin ihanalla saippualla. Ehkäpä tuo ruusuinen pala voisi olla se oikea. Ikisuosikkini on tosin Karma tai Honey, I washed the kids. Mutta vaihtelu jne.

    Mä tykkään myös tuoreesta saippuasta, koska kyllästyn aika nopeasti, ja on ankeaa, kun samaa saippuaa pitää hampaat irvessä käyttää kuukausitolkulla! 😀

    Tykkää

    1. Joo, uusi saippua uuteen asuntoon! Kuulostaa hyvältä ajatukselta! Tuli mieleen, että jos pidät noinkin makeista saippuoista, niin luulen sinun pitävän tätä uutuussaippuaakin enemmän joistain vanhoista klassikoista, mutta tuoksuttele ihmeessä! 🙂 Oletko kokeillut Sultana Of Soapia?

      Totta. Jotkut saippuat eivät kulu sitten millään 😀

      Tykkää

  2. Äääääää violettia suihkugeeliä ❤ Mä oon kehittänyt tuosta suihkarista ja vartalohoitoaineesta jo ihan pakkomielteen 😀 Ihan pakko päästä pian tuoksuttamaan!

    Tykkää

    1. Ajattele tämä suihkugeeli ja Snow Fairy vierekkäin… Käy ihmeessä nuuhkimassa. Tuoksu on sitten todella vahva ja makea! Suorastaan imelä. Kerro, jos ostit jompaakumpaa/molempia! 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti