Tuoksuuko täällä Angel?

Tuntuu, että blogissani on viime aikoina ihasteltu kovin selektiivispainoitteista kosmetiikkaa. Kuten olen monesti todennut, olen henkeen ja vereen kausi-ihminen. Viime aikoina on jyllännyt vahva selektiivispainoitteinen huulimeikki -ja meikkivoidekausi, eikä vastaan pyristely ole auttanut. Näillä teemoilla jatketaan edelleen lähitulevaisuudessa, mutta tänään haluan kuitenkin kertoa teille jostakin hiukan huokeammin saavutettavissa olevasta asiasta.

Ystäväni tietää kosmetiikkafriikkeydestäni, joten hän antoi minulle suihkugeelin, jonka tuoksun hän oli itse kokenut liian voimakkaaksi. Otin Doven Pistachio Cream With Magnolia-suihkugeelin vastaan, vaikka tiesin kotona odottelevan jo ennestään ne noin seitsemän litraa muita kropanpesuaineita. Kotona aloin nuuhkia tuotetta tarkemmin ja totesin tuoksun hyväksi. Kuitenkin vasta käytettyäni tuotetta ensimmäisen kerran riemastuin todella: tämä suihkugeelihän tuoksuu aivan taivaalliselta!

Singahdin seuraavan kerran kaupoilla ollessani päivittäiskosmetiikkaosastolle ja nappasin käsiini saman sarjan vartalovoiteen. Minua lähes hihitytti miten innoissani olin jostakin niin arkisesta asiasta kuin vartalovoiteesta. Oli suorastaan kiire päästä kotiin läträämään näiden kanssa.

Dove Purely Pampering Pistachio Cream and Magnolia

Minulle syntyi näiden tuoksusta jostain syystä mielleyhtymä kiisteltyyn Thierry Muglerin Angel-tuoksuun. Mielikuva on itselleni todella positiivinen, sillä olen ollut ihastunut parfyymiin ensi nuuhkaisusta alkaen ja minulla on kyseistä tuoksua jo toinen pullo menossa. En löytänyt tuoksun nuoteista ainuttakaan viittausta magnoliaan tai pistaasiin, joten Angelin ja Doven tuoksujen yhdistäminen toisiinsa saattaa olla vain jokin aivan oma juttuni. Näiden tuoksu on joka tapauksessa erittäin makea ja kermainen, aivan kuin jokin herkullinen jälkiruoka. Pistaasi tuoksuu päällimmäisenä ja vahvimmin, mutta sen ohella myös kukkaisuus ja se jokin todella kermainen makeus vyöryvät esiin.

Koin ensin, ettei vartalovoide tuoksu suhteellisesti yhtä voimakkaalta kuin suihkugeeli. Se ei pullon suusta nuuhkittuna tuoksukaan, mutta iholle levitettynä vartalovoiteen tuoksu on todella vahva. Vahvin Angel-viba syntyy juuri silloin, kun vartalovoide on ollut iholla pari tuntia. Koin jopa pieniä ällötyksen hetkiä, vaikka kuinka tuoksusta pidänkin. En suosittele voitelemaan tällä koko kroppaa kerralla!

Suihkugeeli tuoksuu todella vahvalta pullosta nuuhkittuna ja pistaasi ja se joku toinen makea viipyilevät iholla tunnin verran ihon pesemisestä.

Käyttöominaisuuksiltaan nämä ovat tuttua ja hyvää Dove-laatua. Suihkugeeli vaahtoutuu ja pesee hyvin, eikä kuivata ihoa. Tuote on sen verran paksua, että sitä voi käyttää tarvittaessa höylänkin kanssa. Vartalovoide on kevyttä ja nopeasti imeytyvää, mutta samalla hyvin kosteuttavaa. Minä tykkään näistä molemmista kovasti!

Olin kuitenkin yllättynyt näiden hinnoista. Suihkugeeliä sai Stockalta tarjouksesta reilulla parilla eurolla, mutta vartalovoide maksoi melkein kuusi (Stockalla 6,90!) euroa! Missä vaiheessa Doven vartalovoiteiden hinnat ovat nousseet näin paljon? Nämä eivät edes ole enää mitään uutuuksia, vaan ovat vain menneet minulta ohi. Ennen seurasin tarkkaan Doven uutuuksia ja ostin kokeiluun kaikki vähänkin kiinnostavat tuotteet. Olisi ehkä aika taas palata syynäämään näitä tarkemmin, vaikka tuo hintojen eriparisuus vähän ihmetyttääkin. EDIT. Vartalovoiteen markettihinta saattaa olla huomattavasti edullisempi, joten lisään vielä sen tänne, kunhan pääsen tarkistamaan asian. Ellette te sitten tiedä paremmin!

Ovatko nämä teille tuttuja? Kaikki makeiden tuoksujen ystävät – menkää heti nuuhkimaan, jos eivät ole!

26 thoughts on “Tuoksuuko täällä Angel?

  1. Taidan tänään mennä metsästään näitä ja nuuhkimaan miltä tää tuoksuu. 😀 Yks suihkusaippua onkin kohta lopussa, eli voin hyvällä omalla tunnolla ostaa tän (niiden muiden jatkoksi), jos tuoksu on omalle nenälleni hyvä!

    Tykkää

  2. Näiden tuoksu ei jostain syystä maistunut minulle, johtuu ehkä pistaasista. Mutta Doven perussuihkari on ihana, tuoksusta tulee mieleeni lapsuus ja mummula. Aina välillä on pakko ostaa pullollinen ja velloa nostalgiassa. Harmi, että tuota tuoksua ei ole pullotettu! 🙂

    Tykkää

    1. Voin uskoa, että pistaasi jakaa mielipiteitä! Sehän on tosi imelä tuoksu ainakin tässä tuotteessa. Joo, siinä Doven perustuoksussa on mun mielestä jotain samaa kuin Niveassa, nostalgiaa ja tiettyä turvallisuutta 🙂 Laita Dovelle viestiä, että tekevät tuoksun ;D

      Tykkää

    1. Angel <3! En tosin tiedä miten paljon muille tulee tästä Angel mieleen, mutta uskon että nämä Dovetkin jakavat mielipiteet, koska ovat kyllä tosi vahvan ja imelän tuoksuisia.

      Tykkää

    1. On varmasti halvempi marketissa! En jaksanut raahautua mihinkään edullisempaan paikkaan, joten tyydyin Sokoksen 5,90e hintaan. Stockalla hinta oli jo melkoinen, kun tosiaan tuon 6,90 maksoi.

      Tykkää

  3. Hahaa, ostin suihkusaippuan kun siinä vielä komeili NEW tarra, mutta korkkasin koko tuotteen vasta viime viikolla… 😀 En oikein välitä makeista tuoksuista suihkusaippuoissa, mut tää on just sopiva! Joskus omistin sellaisen, että kun korkin avas, niin tuntuu että meinaa taju lähteä, kun oli niin sokerinen :-Dd

    Tykkää

    1. Tämä on jännällä tavalla makea! Minuakin ällöttää jotkut esanssisen hedelmäiset sokerijutut, mutta tämä on kiva! Tässä munkin pullossa muuten on tuo uutuusmerkintä, vaikka ei tämä tosiaan ole enää uusi tuote. 🙂

      Tykkää

    1. Dovelle ominainen saippuainen tuoksu on havaittavissa tuossa suihkugeelissä siellä ihan pohjalla, eli kun oikein tarkkaan nuuhkii geeliä pullon suusta, niin sen voi haistaa. Ilman tarkkaa syyniä tuoksua ei minusta erota. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti