Tuunasin LivBoxin!

Tänään minulla on teille jotain aivan erityisen jännää kerrottavaa! Kuten jotkut teistä ovat ehkä jo havainneet, on LivBoxin blogi siirtynyt viikko sitten julkaistuun Purkkimafiaan. Sain näiden jännien muutosten ja uusien asioiden yhteydessä mahdollisuuden tuunata oman LivBoxin yhtä onnekasta lukijaani varten!

LivBox Helmikuu 2015

Jos LivBox ei ole vielä kaikille tuttu, kerrataan ensin mistä oikein on kyse. LivBox on suomalainen kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaboksi, joka on ladattu täyteen joko täysikokoisia tai näytekokoisia kosmetiikkatuotteita. Välillä boksissa on mukana myös muuta kauneuteen ja hyvään oloon liittyvää, kuten koruja tai lahjakortteja. Boksin sisällöstä suurin osa on kuitenkin aina kosmetiikkaa, mikä on minusta ehdottomasti plussaa. Boksilla on aina jokin teema, ja vaikkapa tässä helmikuun boksissa se oli ystävänpäivä. Tuotemerkit vaihtelevat kuukausittain, mutta pientä osviittaa voi saada LivBoxin sivuilta ja LivBoxin blogista. LivBox on lyhyesti kiteytettynä oiva tapa hemmotella ja yllättää kosmetiikasta pitävää ihmistä kerran kuussa.

Helmikuun boksissa tuli kokonaiset kolme täysikokoista tuotetta, joista oma suosikkini oli Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation. Minun tuunaamani boksin löytäjä saa sävyn 1, joka on kaikkein vaalein ja todennäköisesti myös sopivin useimmille suomalaisille. Boksista löytyy myös yksi näytekokoinen tuote, meikkituote, koru sekä lahjakortti Ruutu.fi-sivustolle. Ilman tv:tä elävälle ihmiselle tuo lahjakortti on oikeasti ollut jopa tarpeellinen. Kattavamman arvosteluni helmikuun boksista kannattaa lukea täältä.

Miltä se minun tuunaamani boksi sitten näyttää?

LivBox Helmikuu 2015

Tiesin heti haluavani lisätä boksiin meikkituotteita, sillä värikosmetiikka on itselleni se mieluisin osa-alue ja suurin intohimoni kohde. Ujutin mukaan myös parin suosikkimerkkini tuotteita, sekä yhden hyväksi havaitsemani meikkausvälineen.

Boksista löytyy myös viesti onnekkaalle löytäjälle.

Ja nyt se tärkeä osuus! Boksijahti käynnistyy huomenna tiistaina 24.2. klo 12! Silloin Purkkimafian Instagramissa julkaistaan vihjevideo, jonka perusteella lähdette toivottavasti sankoin joukoin metsästämään minun tuunaamaani LivBoxia! Boksi löytyy Turusta, eli huomenna kaikki turkulaiset skarppina liikenteeseen! Myös näitä kannattaa seurata: @livboxfi, @purkkimafia ja @neiti_kameleontti. Onnea matkaan! ❤

Jos onni ei ole huomenna myötä, tai et pääse jostain syystä osallistumaan boksijahtiin, voit tilata oman LivBoxin täältä.

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Tuunasin LivBoxin!

    1. Kuulostaisi houkuttelevalta ajatukselta! 😀 Olisi hauskaa yrittää arvuutella olisiko tämä tai tämä nyt sellainen jonnamainen tuote. Aika selepitoista täytyisi olla!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s