Viimeinen katsaus The Body Shopin vuoden 2014 joulukalenteriin

Havahduin tänään sellaiseen tunteeseen, että jotakin puuttuu, ja että jotakin on unohtunut. Hetken asiaa pohdittuani tajusin, ettei minulla ole enää joulukalenteria, jonka luukkuja availla. Aluksi hieman pettymykseksi kokemani The Body Shopin joulukalenteri osoittautui lopulta minulle kovin mieluisaksi, ja jään ehdottomasti kaipaamaan jokapäiväistä kosmetiikkayllätystä. Tänään katsahdetaan vielä viimeisen kerran vuoden 2014 kalenteriin.

idkuva


Luukuista 16-24 paljastui kaksi vartalovoidetta, yksi vartalovoi, kaksi suihkugeeliä, huulivoi, luomivärisivellin, pesukukka ja edt-tuoksu. Sivellin ja pesukukka lähtevät eteenpäin, mutta muut tuotteet olivat kivoja ja tulevat omaan käyttöön. Jouluaaton luukusta paljastunut White Musk-edt on siinä rajamailla, että jääkö käyttämättä itsellä vai ei. Tämä oli minusta aika rohkea valinta aaton luukun sisällöksi, sillä tuote jakaa varmasti mielipiteet.


Kerrataan vielä mitä kaikkea kalenterista tuli koko kalenterikauden aikana. Valitettavasti kuvista puuttuvat silmänrajauskynä, kynsiviila, käsivoide, kasvonaamio ja kaksi sydänsaippuaa.


Suhteellisesti eniten kalenterista tuli suihkugeelejä ja vartalovoiteita 60ml:n pulloissa. Olen näihin kaikkiin hyvin tyytyväinen, sillä on kivaa päästä kokeilemaan eri tuoksuperheiden tuotteita kätevän kokoisissa pakkauksissa. Myös huulivoit ja mansikantuoksuinen käsivoide ovat suosikkeja. Mansikka oli aiemmin mielestäni ällöttävän tuoksuinen, mutta nyt yllättäen opinkin pitämään siitä kovasti. Jännää.


Jos minä olisin saanut päättää kalenterin sisällöstä, olisi joulun omppusarjaa sekä pieniä vartalovoipurkkeja tullut enemmän. Kokonaan pois olisin jättänyt kynsiviilan, pesukukan ja siveltimen. Sivellin on varmasti monelle mieleinen, mutta itse en lämpene tuollaisille littuskaisille siveltimille ollenkaan. Sen arvosta olisi ollut kivaa saada vaikkapa jokin täysikokoinen vartalotuote. Myös saippuoita tuli vähän liikaa. Yksi olisi riittänyt kolmen sijasta.


Kyllä, minua vähän surettaa se, että en enää pääse availemaan luukkuja. Saan joka joulu kuulla olevani kuin lapsi pakettien suhteen, ja näköjään sama pätee myös tähän kalenteriin. Nyyh.

Aiemmat postaukseni kalenterista löytyvät täältä ja täältä. Linkkien takaa löytyvät kuvat myös niistä tuotteista, joita ei tämän postauksen kuvissa näkynyt.

Haluaisin kovasti kuulla teidän mielipiteenne TBS:n kalenterista! Olitteko tyytyväisiä vai pettyneitä? Aiotteko hankkia samanlaisen ensi vuonna?

8 thoughts on “Viimeinen katsaus The Body Shopin vuoden 2014 joulukalenteriin

 1. Nuo Body Shopin siveltimet on tosi hyviä! Meillä on ne teatteriproggiksessa käytössä ja multa löytyy omana pari just tuollasta litteämpää 🙂 Mulla ei tätä kalenteria ollut, mutta jos olisin ollut päättämässä sisällöstä… Hmm. Vartalovoiteita olisin myöskin laittanut enemmän mukaan, ehkä myös toinen kynsilakka, shampoo/hoitoaine ja jokin kasvojenhoitotuote. Ja ei tosiaan mitään kynsiviiloja! 😀 Pesukukkakin on tuollaisena minikokoisena vähän turha.

  Tykkää

  1. Mulla on ennakkoluuloja litteitä luomivärisiveltimiä kohtaan. Olen joitain Ecotoolsejakin antanut kokeilematta eteenpäin, kun en vain usko pitäväni niistä. Pitäisi ehkä kokeilla uudestaan, sillä viime kerrasta on jonkin verran aikaa. Ehkä sinun innoittamanasi annan niille uuden mahdollisuuden ;)Oi, olisipa ollut niitä banaani-hiusjuttuja! 😀

   Tykkää

 2. Tässä kalenterissa oli niin monta samaa tuotetta kuin viime vuonna, että se oli oikeastaan tylsä. Ja sitten pari ihan turhaa tuotetta. Kuka käyttää vanhanaikaista kynsiviilaa tai sellaista pesukuikkaa?Taitaa jäädää viimeiseksi omalta osaltani. Kivaa kokeilla jotain muuta välillä!

  Tykkää

  1. Kuulinkin viime vuoden kalenterin olleen samankaltainen kuin tämän vuotisen. Tylsää tosiaan. Itsekään en olisi ehkä tykännyt niin paljon, jos olisin hankkinut viime vuonnakin tämän. Ensi vuodeksi voisi kyllä miettiä jotakin muuta. 🙂

   Tykkää

 3. Olen kai vähän epänormaali kosmetiikkabloggaaja kun en ole lämmennyt kosmetiikkajoulukalentereille (perinteinen suklaakalenteri minulla oli, tottakai). Koska ei voi tietää mitä saa en jotenkin halua ostaa sattumatavaraa. Ihan samasta syystä en ole myöskään tilannut livboxia vaikka sitä onkin kovasti hehkutettu.Kivoja juttuja niille jotka haluavat kokeilla jotain uutta, mutta itse selviydyn ilman minikokoja erituoksuisia vartalovoiteita ja suihkusaippuoita. Sitten kun myyntiin tuodaan vain meikkituotteita sisältävä kalenteri, hyppään kelkkaan riemusta kiljuen.

  Tykkää

  1. Ymmärrän hyvin tuon pointin, ettei halua ylimääräistä kosmetiikkaa pyörimään nurkkiin, kun sitä muutenkin ostaa itse ja saa jonkin verran. Itse olen niin helppo, etten voi vastustaa… 😀 LivBox mietityttää joka kerta vähän, mutta aina jatkan tilausta.Meillä on sitten juuri toisinpäin. 🙂 Mä en haluaisi meikkikalenteria, ja toivoin kovasti, ettei tässä TBS-kalenterissakaan tulisi meikkejä. Meikkien suhteen olen niin paljon nirsompi kuin ihonhoitotuotteiden.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s