True Red

Vielä keritään ihailla yhtä jouluista punaa ennen aattoa!

Pääsin marraskuussa vierailemaan ihastuttavan Eyeshadow and Flame -blogin Ilonan pikkujouluissa. Kotiinviemisiksi kaikki juhlijat saivat jättimäiset kassilliset kosmetiikkaa. Löysin pussukasta monia ihastuttavia juttuja, mutta tämä klassisen punainen huulipuna kiinnitti huomioni ensimmäisten joukossa. Joe Blasco oli minulle toki tuttu sarja teoriassa jo ennestään, mutta en ollut koskaan käyttänyt mitään tuotetta kyseiseltä merkiltä. Senkin vuoksi olin todella iloinen saadessani tämän kaunokaisen hyppysiini.

Puna on koostumukseltaan silkkisen ja helposti levittyvän tuntuista, ja se jättää huulille kiiltävän ja kosteutetun pinnan. Puna pysyy huulilla kiitettävästi jopa ilman erillistä pohjustajaa, kun sen levittää huolellisesti saman sävyisellä kynällä väritetyille huulille. Kynäkin levittyy ilahduttavan helposti, vaikka se ei olekaan massaltaan mitenkään erityisen pehmeää. Sekä puna, että kynä ovat sävyä True Red. Nimi kuvaa sävyä hyvin, sillä nämä todella ovat erittäin punaisia. Toisin sanoen sävy on huomiota herättävän kirkas, ja pigmenttiä on aivan uskomattoman paljon. Pienenä, mutta minua kovasti miellyttävänä lisänä mainittakoon, että punassa on melko vahva vaniljainen tuoksu, joka muistuttaa paljon MACin huulipunien tuoksua, ah.

idkuva


Ensikosketukseni Joe Blascoon oli erittäin vakuuttava. Huomenna katsotaan kestääkö tämä huulimeikki aamusta yöhön jatkuvan lanttulaatikon ja suklaan syömisen.

Tuotteet on saatu.

24 thoughts on “True Red

    1. Totta puhuen olin aattona niin kovassa flunssassa, ettei huulipunan käyttäminen käynyt mielessäkään, mutta myöhemmin olen kyllä testaillut pysyvyyttä ja todennut sen edelleen erittäin hyväksi 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s