Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 22

Tänään kosmetiikkabloggaajien joulukalenterista aukeaa jo 22. luukku, jolloin sisällöstä vastaamme Pakolliset – tai ainakin melkein! -blogin Mohn, sekä minä. Emme ole sopineet Mohnin kanssa yhteisestä teemasta, kuten jotkut bloggaajat ovat tehneet, joten jäänkin jännittämään mitä blogikollegani on keksinyt tälle päivälle! Viime vuonna havahduin mahtavaan kalenteri-ideaan liian myöhään, joten tänä vuonna oli hienoa päästä mukaan osallistumaan.

Kulunut kuukausi on ollut blogissani melko The Body Shop-painoitteinen, ja saman sarjan herkkuja tullaan näkemään tänäänkin. Voitin nimittäin ihanan Keyword: Love -blogin Jonnan jouluarvonnassa jättimäisen paketillisen jouluisia tuoksuja ja tunnelmia kosmetiikan muodossa. Jos joku mattimyöhäinen kaipaa vielä joululahjaideoita, olisi tässä tarjolla viisi oivaa ehdokasta joko erikseen hankittuina, tai muutamia tuotteita yhdistellen.

Kaikki Frosted Cranberry-tuotteet on pakattu jouluisiin pakkauksiin ja ne tuoksuvat makealle ja aavistuksen kirpakalle karpalolle. Tyylikkään hopeiseen metalliin pakattu huulivoide tuoksuu selkeän karpaloiselta, mutta ei kuitenkaan liian vahvalta. Voide kosteuttaa hyvin ja tuntuu miellyttävän liukkaalta huulilla. Olen havaitsevinani, että tästä irtoaa myös hieman sävyä.
TBS:n vartalovoit ovat edelleen koostumukseltaan suosikkituotteitani vartalon kosteutukseen, ja olenkin kyräillyt tämän joulun limited edition-purnukoita silmät sirrilläni. En kuitenkaan raaskinut ostaa tällaista itselleni, joten olin erityisen ilahtunut tajutessani tämän sisältyvän arvontapalkintooni. Vartalovoi on ihastuttavan tehokas kosteuttaja, vaikkakaan se ei kuulu TBS:n kaikkein kosteuttavimpiin tuotteisiin. Voide on paksua, mutta ei kuitenkaan sellaista jankkia, joita jotkut TBS:n voit ovat. Frosted Cranberry-voi imeytyy mukavan nopeasti. Tuoksu on vahva, ja sen tuntee iholla iltarasvaamisen jälkeen vielä seuraavana aamuna selkeästi.

Suihkujelly oli minulle aivan uusi tuttavuus, jonka kimppuun kävin suurella innolla. En malttanut  ensimmäisellä kerralla edes ottaa käyttöön purnukan kylkeen kiinnitettyä puista spaattelia, vaan iskin sormeni hyytelöön ja hihittelin lapsenomaisesti hassulle sormituntumalle. Tuote pääsi yllättämään minut, vaikka minulla ei suuria ennakko-odotuksia ollutkaan jellyjen ollessa minulle tosiaan ennestään aivan vieraita. Tämä oli nimittäin niin riittoisaa, että olisin saanut pestyä kaapimallani noin teelusikallista vastaavalla määrällä itseni luultavasti kolme kertaa. Tämä vaahtoaa paljon! Hyytelö, tai paremminkin siitä tuleva vaahto, on erittäin pesevää, ja karpaloinen tuoksu jää viipyilemään iholle pitkäksi ajaksi. En ole kokeillut jellyä vielä kylvyssä, mutta ehdottomasti aion kokeilla. Ja joulusaunaan kiikutan tämän aivan varmasti.
TBS:n vartalokuorinnat ovat minulle ennestään tuttuja, ja viime jouluna muistan hankkineeni vastaavan tuotteen vaniljan tuoksuisena. Kuorinnan rakeet ovat hellävaraisia, ja käytänkin tätä useimmiten vain astetta rouheamman suihkugeelin tapaan, jos en jaksa kuoria ihoani varsinaisesti siihen tarkoitetulla tuotteella. Tämä on hyvä lahjavinkki laiskalle ihon kuorijalle! Karpalon tuoksu on tässä tuotteessa oikein edukseen, sillä makeus ja kirpeys ovat hyvässä sopusoinnussa keskenään. 

Tuote, joka sai minut ottamaan jo muutamia hyppyaskeliakin, oli Frosted Cranberry Eau de Toilette. Himoitsin näitäkin The Body Shopin liikkeessä, mutta en malttanut ostaa. Karpalon lisäksi tuoksusta voi erottaa muitakin elementtejä, kuten granaattiomenaa, vaniljaa ja myskiä. Saatuani tuoksun olen suihkinut sitä joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Tämä jos joku tuoksuu joululta, mikä tekeekin siitä mitä parhaan lahjaidean läheiselle, joka pitää vahvoista, lämpimistä ja marjaisista tuoksuista.

Näiltä minä aion tuoksua jouluna.

idkuva
Joulukuu on soljunut eteenpäin tavatonta vauhtia, ja Kauneusbloggaajien joulukalenterista on kurkistamatta enää kaksi luukkua. Huomisen luukkuyllätyksen tarjoaa Juille’s -blogin Juille.

Jos jokin luukku on jäänyt kurkkaamatta, kerkeää koko Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin sisältöön vielä hyvin tutustua.

1. luukku Viilankantolupa
2. luukku Eyeshadow and Flame ja One of Beauty’s Daughters
3. luukku Wind it up
4. luukku Miss Aria
5. luukku Pitkät kynnet ja Charming nails
6. luukku Levoton tyttö
7. luukku Lazy Dynamite
8. luukku Keyword: Love
9. luukku Kosmetiikkaobsessio
10. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa ja Designin eyes
11. luukku elämää smykkinä
12. luukku Siamese lipstick ja Crème de Beauté
13. luukku Kvartsiharakka ja Gently Out of Time
14. luukku Wasting lifestyle ja Polishaholic
15. luukku Dioriina ja Fani’s nails and life
16. luukku Piece of Panda ja Cotton Candy Maker
17. luukku Miten niin liikaa? ja Dazzling Glow
18. luukku Kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja Hetkessä
19. luukku in this part of town
20. luukku Mustaa kajalia ja Nutturapää
21. luukku Dixi
22. luukku Neiti Kameleontti ja Pakolliset – tai ainakin melkein
23. luukku Juille’s
24. luukku yllätys

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

12 thoughts on “Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 22

  1. Aijai, on niin jouluisen näköisiä nuo pakkaukset. Tuoksua minäkin olen himoinnut, mutta nyt alkoi tuo jellykin kiinnostaa.Hyvää joulunaikaa! 🙂

    Tykkää

    1. Juu, jouluisia ovat todella 🙂 On kiva, kun TBS toi tänä vuonna jotain uutta myyntiin jouluksi! Tai ainakin itselleni nuo tuoksut eivät ole osuneet ennen silmään, jellystä puhumattakaan.Hyvää joulunaikaa sinullekin! 🙂

      Tykkää

  2. Jellyt on parasta! Se on kyllä hurjan riittoisaa, joten saattaa olla etten ostakaan alemyynneistä itselleni karpalo/vaniljaversiota kun tuosta ompusta riittää hamaan ensi vuosisataan… :DIhanaa joulua ❤

    Tykkää

  3. Sarja tuoksuu kyllä aivan ihanalta! En ole ollut kausituoksujen perään, mutta kun TBS:n kalenterista tuli tämä karpalosuihkugeeli, ihastuin ihan täysillä. Sen jälkeen kipitinkin ostamaan isomman suihkugeelin, tuoksun ja huulivoiteen. Toivottavasti lähipiiri tykkää tuoksusta myöskin – on nimittäin aikeena nyt vedellä karpaloövereitä kun kausituoksu vielä tuntuu ajankohtaiselta.;)Oikein mukavaa joulua sinne!:)

    Tykkää

Jätä kommentti