Joulukuun 2014 LivBox

idkuva

Minäkin sain vihdoin joulukuun LivBoxin, jee! Olette jo varmasti lukeneet boksista monista muista blogeista, joten kertoilen omat ajatukseni lyhyesti.

Joulukuun boksia odotettiin kosmetiikkapiireissä hartaasti. Kuulin monen ylistävän viime joulun yllätystä, joten omatkin odotukseni olivat melko korkealla. Laatikosta löytyi tällä kertaa ripsiväri, silmänrajauskynä, kaksi tuoksunäytettä, pieni kasvovoide, jalkavoide, sekä suklaata. Sisältö vaihteli bokseittain, ja minä taisin saada Paesen rajauskynän Clarinsin pohjustajan sijasta, blaa.

Rimmelin ScandalEyes Retro Glam-maskaran luvataan tekevän lähes ihmeitä ripsille. Olen ostanut joskus tällaisen, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla sitä. Tämä boksista saatu yksilö lähtee siis lahjaksi jollekulle. Olen pitänyt useista Rimmelin ripsiväreistä, joten kokeilen mielenkiinnolla sitä ennestään omistamaani maskaraa.

Paesen silmänrajauskynän pelastus oli se, että siinä on mukana glitteriä. Kirjoitin juuri viime postauksessa, miten mustia rajauskyniä ei voi olla liikaa, mutta kyllähän niitä voi. Glitteriä taas ei voi olla liikaa loppuvuoden juhlakautena.

LV Täyteläinen jalkavoide on se boksin ”ihan kiva” tuote. Hajuton ja mauton. Käytän ahkerasti jalkarasvoja, mutta niissä pitää olla jokin juju, jotta valitsen juuri ne hierottavaksi koipiini. Tämä saattaa silti olla oikein hyvä tuote, ei tiedä. Täytyy kysyä äidiltä, koska hänelle ajattelin tämän antaa.

Vichyn Aqualia Thermal Rich-kosteusvoide on minulle boksin mieleisin tuote. Otan mielelläni vastaan kokeilukokoisia voiteita laadukkailta sarjoilta. Tämä kuulostaa kaikin puolin hyvältä.

Calvin Cleinin Reveal edp-tuoksu on sellainen, jota voisin käyttää, mutta jota en kuitenkaan ostaisi. Nenäni ihastuu jatkuvasti tummemmista tuoksuista, joten Revealin makea kukkaisuus ei sytytä, vaikka tuoksu paraneekin pohjatuoksua kohti. Miehille oli oma tuoksunäytteensä, Euphoria Gold. Naisten Euphoria on yksi ikisuosikkejani, mutta miesten versio on pettymys. Tämä tuoksuu jotenkin persoonattomalta ja jopa hieman halvalta.

Käsintehdyt tryffelit olivat kivoja. Ne on syöty.

Joulukuun boksi ei ollut huono, mutta ei mahtavakaan. Yksikään tuotteista ei ollut minusta surkea, mutta yksikään tuote ei saanut minua myöskään hihkumaan riemusta. Alkavatko nämä arvioni jo hieman toistaa itseään?

Kertokaa mitä te tykkäsitte joulukuun boksista!
Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Joulukuun 2014 LivBox

    1. Jaa-a. Mä olen tilannut kanssa pitkään, mutta pitänyt välillä parin kuukauden taukoja, jolloin tilausputki on katkennut 😀 Ehkä saat ensi kerralla? Toivotaan niin. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s