Ylellinen puna juhlakauteen – Guerlain KissKiss Shaping Cream Lip Colour

Heippa pitkästä aikaa! Jätän tällä kertaa blogin hitaaseen päivittymiseen liittyvät jaarittelut sikseen ja menen suoraan asiaan. Minulla on nimittäin loistava vinkki kaikille täydellistä joulupunaa etsiville, itsensä hemmottelua kaipaaville lukijoilleni.

Sain Guerlainin upean pikkumustaan puetun KissKiss-punan jo alkusyksystä Guerlainin kauneusillasta, mutta odottelin sen käyttöönottoa pitkään. Upea hylsy ja Guerlainille tyypillinen luksuksentuntu saivat minut odottamaan jotakin erityistä hetkeä, jolloin pystyisin vihkiä käyttöön tämän kaunokaisen. Myönnän tämän olevan hieman tylsää ajattelua, sillä juuri arkeen useimmiten tarvittaisiin jotakin pientä ekstraa piristykseksi. Pikkujoulukausi kuitenkin osoittautui lopulta minulle täydelliseksi ajankohdaksi kaivaa tämä kääröstään.

Suurena La Petite Robe Noire-tuoksun rakastajana innostuin siitä ajatuksesta, että KissKiss-punien suunnittelu on saanut innoituksensa Pikkumustasta. Huulipunan hylsy on verhottu tuoksun idealle uskollisesti mustaan. Punasta erityisen minulle tekee myös se, että sävy oli ennalta valittu minulle tyyliini sopivaksi. Sanoisin klassista punaista mustassa hylsyssä aika nappivalinnaksi.
idkuva

Red Passion on viileä punaisen sävy ja juuri sellainen, jota tykkään käyttää eniten. Punan koostumus on hyvin pehmeästi levittyvä ja lähes kosteuttavan tuntuinen. Tämä oli niitä harvoja punia, joita pystyin käyttää myös Roaccutan-kuurin aikana. Pehmeä koostumus mahdollistaa huulimeikin helpon korjailun. Pysyvyys ei ole punan parhaita puolia, mutta ei ainakaan minua haittaa kaivaa tätä laukusta ja lisäillä huulille väriä. Teen sen ennemminkin lähes mielelläni ja suurella hartaudella. En kuitenkaan valitse tätä punaa silloin, kun tiedän meneväni vaikkapa ulos syömään.

Punan tuoksussa kerrotaan olevan vaniljaa ja marjoja. Vierastan usein marjaisia tuoksuja huulipunissa, mutta tässä se ei haittaa minua. Tämä tuoksuu Guerlainille.

Kuvissa huulet on pohjustettu MACin Prep+Primella ja rajattu samaisen merkin Kiss Me Quick-kynällä. Suukotin punakerrosten välissä pehmeää paperia, mikä lisäsi punan pysyvyyttä huimasti.

Puna näyttäisi maksavan esim. Sokoksella 42e.

Onko teillä joulun juhlakauden luottopunaa?

Tuote on saatu blogin kautta.
Mainokset

18 kommenttia artikkeliin ”Ylellinen puna juhlakauteen – Guerlain KissKiss Shaping Cream Lip Colour

 1. Upea sävy! Multa taisi paljastua omasta kassista Golden Girl. Olin eka vähän pettynyt, kun se on sellainen nude, että ääh se ei ole yhtään mun juttu. Mutta koska tykkään KissKiss -punien koostumuksesta ihan hirmuisesti, päätin laittaa sitä yhteen tapaamiseen huulille, kun se on niin neutraali. Se näyttikin aika kivalta. Siinä vaiheessa innostuin asiasta vielä enemmän, kun tapaamani henkilö alkoi kehumaan, että näytän tosi freesiltä. Kotona sitten tosiaan huomasin, että sen freesiyden on pakko olla punan ”vika”. Se on just täydellinen nude mulle, ei tee liian kalvakkaa vaan sellaisen pehmeän hehkun huulille. Rouge Kiss sävynhän ostin itselleni heti, kun noi punat lanseerattiin, se oli pakko saada. :p Sexy Coralin aion hankkia ensi kesäksi. 😉

  Tykkää

  1. Muistan meidän tutkineen sitä sun sävyä silloin Helsingissä! Minusta se on kaunis! Eikö olekin huippua saada jonkun toisen valitsema sävy, jonka ensin tuntee oudoksi, mutta joka osoittautuu lopulta hyväksi. 🙂 Näissä on kyllä ihana koostumus, joka tuntuu huulilla tosi hyvältä.

   Tykkää

 2. Ostin elokuussa KissKiss – punan, ja se on jo melkein loppunut. Täytyy hankkia toinen samanlainen, olen pitänyt siitä hurjan paljon. Yleensä kyllä pidän punista, jotka kestävät pidempään, ja joiden pigmentti on vielä vahvempi. Mutta se on niin kosteuttava ja helpon kaunis. ❤

  Tykkää

  1. Ohoh, loppunut huulipuna! Hyvä saavutus ;D Sama juttu, pidän yleensä paremmin pysyvistä ja pigmenttisimmistä punista, mutta tässä on tosiaan käyttömukavuus aivan super.

   Tykkää

  1. Kyllä mun mielestä Prep+Prime tasoittaa ja tekee samalla huulille täydellisen pinnan huulimeikkiä varten. Huulten väriä se ei peitä ollenkaan. P+P auttaa ennen kaikkea huulimeikkiä pysymään pitkään. Suosittelen sitä enemmän kuin lämpimästi aina ihan kaikille punan käyttäjille!

   Tykkää

  1. Prep+Prime on parhautta. ❤ Täytyy sanoa, että se pääsi yllättämään minut. Jotenkin sen superhelppo levittyvyys sai minut aluksi epäilemään sen tehoa, ihan kuin vain joku ikävän tuntuinen vaha voisi toimia. 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s