Marraskuun loppuneet

idkuva

Pieni asuntoni on aina pullollaan kosmetiikkaa, mutta näin joulun alla purkkeja tuntuu olevan joka paikassa. Siksi olen erityisen huojentunut saadessani kumota marraskuuun loppuun kulutettujen tuotteiden raadot pihalle. Marraskuun ankeus sai jopa intoni kosmetiikan käyttämiseen hiipumaan, joten raatoja ei kuitenkaan kauheasti kertynyt.

Nappasin Garnierin deodorantin marketin hyllystä ruokaostoksilla ollessa, enkä uhrannut montaakaan sekuntia valintani tekemiseen. Tämä oli kelvollinen ja jo ennestään tuttu perusdeodorantti, joka toimii ja on edullinen. Plussaa annan siitä, että tuote on aina oikeaan suuntaan alaspäin, eikä viimeisiä pisaroita tarvitse erikseen kallistella ulos.

Louis Widmerin Remederm-vartalovoide oli lahja ystävältä. Tein tästä oman postauksenkin, mutta se jäi julkaisematta, koska en loppupeleissä kokenut osaavani sanoa tästä mitään erityistä. Tykkäsin tuotteesta kovasti, vaikka siinä olikin hyvin erikoinen tuoksu. Varsinaista tuoksua tuotteessa siis ei oikeastaan ollut, mutta siitä jäi tietty jännä tuoksu (urea?) iholle ja vaatteisiin. Voide oli erinomainen kosteutustehoiltaan, ja läträsinkin tätä pahimpien Roaccutan-kuurini aiheuttamien kuivuuskausien aikana, ja iho kiitti. En kuitenkaan ostaisi tätä itse, sillä käsittääkseni tuote on melko tyyris. Kiitos ihanalle lahjan antajalle, joka niin hyvin tiesi tarpeeni ja malttoi tämän ostaa minulle!

Avonin Naturals-sarjan suihkugeelit ovat edullisia, melko peseviä ja voimakkaan tuoksuisia. Tuoksu Vibrant Orchid & Blueberry oli aluksi mukava, mutta se alkoi kyllästyttää loppua kohden. En tule todennäköisesti ostamaan tätä uudelleen.

Avon Senses on sarja, josta olen kokeillut tänä vuonna varmaan suurinta osaa tuotteista. Tykkään kovasti sarjan suihkugeelien lisäksi näistä nestesaippuoista. Tuoksut ovat kivan raikkaita ja makeita, ja Peaceful Reclection on yksi aivan suosikkituoksujani. Kovin riittoisia nämä eivät ole, joten siitä annan miinusta.



ACOn Rich Care Hand Cream oli lahja samaiselta ystävältä, joka antoi minulle Louis Widmerin kroppavoiteen. Tämä oli oikein hyvä peruskosteuttaja päiväkäyttöön. Tuoksu oli mukavan mieto, joten sitä saattoi käyttää töissäkin huoletta.

The Body Shopin Satsuma-käsivoide* tuoksui taivaalliselta, mutta oli kosteutustehoiltaan varsin olematon. Tuoksun vuoksi voisin silti ostaa tätä lisää. Joku kysyi kerran töissä Satsumaa käsiin levitettyäni, että syökö täällä joku appelsiinia. Tuoksu tosiaan onkin yllättävän aidon hedelmäinen ja kirpakka.

The Body Shopin minikokoinen Honeymania-vartalovoi tuli elokuun LivBoxin mukana. Kuten olen useasti ennenkin maininnut, ovat TBS:n vartalovoit koostumukseltaan ehdottomia suosikkejani. Honeymania oli kuitenkin tuoksuna jo pikkuisen liian äitelä makuuni. En ehkä täysikokoista purkkia ostaisi.


Cliniquen Take The Day Off-putsari silmä -ja huulimeikille oli ihan ok tuote, mutta ei vetänyt vertoja Lumenen edulliselle suosikilleni. En ostaisi tätä lisää, mutta kätevän kokoisen pullon säästän reissuja varten.

Dermalogican Skinperfect Primer oli lähes täydellinen tuote! Sain sen LivBoxin mukana kesällä, ja käytin sitä pitkän aikaa lähes joka päivä. Pohjustustuote tasoitti ihon pintaa ja antoi myös hieman peittävyyttä punoitukselle ja aknearvilleni. Suosikkimeikkipohjani oli kesällä tämä pohjustaja yhdistettynä MACin Mineralize Skinfinish Naturaliin. Voisin ostaa tätä ensi kesäksi täysikokoisen tuubin, vaikka saisinkin maksaa siitä itseni kipeäksi. Minikokoinenkin tuote oli ilahduttavan riittoisa. Tätä tulen kaipaamaan!

Sisleyn Anti-Age-voidenäytteestä* en pystynyt muodostaa perinpohjaista mielipidettä parin käyttökerran jälkeen, mutta ei tämä missään nimessä huonoa ollut. Sisleyn hinnat ylittävät kipurajani, joten en osta tuotetta jatkossa.

Elizabeth Ardenin minikokoinen silmänympärysvoide oli kevyttä ja hyvin imeytyvää, eli juuri sellaista, joka ei juuri nyt riitä rutikuivalle sy-iholleni nimeksikään. Pieni puteli tuli jonkin mieheltä saadun lahjapakkauksen mukana.


Freemanin Peppermint + Plum Foot Scrub ylsi uudeksi jaloille tarkoitetuksi suosikkikuorinnakseni. Kuorinta pehmitti jalat tehokkaasti ja jätti ne ihanan kosteutetun tuntuisiksi. Jalkojeni alkutilanne ei ollut mitenkään katastrofaalinen, mutta ekstrahoitona ja hemmotteluna tämä toimi loistavasti. Voisin ostaa tuotetta lisää, jos tätä myytäisiin tuubissa, eikä vain näissä yksittäispakkauksissa.

Rimmelin Stay Matte-kivipuuteri oli luultavasti kolmas loppuun kuluttamani yksilö. Siitä voi päätellä, että olen pitänyt tästä kovasti. Nyt, kun olen totaalisen rakastunut MACin MSF Naturalin iholle jättämään kuulaaseen jälkeen, ei Stay Matteen kuitenkaan ole enää paluuta. 

Guerlainin Maxi Lash-ripsiväristä* olen kirjoittanut enemmän täällä. Lyhyesti kiteytettynä tämä oli ihastuttavan tuoksuinen kelpo perusmaskara ylellisessä hylsyssä.


Viimeisenä roskiin lentää tämä setti. Kaikki tuotteet ovat joko selkeästi pilaantuneita, tai muuten niin vanhoja, etten uskalla niitä enää käyttää. Rimmelin BB-voidetta olisin ehkä voinut vielä käyttää, mutta sävy ja koostumus eivät miellytä, joten miksi vaivautuisin? Eteenpäinkään en kehtaa sitä enää antaa, sillä tuubin pohjalla on vain jämät jäljellä. Make Up Storen Hightech Lightereista on sanottava sellainen moitteen sana, että ne tuntuvat pilaantuvan aivan uskomattoman nopeasti, tai sitten minulle on myyty jo valmiiksi vanhentuneita tuotteita. Haju on melko kammottava. Lushin Mask Of Magnaminty oli vuoden kadoksissa miehen jääkaapissa, joten se oli muuttunut rusehtavaksi ja alkanut tuoksua kellarilta. Vihreässä tuubissa olevan Thaimaasta minulle ostetun tuotteen käyttötarkoitus taas ei koskaan selvinnyt minulle, joten senkin on aika lähteä.

Näiden roskiin lentävien tuotteiden myötä sanon heipat marraskuulle – en jää kaipaamaan sinua!

Löytyikö tuotteista tuttuja suosikkeja tai inhokkeja?

*Tuote on saatu blogin kautta.

12 thoughts on “Marraskuun loppuneet

    1. Useimmat imeytyvät aika hitaasti ja niistä jää tahmainen tuntu iholle. Minua se ei henk.koht. haittaa kropan iholla, mutta en tiedä käsistä.. Täytyy kokeilla 😀

      Tykkää

  1. Tuo TBS:n käsirasva taas oli mun mielestä just kosteuttava 😮 Toki se imeytyi hirmu nopsaan, mutta päiväkäsivoiteelta haluan juuri sitä. TBS:n vartalovoit on kyllä ihan suosikkeja, tuppaavat vaan kulumaan todella nopeasti loppuun :/ En tiedä, kestääkö mulla täysikokoinen purkki kuukauttakaan käytössä.Olisitkohan saanut High Tech Lighterista jo valmiiksi vanhan version? Mulla meinaan nuo pari vuotta sitten ostetut on edelleen ihan ok tuoksuisia. :O

    Tykkää

    1. Mä kaipaan tujumpia käsivoiteita, kun iho on ollut niin koppuraisen kuiva. Mulla on huono tapa olla käyttämättä hanskoja… Todellakin nuo vartalovoit kuluvat ihan hullun nopeasti! Mulla kestää pari viikkoa iso pakkaus.Voi hyvin olla, että sain vanhan jo alunperin. Kaksi ostamaani HTL:a on ollut ihan kökköjä jo alunperin. Niissä oli sellaista outoa koholla olevaa nihkeyttä pinnassa. :/

      Tykkää

  2. Minäkin ihastuin tuohon Livboxin mukana tulleeseen Dermalogican primeriin! Ja olen ihan samoin suunnitellut, että josko raaskisin jossain vaiheessa ostaa siitä täysikokoisen version. Kallis, mutta todennäköisesti olisi kyllä hintansa väärti 🙂

    Tykkää

  3. Huvittaa tuo Thaimaasta tuotu – olet ehkä kertonut taustoja aiemmin, mutta ostiko sen siis joku sinulle tuliaiseksi ottamatta selvää, mikä se on?! 😀

    Tykkää

  4. Mäkin löysin unohtuneen kasvonaamion, Viinikaapin perältä. Lushin mustikkanaamio oli muuttunut vihreänruskeaksi, yöks! Kynsilakka kuuluu muuten ongelmajätteisiin, ei roskiin sekajätteen sekaan.

    Tykkää

Jätä kommentti