~ Urban Decay Vice 3 ~

Huomaan loppuvuoden kääntyneen taas paletti -ja luomiväripainoitteiseksi. Sama juttu tapahtui viime vuonna. Minä yksinkertaisesti rakastan joulun alla ilmestyviä limited edition-paletteja. Onneksi Suomeen ei saa tilattua kaikkia ihanuuksia, koska muuten olisin vararikossa jo nykyistäkin tahtia nopeammin. Tänään ihastelemme jälleen yhtä palettia, joka ei todellakaan ole mikä tahansa paletti, vaan upeaakin upeampi Urban Decayn Vice 3.

Vice-paletteja on ilmestynyt kolme, ja tämä uusin on näistä mielestäni ehdottomasti upein. Postauksen lopussa on vertailun vuoksi kuva viime vuoden Vice 2-paletista. Vice 3:n räikeä pakkaus jakaa mielipiteitä, mutta minuun se uppoaa täysillä. Se ei toki ole tyylikkäin mahdollinen, mutta piristävän erilainen ja ehdottomasti huomiota herättävä. Paletin kannessa on täysikokoinen peili, mikä on erinomainen yksityiskohta.

Paletti on tänä vuonna pakattu jämäkästä kankaasta valmistettuun pussukkaan, johon mahtuu paletin lisäksi joitain muitakin meikkejä. Pussukan materiaali on sen verran jämäkkää, että uskaltaudun luultavasti oikeasti käyttämään sitä. Parhaimmillaan se on kuitenkin suojaamassa itse palettia, joka on valitettavasti melko helposti naarmuuntuvaa muovia. Naarmut näkyvät hyvin paletin kiiltelevässä pinnassa.

Paletin sävyt ovat Urban Decaylle ominaisesti runsaita ja näyttäviä. Erona viime vuoden palettiin on se, että tässä sävyt on järjestetty riveittäin yhteensopivasti, joten inspiraation puutteessakin sävyjä on helpompaa yhdistellä toisiinsa.

Myönnän ostavani meikkituotteita joskus niiden pakkausten tai keräilyarvon vuoksi, mutta Vice 3-paletissa sävyt ovat se juttu. Katsokaa nyt, aivan kertakaikkisen, läkähdyttävän upeita väri-ilotteluja ja uskomattoman upeita oivalluksia! Neljäs, punertavia sävyjä sisältävä pystyrivi oikealla on ehdoton suosikkini. Sormet alkoivat välittömästi syyhytä, kun näin Alienin, Alchemyn, Bondagen ja Sonicin. Alien näytti aluksi silmääni pliisulta, mutta siitä paljastui käytössä ruusukultainen hohto. Rakkauteni ruusukultaan sen kuin syvenee!

Paletissa on upeiden kirkkaiden sävyjen lisäksi toki myös arkisempia ja monikäyttöisempiä sävyjä. Neutraalien olisi suonut olevan täysin mattaisia, mutta vain Truth ja Downfall ovat täysin mattasävyjä.

Truth, Undone, Downfall, DTF

Vihreä ja sininen jäävät minulla vähimmälle käytölle paletin sävyistä, joten tämä rivi on minulle se turhin.

Dragon, Freeze, Heroine, Brokedown

Keskimmäisen rivin kaksi ensimmäistä sävyä kuuluvat suosikkeihin.

Vanity, Lucky, Reign, Bobby Dazzle

Kuten jo aiemmin mainitsin, on neljäs rivi minulle mieluisin. Aivan järjettömän nättejä sävyjä!

Alien, Alchemy, Bondage, Sonic

Viimeinen rivi on setti käytännöllisiä sävyjä, joita tulee varmasti käytettyä sekä yksinään, että osana muita paletilla tehtyjä meikkejä.

Last Sin, Angel, Defy, Revolver

Kaikki sävyt ovat erittäin pigmenttisiä, mutta muutamat sävyt hieman jauhoisia. Harmikseni varsinkin Truth ja Alien ovat niin jauhoisia, että niitä saa levittää varovasti. Se ei kuitenkaan estä minua käyttämästä niitä. Mikään ei estä minua käyttämästä niitä.

idkuva

Paletin mukana tulee kelvollinen sivellin, jota en luultavasti kuitenkaan tule käyttämään. Kovin kaunis se joka tapauksessa on.

Muistelkaamme vielä lopuksi aiemmin ilmestynyttä Vice-palettia. Vaikka viime vuoden Vice 2-palettia niin rakastankin, näyttää se varsin tunkkaiselta verrattuna uutukaiseen sisareensa. Postaukseni viime vuoden paletista voi lukea täältä.

Alkoiko paletti kiinnostaa, vai onko jollain teistä jo tämä?

Jos harkitsette jonkin paletin hankkimista jouluksi, suosittelen ehdottomasti Vice-kolmosta! Neutraalien rakastajille tämä ei ole paras valinta, mutta jos rohkeutta värien käyttöön löytyy, on tämä minun mielestäni paras vaihtoehto kaikista Suomeen helpommin saatavista, monipuolisista luomiväripaleteista. Jos taas kammoatte vähänkin karisevia luomivärejä, jättäkää tämä väliin.
Tilasin omani BeautyBaysta.

34 thoughts on “~ Urban Decay Vice 3 ~

  1. Viikon olen tällä nyt meikkaillut ja tyytyväinen ollut! Punainen rivi on minunkin suosikkini! Erityisesti Sonic on iiihana. Tykkään kovasti myös noista neutraaleista, jotenkin tosi hienostuneita sävyjä! Hieman olin pettynyt siihen, että jotkut sävyt ovat jauhoisia, mutta onneksi värikkäämmät ovat erittäin pigmenttisiä! Ja jotenkin tässä nämä värit on aseteltu niin, että yhdistelmiä tulee tällaiselle mielikuvituksettomammallekin hyvin mieleen.

    Tykkää

    1. Nättejä meikkejä olet tehnytkin! 🙂 Sonic on ❤ Sävy kiinnitti huomioni ihan ekana paletin nähtyäni. Neutraalitkin ovat ihania tosiaan. Urban Decaylla on aika vaihtelevia koostumuksia ihan yleisesti ottaenkin mielestäni. Mulla on yksi vanha paletti, jonka kaikki sävyt ovat huonoja 😀 Pigmenttisyys tosiaan pelastaa Vice 3:ssa paljon.

      Tykkää

  2. On kyllä kerrassaan upea mutta ei tule mitään pakko saada-fiilistä. Möin joskus vuosi sitten pois kaikki UD paletit ( Liisat ja mitä niitä olikaan ) paitsi Nakut. En vaan tykkään jotenkin koostumuksesta, metallisesta hohdosta ja osa paletin napeista oli aina kehnompia. Olen tyytyväinen siitä että olen päässyt pahimmasta himosta. Viitisen vuotta sitten olisin ostanut tämänkin siltä istumalta. Nykyään on mukavampi lueskella näistä muiden blogeista ja odotella ihania meikkikuvia 🙂

    Tykkää

    1. Kuten tuossa jo ylempänäkin totesin, niin UD:lla tosiaan on ongelmia luomivärien koostumuksissa. Mulla on yksi vanha neljän sävyn paletti, joka on todella kökkö. Mä kuitenkin tykkään useimmista sävyistä sekä värien, että koostumuksien puolesta. Niitä huonojakin valitettavasti aina silti mahtuu mukaan. :/

      Tykkää

  3. Hienot swatchit sulla joskin helistän sormea ihan vihreä/sinisen rivin sorsimisesta. Se on todella kaunis rivi!!! Olen vähän samoilla linjoilla noin muuten Charming Nailsin kanssa. Paletti on tosi upea ja siinä on mahtavia sävyjä, mutta en siltikään välttämättä tarvitse itse. Vice 2 on ollut rikollisen vähällä käytöllä vaikka intoilin siitäkin ihan älyttömän paljon, samoin Naked paletit (kaikki kolme) tykkään UD:sta, mutta jotenkin sen paletit ovat omaan meikkaustyyliini kömpelöitä ja liian isoja.

    Tykkää

    1. Olisi pitänyt tietää, että sinisten ja vihreiden hylkiminen saa sinut tuohtumaan 😀 Toisaalta itsekin juuri tykkäsin kovasti MACilla tehdystä silmämeikistäni, vaikka sekin oli vihreäpainoitteinen. Nuo sävyt ovat vain niin hohtavia, etteivät ehkä ole parhaita siedätyssävyjä… Mä tykkään sitten taas juuri suurista paleteista! Pienistä tekisi mieli hankkiutua eroon.

      Tykkää

  4. AAAAA se on ihana EN KESTÄ!!! Toivon niin että oma kappaleeni tulisi pian, haluan päästä hipelöimään! Odotan innolla millaisia meikkejä tällä saat aikaiseksi! 🙂

    Tykkää

  5. Minäkin huomaan loppuvuoden himotuksien koskevan järjestään näitä ilmestyneitä luomiväripaletteja, tätäkin olen kieli pitkällä Youtubesta kytännyt. Mutta kun en käytä kuin neutraaleja värejä niin en koskaan anna periksi itselleni…ehkä pitäisi joskus.. 😉 Ihana paletti, jään minäkin odottelemaan sinun meikkejä! 🙂

    Tykkää

    1. YouTubessa pyöriminen on hyvin vaarallista joulun alla. Muutenkin tietysti, mutta jotenkin tähän aikaan kaikkein pahinta. Mä sitten taas käytän harvoin neutraaleja, mutta silti ostan niitä :’D

      Tykkää

  6. Voi itku! Nyt mun tekee mieli hankkia tämä kolmonenkin, vaikka lupasin itselleni, etten enää hanki UD:n luomivärejä. Pääsin varisemisesta eroon Makeup Storen nesteen avulla, joten nämä värit kyllä kelpaisivat. Harmi, että on loppu BB:stä.

    Tykkää

    1. Omistan aika paljon UD:n luomivärejä, ja sanoisin etteivät tämän paletin sävyt ole missään nimessä pahimmasta päästä varisemisen suhteen. Muutamassa sävyssä koostumus pöllyää hieman siinä vaiheessa, kun väriä ottaa siveltimeen, mutta kun tökkää sivellintä vähän kämmenselkään ennen luomelle levittämistä, on jälki oikein kaunista. Ja silmänalusetkin pysyvät vielä puhtaina 😉 Suosittelen lämpimästi tätä palettia! 🙂 Toivotaan, että tämä palaisi valikoimiin jossain vaiheessa!

      Tykkää

Jätä kommentti