Marraskuun LivBox


LivBox saapui jälleen. Sain sen tällä kertaa ilmeisesti ensimmäisten joukossa, vaikka yleensä muut ovat saaneet omat boksinsa aina jo monta päivää ennen minua. Ennen kuin menen itse asiaan, eli marraskuun LivBoxiin, kertaan hiukan ajatuksiani kolmesta tätä uutta edeltäneestä boksista.

Tykkäsin aivan hirmuisesti elokuun bloggaajaboksista, ja se oli makuuni lähes täydellinen. Otin kaikki tuotteet ilolla vastaan, ja olisin varmasti tehnyt saman tien vuoden kestotilauksen, jos olisin saanut tietää kaikkien tulevienkin ylläreiden olevan jatkossakin yhtä mahtavia.

Nyrpistelin ensin nenääni syyskuun boksille, mutta päädyin löytämään siitä kolme täysikokoista tuotetta, jotka ovat päätyneet päivittäiseen käyttöön. Lumenen geeliputsari, L’Oréalin kasvovoide ja Nivean mustikkainen huulivoi ovat tällä hetkellä aivan lemppareita.

Lokakuun vaaleanpunainen Roosa nauha-boksi oli myös kovasti mieleeni. Neljä tuotetta viidestä pääsivät heti käyttöön.

Mutta mitä tapahtui marraskuun boksia tehdessä? Teemana oli Hollywood, glamour ja loppusyksyn juhlakausi. Loista, kuin Hollywoodin tähti!, innostetaan infoläpyskän johdannossa. Tuotteet boksissa eivät kuitenkaan mielestäni olleet alkuunkaan parhaita valintoja glamour-henkeä tavoittelevaan kokonaisuuteen.

Jos minä olisin saanut ehdottaa, olisi boksista löytynyt vaikkapa näyte jostakin syksyn täyteläisestä tuoksu-uutuudesta, runsaan punainen huulituote, glitterillä kuorrutettu ripsiväri tai rajauskynä, sekä jokin hemmotteleva vartalotuote. Saamastani boksista oikeastaan vain irtoripset sopivat mielestäni juhlakauden teemaan. Olen hieman hämmentynyt. Yritinkin alkeellisen kuvankäsittelyn keinoin luoda hieman lisää hippameininkiä marraskuun LivBoxin esittelyyn.

idkuva

Boksi sisälsi seuraavat tuotteet:

* Bernard Cassieren Blueberry Overnight Cream Mask oli ainoa tuote, joka sai minut riemastumaan. Olen ihastunut Samparin naamion myötä tällaisiin tuotteisiin, jotka voi jättää yöksi vaikuttamaan iholle. Minusta on hassua levittää kosteuttavaa ja kallista naamiota kasvoille ja pyyhkiä se sitten pois. Yöksi jätettävät naamiot ovat paljon käytännöllisempiä. Ja ihoni janoaa tällaisia tuotteita juuri nyt! En juurikaan tunnista tuoksussa mustikkaa, mutta kivan raikas se on. Mustikkainen väri olisi ollut plussaa, mutta tuote on väriltään valkoista. Odotan innolla tämän kokeilemista!

* Lumene Natural Code Candy Smile Gloss Stick huulikiiltokynä oli mielestäni boksin kummallisin tuotevalinta. Sävy ei todellakaan tule ensimmäiseksi mieleen pikkujouluajasta, eikä tuotteessa ylipäätään ole mitään glamouriin viittaavaa – päinvastoin, minusta kiiltokynä on jo pakkauksensa puolestakin hyvin arkinen tuote. En koe olevani Lumene Natural Coden kohderyhmää, joten toivottavasti nuoremmat neitoset ovat saaneet tästä iloa. Oman kynäni laitan koskemattomana eteenpäin.

* Marvis Cinnamon Mint Toothpaste oli sinänsä mukava tuote, että olen halunnut päästä kokeilemaan merkin hammastahnoja jo pitkään. Mutta yhyy, vikisen taas: mitä glamouria on hammastahnassa? Tuoksu on hyvin jouluinen, joten kai voin nyt sanoa omistavani jouluhammastahnan. Fluoria jään kaipaamaan, sillä sitä tästä tuubista ei löydy.

* Ibero Irtoripset näyttävät sopivan luonnollisilta, joten ne pääsevät varmasti jossain vaiheessa käyttöön. Pikkujouluaikaan sopisi toki myös vähän överimmätkin räpsyttimet. Ripsinauha näyttää hieman paksulta, joten luvassa on pienimuotoista taistelua näitä kiinnittäessä (tykkään todella ohuista nauhoista).

* Bangerheadin BangerTweezer-pinsetit vaikuttavat hintaansa nähden kelvollisilta ja tulivat ihan tarpeeseenkin, sillä kaikki ennestään omistamani pinsetit ovat tylsiä kärjistään.

Mukana tuli myös viiden euron lahjakortti Bangerhead-verkkokauppaan.

Marraskuun boksi ei säväyttänyt, mutta jään henkiin. Joulukuun boksi kiinnostaisi vielä saada, joten jään harkitsemaan tilaukseni jatkamista.

Mitä te muut tykkäsitte marraskuun boksin sisällöstä?

22 thoughts on “Marraskuun LivBox

  1. Omat suosikkini ehdottomasti Marvisin hammastahna koska se on kiinnostanut ja mistä muualta sitä nyt tähän hätään hankkisi 😀 Bernandin naamio on myöskin todella kiinnostava. Huulikynästä olisin tykännyt enemmän jos se olisi ollut vaikkapa punainen mutta tämäkin nyt ihan ookoo koska olen toivonut meikkejä boxiin. Piseteillä on aina käyttöä. Irtoripsistä en niin välittänyt mutta joku muu varmasti tykästyy enemmän 🙂 pidin boxista, minua se ilahdutti enkä pettynyt 🙂

    Tykkää

  2. Juu ei ollu glamouria ei. Muutama kiva tuote kyllä, tykkäsin huulikynästä, naamiosta ja pinseteistä, mutta tuotteet ei vaan sopineet teemaan yhtään 🙂

    Tykkää

  3. Mä olin kanssa hieman hämmentynyt ja pettynyt boxin sisällöstä 😦 Tuo huulikiilokynä kyllä tulee varmaan itselle käyttöön, oon noita vilkuillutkin kaupoissa, muttei ole tullut ostettua, hyvä niin 😀 Sitten noista irtoripsistä sen verran, että just viikko sitten ostin muutaman paketin ripsiä kokeiluun vuosien tauon jälkeen, mutta niissäkin oli tuo luonnottoman paksu ripsinauha, ei ainakaan omaan silmään asetu kunnolla. Sä mainitsit, että tykkäät todella ohuilla ripsinauhoilla varustetuista räpsyttimistä, niin olisiko antaa jotain suosituksia sellaisista? 🙂

    Tykkää

    1. Ardellin ripsiä hehkutetaan monessa paikassa. Itse en ole koskaan kokeillut niitä, mutta kuvien perusteella näyttäisivät todella hyvältä. Yllättäjänä viimeisin kokeilu oli Sleekiltä. Tosi hyvät nauhat niissäkin joissain. En ole kovin monipuolisesti kokeillut ripsiä, ainakaan hyviä sellaisia. Mutta Ardellia suosittelen, vaikka en ole itse edes kokeillut 😀 Täytyykin muuten tilata niitä ennen pikkujouluja.

      Tykkää

  4. Tykkäsin boksista: Natural Coden kynästä olin ollut jo aiemmin kiinnostunut, Marvista olen halunnut kokeilla ja pinsetit olivat justiinsa ostoslistalla. Uskomaton tuuri, etten ollut juuri ennättänyt hankkia mitään noista. Kerrankin näin päin.;)Naamiota testaan mielelläni ja saman merkin suklaakuorinta oli aivan mahtava! Boksista ainoastaan ripset ovat vähän njääh, ja nekin siksi, etten ole käyttänyt koskaan ja suhtaudun vähän epäilevästi osaamiseeni.;)Ilman tätä teemaa boksi olisi ollut minusta tosi kiva, mutta nimenomaan tähän teemaan tuotteet eivät oikein sovi… Tuli sellainen fiilis, että teema päätettiin ennen sisältöä, ja vaikka sisällöstä ei saatu teemaan sopivaa, niin ne yritettiin yhdistää pakolla. Olisi tuntunut fiksummalta vaihtaa suosiolla teemaa, kun huomaa, ettei sisältö oikein sovi pinsetteineen, ”teinimerkkeineen ja -värineen” + hammastahnoineen glamouriin. Mutta kuka tietää, ehkäpä teema päätettiin ja julkaistiin liian ajoissa niin, että liian myöhään tajuttiin, ettei boksista tule ihan sitä, mitä piti?:)

    Tykkää

    1. Minulle tuo Natural Coden kynä oli suurin ihmetyksen aiheuttaja ja harmitus. 🙂 Mutta ei ole LivBoxin vika, jos minulla on jo liikaa kaikkea.. Naamion kokeilemista minäkin odotan innolla.Sisällön päättäminen ennen teeman valintaa kuulostaisi aika todennäköiseltä. Kaikenkaikkiaan sisältö oli jotenkin niin kummallinen 😀

      Tykkää

  5. Jos teema ei olisi ollut niin hohdokas, tää olisi voinut olla ihan kiva boksi. Kullanhohtoinen teema ja alustus kuitenkin antoivat odottaa vähän enemmän. :/ Itse kuitenkin tykkäsin enemmän kuin olisin luullut!

    Tykkää

    1. Minua ei ehkä haittaa edes niinkään tuo teeman ja tuotteiden ristiriita, vaan itse tuotteet eivät nappaa. Tosin luulisi olevan aika helppoa saada teema ja tuotteet sopimaan yhteen 🙂 Olenko vähän turhan kriittinen? 😀

      Tykkää

  6. Tuo oli ensimmäinen Livboxini ja petyin kyllä pahasti….Katson vielä, mitä joulukuun boksissa tulee ja jos on yhtä turhia tuotteita, niin pitää kyllä lopettaa tilaus heti :/

    Tykkää

    1. Kurjaa, jos tämä oli eka boksisi! Koska monen mielestä tämä on ollut huonoin boksi tähän mennessä. :/ Joulukuun boksiin luulisi olevan panostettu vähän eri tavalla..

      Tykkää

Jätä kommentti