Sleek Garden Of Eden

Sleekin Garden Of Eden-paletti kiinnitti huomioni jo viime syksynä, mutta vierastin silloin sen vihreitä sävyjä. Kahdestatoista sävystä kuusi on kuitenkin sävyjä, jotka uppoavat mukavuusalueelleni täysin. Tänä syksynä vihreät ja yksi mattaruskea eivät enää tuntuneet niin oudoilta, eikä 10 euron hintakaan ollut paha, joten klikkasin tämän koriin Kosmetik4lessilla. Koko tilaustani voi tiirailla täällä.

idkuva

Otettuani paletin käyttöön päätin heti tarttua haasteeseen ja sudin luomilleni paletin alarivin oikeanpuolimmaisesta nurkasta kolmea sävyä – ja petyin. En ainakaan vielä kahden yrityksen jälkeen osaa käyttää niitä. Vihreät tuntuvat käytössä edelleen kummallisilta, enkä osaa asetella niitä nätisti. Perinteinen laita tummaa sävyä varjostukseksi-tyyli ei tuottanut toivottua lopputulosta. Toisaalta en edes tiedä millaista meikkiä lähtisin tavoittelemaan näillä.

Ajattelin luovuttaa hetkeksi vihreiden kanssa ja kokeilla paletin muita sävyjä, sillä ne ovat kerrassaan upeita ja minulle huomattavasti helpompia käyttää. Oikeastaan koko ylärivi on silkkaa rakkautta. Okei, Floran käyttö tarvitsee hieman suunnittelua, mutta muuten kaikki ovat mukavia ja helppoja arkisävyjä.

Ehdottomat suosikkini ovat Gates of Eden, Eve’s Kiss, Paradise on Earth, Forbidden ja Entwined.

Meikissä olen käyttänyt Forbiddeniä koko liikkuvalla luomella, varjostuksissa kerrostettuna Faunaa ja Tree of Lifea ja häivytyksissä Too Facedin Joy To The Girls-paletin loistavaa häivytyssävyä Cookie Dough.

Lopputuloksena on mielestäni tylsä, mutta raikas meikki, joka on ehdottomasti mukavuusalueeni ulkopuolella.


Jälkimmäisessä meikissä olen käyttänyt sävyjä Gates of Eden, Eve’s Kiss, Paradise On Earth, Forbidden ja Evergreen sekalaisessa järjestyksessä, jota en enää muista.

Garden of Eden ei ollut hutiostos, vaikka en vielä tulekaan toimeen sen kaikkien sävyjen kanssa. Samassa tilauksessa luokseni päätynyt Ultra Matte V2 kuitenkin mietityttää minua hieman, sillä mattaiset, voimakkaat värit eivät ole niitä kaikkein helpompia arkimeikin elementtejä. En ole siis palettia vielä korkannut, sillä yritän keskittyä yhteen palettiin kerrallaan saadakseni jonkinlaisen kokonaiskuvan kustakin. Ehkä ammennan inspiraatiota muiden bloggaajien upeista meikkikuvista. Nyt saa linkata omia postauksia Garden of Edenillä (ja miksei muillakin paleteilla) tehdyistä meikeistä kommenttiboksiin!

Mainokset

23 kommenttia artikkeliin ”Sleek Garden Of Eden

 1. Kauniita meikkejä molemmat! Eikö olekin virkistävää päästä välillä mukavuusalueen ulkopuolelle 🙂 Sitä aina meikkaa niin samalla tavalla… Itse kokeilen tänään kanssa yhtä Zuiin vihreää, joka on jäänyt nurkkaan pölyttymään. Katsotaan, saako siitä kuvia otettua näin sateisella ilmalla.

  Tykkää

  1. Kiitos! 🙂 Onhan se virkistävää, mutta aika hassu olo oli vihreän silmämeikin kanssa koko päivän 😀 Meikki kun oli livenä taas kerran paljon vahvempi. Nämä sateiset ilmat voisivat jo loppua.. mullakin odottelee kuvaamista suuri laatikollinen tavaraa.

   Tykkää

  1. Ovat kyllä upeita! Jäin erityisesti tuijottamaan tuota viimeistä meikkiä! Minun meikkini ovat lähes poikkeuksetta luonnossa vahvempia kuin kuvissa, en vain osaa kuvata niitä kunnolla. 😉 Mutta onhan meillä erilainen tyylikin. Sulla on symmetria mahtavasti hallussa, niin voi revitelläkin kirkkaammilla väreillä 🙂

   Tykkää

  1. Tämä olisi kyllä ihan sinun juttusi! Juuh, menin vihreän silmämeikin lisäksi vielä askeleen kauemmas mukavuusalueeltani yhdistäen vihreään ruskean huulikiillon. 🙂 Tee joku vihreä silmämeikki ja laita kuva blogiin, jooko! 🙂

   Tykkää

 2. Mulle taas on helpompi mennä vihreäksi kuin violetiksi :). Ylärivin sävyistä Python on silkkaa rakkautta ja muutkin on toki kelvollisia, ainoastaan Forbidden, Entwined ja Adam’s Apple voisivat minun mielestä vähän petrata. Aika hyvin kuitenkin kympin paletille, jos multa kysytään. Vihreä testingeista kannattaa ehkä kokeilla esim. vihertävää banaanivarjostusta, idea on mielestäni jo kohdallaan ensimmäisessä meikissä!

  Tykkää

  1. Yhdyn edelliseen, vihreä on paljon helpompi kuin violetti – mutta silti juuri tuo ylärivin Python, josta ei edes saa selvää mikä väri se oikein on, näytti heti nappina kiinnostavimmalta tässä paletissa. Olen kyllä ihan kade Päiville noista omista väreistä, joihin myös vihreä silmämeikki sopii upeasti. Ja mikä iho, vau…!

   Tykkää

  2. Pirjo: Totta, noissa mattasävyissä on havaittavissa hieman epätasaista levittyvyyttä ja kuivuutta. Nimesin nuo suosikkini aivan sävyn perusteella 😉 Olen kokeillut vihreää banaania, mutta sekin tökkii 😀 Kokeilut jatkuvat…Anonyymi: Python on upea sävy! Kiva kuulla, jos mulle sopii monet sävyt. Itse en pahemmin mieti mikä sopii ja mikä ei, paitsi joskus harvoin. Esim. oranssit huulimeikit, eiei. Kiitos iho-kommentista :’) Enpä olisi joskus uskonut sen voivan näyttää tuolta.

   Tykkää

  1. Nämä irtoavat hyvin edullisesti kympillä, joten eikun tilaamaan! 🙂 Prettyllä taisi olla joku Sleek-tarjous meneillään, joskin tuotteet maksavat siellä normihintaan enemmän.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s