Lokakuun LivBox

Lokakuussa LivBoxin teemana on rintasyövän vastainen taistelu, ja se näkyy tuotteissa muunmuassa vaaleanpunaisina pakkauksina. Jokaisesta LivBoxista on lahjoitettu euro Roosa nauha -keräykseen. Aika huippua! Tällaiset teemat ovat minusta ihan parhaita.

Itse boksi oli tällä kertaa jotenkin hyvin selkeä. Kolme hiustuotetta, yksi kasvovoide sekä kynsilakka. Neljä tuotetta viidestä on itselleni oikein mieluisia, ja yksi tulee käyttöön ehkä vähän myöhemmin. Mukana oli lisäksi lappunen, jossa kerrottiin mahdollisuudesta saada ilmaiseksi kuukauden digiversiot Me Naiset-lehdestä.

idkuva

Viimeiset kolme boksia ovat nyt olleet mieleeni, mikä on aika hyvin. Nihkeän ensivaikutelman jälkeen olen päätynyt käyttämään edellisestäkin boksista kolmea tuotetta päivittäin, ja uskon näistä uusistakin jutuista löytyvän helmiä.

Mielenkiintoni herättivät ensimmäisenä BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo ja Hair & Scalp Treatment. Damascena-villiruusuöljyä sisältävien tuotteiden luvataan kosteuttavan ja ravitsevan hiuksia ja hiuspohjaa. Tuoksu on molemmissa todella raikkaan ruusuinen ja hyvä. Ruusuiset tuoksut eivät yleensä ole eniten mieleeni, mutta tästä tuoksusta pidän kovasti. Odotan mielenkiinnolla miten nämä toimivat tukassani käytännössä!

ACO Face Young -kasvovoiteen kerrotaan kosteuttavan ja jättävän mattapinnan iholle. Tuote sisältää epäpuhtauksia ehkäisevää salisyylihappoa ja ylimääräistä rasvaa imeviä mikropartikkeleita. Voide olisi ilahduttanut minua kovasti ennen Roaccutan-kuuriani, mutta tällä hetkellä se ei varmastikaan ole minulle riittävän hoitava ja kosteuttava. Jos ihoni kuitenkin kuurin jälkeen palaa entiselleen, tulee tämä ehkä käyttöön. Pumppupullo on kätevä ja hygieeninen, mistä annan plussaa. Osa tilaajista sai ACOn sijaan Neutrogenan Pink Grapefruit-sarjan kasvovoiteen. Olen käyttänyt kyseistä voidetta jo ainakin kaksi tuubia ja se on osoittautunut erittäin hyväksi tuotteeksi iholleni aiemmin. Postaukseni voiteesta löytyy täältä. Vaikka tuote on hyvä, olen ihan tyytyväinen saatuani hieman vaihtelua ja samalla enemmän kokemusta apteekkikosmetiikasta – vaikka ihoni ei enää niin nuori olekaan.

Lumenen Arctic Sand-lakka on nimetty Roosa nauha -kampanjan mukaisesti. Sävy on todella kaunis, ja olen suuri hiekkalakkojen ystävä, joten tämä oli todella mieluinen tuote. Kynsilakka pääsee käyttöön heti seuraavalla lakkauskerralla.

Kolmas LivBoxin mukana tullut hiustuote on OSIS+ Glamination-kiiltokiinne. Sen luvataan antavan hiuksille pitoa ja kiiltoa. Minulle tulee lyhyitä kausia, jolloin saatan käyttää enemmän lakkaa, mutta tällä hetkellä en käytä hiuskiinteitä edes joka viikko. Pidän kuitenkin kaikista kiiltoa hiuksiin antavista tuotteista, joten tämä pääsee varmasti käyttöön jossain vaiheessa. Suihkeen tuoksu on nenääni mukavan kevyt ja raikas.

Kuten jo alussa mainitsin, oli lokakuun boksi teemaltaan ja kokonaisuudeltaan minun mielestäni onnistunut. Yksikään tuote ei ollut minulle mikään järisyttävän mahtava, mutta joukossa ei ollut myöskään yhtään huonoa tuotetta. Näistä tuotteista nauttiessa saa bonuksena hyvän mielen siitä, että on ollut mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä.

Mikäli joku teistä haluaa osallistua Roosa nauha -keräykseen, kannattaa klikata itsensä tänne.

Mitä mieltä te olette lokakuun LivBoxista? Olivatko tuotteet kivoja vai huteja?

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Lokakuun LivBox

  1. Ah, tää oli mun mielestä ihan mahtava! Parempi kuin bloggaajaboksi! Tykkäsin ihan kaikista tuotteista- vaikka mulla olikin toi ACO jo entuudestaan.Ihanssssama, se on hyvä tuote. Ei haittaa että sille on varakappale. Tässä kyllä toimi kaikki- teema, tuotteet, kaikkikaikki. Kylläpäs tulikin ylistyskommentti. 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s