Sleek-maniaa vol. 2

idkuva

Koin viime syksynä totaalisen hurahtamisen Sleekin edullisiin ja laadukkaisiin meikkeihin, ja tänä vuonna se tapahtui jälleen. Ostin Sleekiä myös alkuvuodesta Lontoosta, ja kokoelmani alkaakin tällä hetkellä olla jo melko suuri.

Ennestään omistamieni aarteideni kaveriksi tilasin noin kuukausi sitten Kosmetik4less-verkkokaupasta neljä i-Divine-luomiväripalettia ja kaksi poskipunaa. Koin yllätyksiä saatuani pakettini, sillä ne tuotteet, joista olin arvellut pitäväni eniten, eivät osoittautuneetkaan suosikeikseni. Ne taas, jotka klikkailin ostoskoriin hieman olkiani kohautellen, ilahduttivat minua kovasti. Kuulette viimeistään huomenna ensimmäisenä korkkaamastani paletista (kera pitkän sepustuksen), ja lopuista sitten kun kerkeän perehtyä niihin paremmin.

Toiveita saa toki esittää – mistä haluaisitte kuulla ensimmäisten joukossa?
Tilaukseni sisälsi paletit Arabian Nights, Garden of Eden, Storm ja Ultra Matte V2, sekä poskipunat Suede ja Pomegranate.

Kivaa ja rentouttavaa perjantaita kaikille!

12 thoughts on “Sleek-maniaa vol. 2

    1. Yritän aloitella postausta siitä viikonloppuna. Se on tämänhetkiseen meikkimielentilaani yllättävän haastava paletti, mutta ehdottomasti hyvin mielenkiintoinen tapaus.

      Tykkää

  1. Päädyin myymään pois Sueden ja Pomegranaten, sillä niitä ei tullut käytettyä. Luomiväripaleteista sen sijaan tykkään (joskin V2 on vielä kokeilmatta…)

    Tykkää

  2. Hei! Olen lähdössä Lontooseen viikon päästä ja tämä merkki alkoi kiinnostaa. Löytyykö tuotteita ihan Bootseista vai mistä kannattaisi lähteä ostamaan?

    Tykkää

    1. Moikka! 🙂 Muistaakseni näitä löytyy Bootseista sekä Superdrugeista. Ihania kauppoja molemmat – täynnä houkutuksia. Minulle reissu tuli aika kalliiksi, kun noita meikäläisen karkkikauppoja löytyi joka nurkan takaa 😉 Ihanaa reissua! Tee mahtavia löytöjä! 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti