Jättimäinen Avon-tilaus, jaarittelua & ilmoitusluontoinen asia

Minulle tapahtui jotain jännää heinäkuussa. Huomasin, ettei minun tehnyt mieli ostaa mitään. Muutamien alennuslöytöjen jälkeen en muista ostaneeni koko heinäkuussa mitään muuta kuin tarvekosmetiikkaa, kuten uuden deodorantin. Kuulostaa ehkä ihan normaalilta, mutta tietäväthän sen kaikki blogiani lukevat, että olen yleensä, noin 90% vuodesta, ihan holtiton shoppailija. Siksi tämä hetkellinen järkevä minä jaksaa edelleen ihmetyttää.

Lueskelin kuitenkin lomalla ollessani useaan otteeseen Avonin kuvastoa, jolloin keksin itselleni vaikka mitä tarpeita. Retkahdinkin sitten elokuun alussa hetkellisen järkevyyden jälkeen oikein kunnolla. Tässä ovat tilaamani kovasti tarvitsemani, tuikitarpeelliset purnukat. Minultahan ei löytynyt ennestään vartalovoiteita, sampoota, saippuaa tai vartalosuihkeita… Myönnän, että värikkäät pakkaukset ja hyvät tuoksut sekoittivat pääni. Kuten huomaatte, postauksen otsikkona olisi voinut olla myös ”Väsyneet aasinsillat”. Kyllä, kirjoittaminen tökkii monen muun asian ohella jostain syystä pahasti juuri nyt.

idkuva

Seassa on tuotteita, joihin olen jo kovasti tykästynyt. Kertokaa, jos jokin näyttää erityisen kiinnostavalta, ja josta haluaisitte kuulla lisää. Omia suosikkejani ovat tällä hetkellä Planet Span kasvonaamiot, joista kirjoittelen varmasti jossain vaiheessa. Ultra Colour-huulipunan ja sävyttävän kosteusvoiteen sain kaupan päälle tilauksen Nonnula-blogin Jonnalle tehtyäni. Kiitos niistä! 🙂

Avon-tilausta lukuunottamatta en ole ostanut heinäkuun alun jälkeen edelleenkään mitään – paitsi teille. Pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsemani arvontapalkinto kirjaimellisesti rantautui luokseni eilen. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sen teille! Luvassa on siis pian arvonta, joten nyt kannattaa liittyä lukijaksi, jos ei ole sitä vielä tehnyt. Sen verran minun on pakko vihjaista, että hyvin selektiivispainotteista värikosmetiikkaa olisi tarjolla…

Mites teillä? Oletteko olleet viime aikoina maltillisia shoppailijoita, vai päinvastoin tehneet intopiukeana syksyisiä hankintoja?

13 thoughts on “Jättimäinen Avon-tilaus, jaarittelua & ilmoitusluontoinen asia

  1. Syytän helteitä kosmetiikka-apatiasta. Minullakin oli nimittäin ei-tee-mieli-ostaa-mitään-kosmetiikkaa -kausi. Jep, se oli. Kesälomallani elokuussa pääsin MACin ständien ääreen ja turha kuvitellakaan, että olisin lähtenyt sieltä tyhjin käsin! 😀

    Tykkää

  2. Aloitin eilen uuden tutkinnon suorittamisen. Nyt täytyy opetella huomattavasti maltillisempaa rahankäyttöä. Blogien lukeminen tietysti luo kaikenlaisia tarpeita, mutta olen onnistunut vielä sekoamisen 🙂

    Tykkää

  3. Ihonhoitotuotteet ovat taas minulle se suurin himoilun kohde. Tai no, en voi kieltää etteikö meikkejä ja kynsilakkojakin tulisi shoppailtua siinä samalla. Haaveilen kuukaudesta, kun en osta yhtään mitään. Elokuusta piti tulla sellainen, ei onnistunut todellakaan. Josko loka- tai marraskuussa onnistuisin?

    Tykkää

    1. No mutta sä teit niin hyviä alelöytöjä, ettei niitä olisi voinut jättää kauppaan! ;D Mulla alkaa loppuvuodesta varmaan taas holtittomampi ostaminen, kun kaikki ihana lomakausitavara tulee kauppoihin.

      Tykkää

  4. Jee! Aika hyvin on pysynyt kosmet kaupassa! En tiedä voinko julistaa elokuuta onnistuneeksi ostolakoksi, sillä keksin mielestäni loistavan mukanokkelan syksyisen arvontapalkinnon blogiin, jonka tilasin iHerbistä. No, koska suihkugeeli ja wc:n käsisaippua loppuvat pian, laitoin samaan tilaukseen ne sitten, mutta koska paketti tod. näk. tulee vasta ensi kuun puolella niin ne lasketaan syyskuun hankinnoiksi :D. Mutta joo, ei mulle ole nyt tullut mitään pakkosaadapakkosaadapakkosaada-kohtauksia, varsinkin tuon ostolakkoilupäätöksen takia olen aika hyvin onnistunut selättämään nuo hetkelliset himotukset. Onhan tässä syksyllä vaikka mitä ihanaa, esim. IsaDoran syyskokoelma on aika kiva.

    Tykkää

    1. Minäkin törsäsin eilen MACiin 😀 Nuo sinun hankintasi kuuluvat ilman muuta syyskuun ostoksiin 😉 Olen huomannut, että minulla pakotetut ostolakot päättyvät karvaasti hulluun ostosmaniaan, joten tulos on aika plus miinus nolla. Tällaiset vahinkolakot ovat parhaita. Mutta sinä olet kyllä onnistunut hyvin! :)IsaDoran kokoelmaa kävin minäkin ihailemassa, mutta jätin kuitenkin kaiken kauppaan. Olen kaivellut vanhoja luomiväripalettejani kätköistään, ja kovasti ihastunut moneen uudelleen pitkän ajan jälkeen. IsaDoran kokoelmassa vetoavat kuitenkin vaarallisen hyvin teema, tuotteiden nimet (voi kyllä!) ja myös erityisesti se lämpimämmän sävyinen luomiväripaletti. Mutta oikeasti, muistaako joku vielä suuren hypetyksen aiheuttaneen Highlandsin viime syksyltä?

      Tykkää

    2. Kiitos Päivi synninpäästöstä :D. Oishan noi tietty saanut marketistakin syyskuun puolella, mutta Oot meikannut -blogissa on hehkutettu paria juttua niin paljon, että halusin testata niitä, kun on kerran tarvettakin. Mäkin kaivelin viime syksyn hankinnat meikkipakin uumenista. Eli joo, meikkasin juuri tänään Highlandsillä! Eilen Vintage Romancella ja huomenna ajattelin iskeä näppini Constellationiin.

      Tykkää

Jätä kommentti