Pompeii Purple

Ihana, kosmetiikkahulluuteni jakava ystäväni kävi luonani viikonloppuvierailulla. Koska jaamme saman intohimon, oli tietenkin luontevaa tutkailla toistemme meikkiaarteita. Ystävättäreni bongasi kynsilakkakokoelmastani kiinnostavan sävyn, joka päätyi lopulta meidän molempien kynsille.

idkuva


OPI Pompeii Purple on ollut minulla jo useita vuosia, ja olen sitä jonkin verran käyttänytkin. Nyt se vain oli päässyt unohtumaan. Minulla on hieman ristiriitainen suhde OPIn lakkoihin, sillä osa niistä pysyy kynsilläni hyvin, mutta ehkä suurin osa kuitenkin todella huonosti. Syy saattaa olla siinä, että lähes kaikki omistamani OPIn lakat ovat vuosia vanhoja, ja uudemmat lakat, joita minulla ei juurikaan ole, vaikuttavat mielestäni paremmilta. Vanhat, koostumukseltaan hyvin ohuet lakat kuluvat minulla kynnenkärjistä ikävän näköisiksi jo muutamassa tunnissa. Pompeii Purple osoittautui kuitenkin poikkeukseksi. Lakka kesti kynsilläni täysin moitteettomana siivouspäivän, joka sisälsi muunmuassa pyykki -ja tiskivuoren selättämisen ilman hanskoja. Yleensä kaikki veden kanssa touhuaminen saa kynsilakkani rapisemaan hetkessä. Vasta kolmantena päivänä minun piti korjailla lakkausta kärjistä.


Lakka levittyy kauniin tasaisesti, ja se on helppoa levittää makuuni sopivan kokoisella sivellinosalla. Kerrankin lakka, jota päätyy muuallekin kuin kynsinauhoille!

Sävy on siniseen taittava fuksiapinkki, eli ei ehkä niinkään violetti kuin nimi antaa ymmärtää. Aivan upea sävy joka tapauksessa!

Lakan kavereina käytin Nail Tekin aluslakkoja ja Seche Viteä. Nail Tekin lakat ovat pelastaneet kynteni ja saaneet ne pysymään niin hyvässä kunnossa, että olen vihdoin saanut ne kasvamaan pidemmiksi. Kynteni alkavat itse asiassa olla jo niin pitkät, etten meinaa tuntea niitä omikseni.


Oletteko te löytäneet viime aikoina unohtuneita aarteita lakkakokoelmastanne?
Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Pompeii Purple

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s