Lush African Paradise

Lush Suomi lähetti minulle kokeiltavaksi muutamia tuotteita, joista osasta kirjoittelin jo täällä. Vaikka pidin todella paljon saamistani palasaippuoista, oli tuoksuvan paketin kätköistä löytyneistä aarteista ehdoton suosikkini jo aiemmassa postauksessa vilahtanut African Paradise Body Conditioner-vartalonhoitoaine.

idkuva


African Paradise on nimetty nimenomaan vartalonhoitoaineeksi, mikä kuulostaa jännältä. Käytännössä tuotetta käytetään niin, että sitä hierotaan vartalon iholle peseytymisen jälkeen kostealle iholle ja huuhdotaan pois. Iho kuivataan varovasti taputellen.


Tuote levittyy kostealle iholle helposti ja liukkaan tuntuisesti, eikä siinä vaiheessa vielä todellakaan uskoisi, miten hyvin tuote kosteuttaa. Tuote jättää ihon pinnalle hieman öljyisen tunnun, mikä saattaa kuulostaa ikävältä, mutta mitä se ei kuitenkaan ole. Iho tuntuu todella pehmeän hoidetulta ja kosteutetulta, ja mikä parasta, kosteutettu tunne säilyy pitkään. Huomasin tänä aamuna, että kosteus tuntui ihossa vielä toisenkin suihkukerran jälkeen, ilman että olin välissä käyttänyt vartalonhoitoainetta uudelleen. Mainiota.African Paradise tuoksuu pehmeän trooppiselta, mutta olen aistivinani siinä myös lievää yrttisyyttä. Tuote sisältää muunmuassa Reilun kaupan sheavoita ja afrikkalaisia öljyjä, kuten moringaöljyä ja baobaöljyä. Tuote on vegaaninen.


225 grammaa tuotetta maksaa 34,95e, mikä tuntuu hieman kirpaisevalta. Jos itseään kuitenkin haluaa hemmotella aisteja hivelevällä tuoksuelämyksellä ja ihon tehokkaalla hellimisellä, pidän tuotetta hyvänä sijoituksena. Itse olen ehkä jäänyt koukkuun…

Lushia voi ostaa Helsingin Lush-myymälästä, joka sijaisee Kaivokadulla Asematunnelissa. Lushilla on myös verkkokauppa, joka löytyy täältä.


Tuote on saatu blogin kautta.
Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Lush African Paradise

    1. Öljyinen tunne ei ole ikävä tämän tuotteen kanssa, ja koko sana on ehkä väärä.. Ennemminkin iho tuntuu sellaiselta hyvällä tavalla nahkean kosteutetulta 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s