Huumaavaa persikkaa – MAC Springsheen & Artistic License

Ihastuttuani keväällä persikkaan ja koralliin, tuli minulle äkillinen tarve saada kaikki mahdolliset meikkituotteet kyseisissä sävyissä. Pidin kuitenkin pintani ja pysyin kaukana MAC-pisteestä, jossa useampi tuote huhuili nimeäni. Helsingin reissullani annoin lopulta periksi ja luovutin, sillä olisihan se nyt ollut jo lähes häpeällistä olla ostamatta mitään, kun pikkukaupungin asukki lähtee kerrankin suureen maailmaan mukanaan mitä parhaimmat shoppailutoverit. Uskokaa tai älkää, en ollut koskaan ennen käynyt Helsingin MAC-pisteellä.

idkuva

Mukaani tarttui jo vuoden ostoslistalla ollut poskipuna MAC Sheertone Shimmer Blush Springsheen, sekä kertakaikkisen, läkähdyttävän ihana Moody Blooms-kokoelman luomiväri MAC Veluxe Pearl Eye Shadow Artistic License. Sävyt ovat melko lähellä toisiaan, mutta poskipunassa persikkaisuus tulee intensiivisempänä esille, ja luomivärissä kulta hohtaa selkeämmin. Molemmissa on reippaasti helmiäistä, jonka johdosta ne suorastaan huutavat päästä osaksi hellepäivän meikkiä. En ole ainoa, joka on huumaantunut Artistic Licensesta. Petra on tehnyt monta upeaa meikkiä kyseisellä sävyllä, ja niitä kannattaa käydä kurkkimassa täällä.

Omistan viitisentoista MACin poskipunaa, mutta kaikkein useimmin olen viimeisen puolen vuoden aikana tarttunut Marginiin. Marginin voisi äkkiseltään katsoa olevan hyvin samankaltainen Springsheenin kanssa, mutta tarkka syyni paljastaa, että Margin on metallinhohtoisempi ja sävyltään neutraalimpi. Margin on edelleen suosikkini, vaikka Springsheen onkin juuri nyt sille kova kilpailija. Köh, sain tyrkättyä innostuksen Marginiin myös Kahvia ja kosmetiikkaa-blogin Eikolle.

Katsokaa itse, miten ihania sävyjä!

Margin, Springsheen, Artistic License.

Auringonlaskussa sävyt ovat jo lähes pökerryttävän ihania. Kuljin eilen illalla pihalla ja ihailin aina silloin tällöin kämmenselkääni. Teettääkö helle tällaista?

Kiitos Sadulle ja Annielle shoppailuseurasta!

Rakastuiko joku muu? Mikä sävy sykähdyttää teitä eniten juuri nyt?
Ihanaa viikonloppua kaikille!

16 thoughts on “Huumaavaa persikkaa – MAC Springsheen & Artistic License

    1. Samoin! Pitkästä aikaa kokoelmassa on joku tajuttoman upea sävy, josta tietää heti, että se on pakko saada. Nyt kyllä himoitsisin vähän muitakin sävyjä Moody Bloomiststa. Ehkä vähän kiitos sinulle ja meikeillesi…

      Tykkää

    1. MACilla on kiitettävä valikoima koostumukseltaan erilaisia poskipunia. On aivan mattapintaisesta satiiniseen ja hohtavaan. Ja variaatioita näiden väliltä. Useimmat MACin poskipunat, joista minulla on kokemusta, ovat erittäin hyväpigmenttisiä. MACin punat ovat ehdottomasti suosikkejani, sillä valikoimaa on niin paljon :)Oi, täytyy käydä heti lukemassa 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s