Heinäkuun LivBox

Hähää, en malttanut pysyä poissa blogin ääreltä kokonaista viikkoa. Joten hei vaan, täällä ollaan taas.

Tein tänään omalla kohdallani bloggaamisen historiaa, sillä väsäsin koko postauksen kuvaamisine kaikkineen tien päällä. Lomani toinen osa starttasi tänään, ja käänsimme auton nokan kohti Pietarsaarta. Kuten Puolassakin, hyödynsin pissatauot kätevästi blogijuttujen työstämiseen. Heinäkuun LivBox kuvattiinkin tällä kertaa tien poskessa.


Heinäkuun boksin teemana on luonnollisesti kesä, mutta myös auringolta suojautuminen ja hiusten kosteuttaminen. Hyvä ja ajankohtainen teema, mutta ensireaktioni laatikon avattuani oli silti BLAAH. Huomaan odottavani LivBoxilta joka kuukausi vähän turhan paljon – eihän yksikään boksi voi täydellisesti miellyttää ketään. Varsinkin jos kosmetiikkaa omistaa jokaiseen tarpeeseen jo ennestään litrakaupalla. Kuten totean jokaisessa LivBox-postauksessani, oli kaikesta huolimatta kivaa saada tässäkin kuussa tämä kuhinaa ja kohinaa muunmuassa kauneusbloggaajien yhteisössä nostattava yllätys.


Esitteessä oli hauska ohje hiusten kuorintaan ja naamioon.

Sekoita keskenään 1 rkl kookosöljyä ja 1 rkl sokeria. Hiero päänahkaan ja huuhtele huolella. 

Hiero kuiviin latvoihin öljyä ja anna vaikuttaa yön yli. Suojaa hiukset pyyhkeellä tai suihkumyssyllä, etteivät lakanat sotkeudu. Pese öljy pois shampoolla ja nauti hemmotellusta tunteesta.

Tuskin kokeilen ja näen litkun pois pesemisen vaivaa, mutta ihan mukava idea kuitenkin.



Calvin Kleinilta tuli One Red-tuoksunäytteet naiselle ja miehelle. Miesten tuoksu on kevyt ja raikas, ja se miellyttää nenääni, vaikka en sitä omalle miehelleni ostaisikaan. Naisten tuoksusta en pidä. Pakko sanoa, että tämä ”tuotevalinta” boksiin ihmetyttää, koska sitä ei voi varsinaisesti kutsua edes näytteeksi. Tämä on minusta pelkästään mainoslärpäke, josta ei ole iloa käyttäjälleen, vaikka tuoksusta pitäisikin. Roskiin, humpsis!

Rich Arganöljy-eliksiiri hiuksille kuulostaa hoitavuudessaan hyvältä, mutta kovin pieni on tämä näytepussukka.

Rich-merkin kosteuttavaa shampoota olen halunnut kokeilla pitkään, joten kivaa päästä vihdoin läträämään tämän kanssa. Kosteus on nyt se juttu hiustenhoidossani. Olen tyytyväinen saatuani shampoon, sillä sitä minulla kuluu huomattavasti hoitoainetta enemmän. Shampoon tuoksu voisi olla parempi, mutta ei se huonokaan ole. Lomani on jälleen reissupainotteinen, joten matkakokoinen shampoo tuli hyvään saumaan, ja tämä tulee varmasti käytettyä pois.

Favoran kasvoille tarkoitettu SPF 50-aurinkovoide on mainio tuote näille helteille, mutta minulla odottelee rivissä monta muuta vastaavaa tuotetta. Favoraan on kuitenkin merkkinä kiinnostavaa tutustua. Vedenkestävä tuote tuntuu vielä pitkään iholle imeytettynäkin tahmaiselta, joten en ehkä käyttäisi tätä meikin alla. Rantapäivinä voisin nakata tämän kassiini. Tuoksu on hyvin epämiellyttävä. Tuote on täysikokoinen, mikä sai minut miettimään, onko tässä syy boksin muuten hieman kehnoihin tuotteisiin. Favoran aurinkosuojan suositushinta kun on 18,5e.

Minulle boksin helmi on Australian Gold-huulivoide, joka suojaa huulia tehokkaasti haitallisia auringonsäteitä vastaan. Minullahan kuluu huulirasvaa tällä hetkellä todella paljon, ja olen toukokuun boksissa tulleen ACO:n voiteenkin käyttänyt jo lähes loppuun. Australian Gold on minulle merkkinä kiinnostava, ja olen katsellut tuotteita sillä silmällä Stockalla useaan otteeseen. In This Part Of Town-blogin Liisan kirjoitettua tuotteesta, päätin napata huulivoiteen joku päivä vielä mukaani. Oli siis huippua saada tämä tuote boksista! Voide voisi tuoksua paremmaltakin, sillä nyt minulle tulee siitä mieleen jokin lapsuuden esanssinen purukumi. No, nostalgia-arvo on kai hyvästä. Liukas ja erittäin kosteuttava koostumus on kovasti mieleeni.

Dermosilin kynsilakka Summer Glow on kaunis ja kesäinen, mutta en silti olisi toivonut enempää lakkoja. Dermosilin kynsilakat ovat minulle ennestään vieraita, joten mielenkiinnolla kuitenkin kokeilen minkä laatuisia ne ovat.


Boksin mukana tuli myös alennuskoodeja sisältävät kupongit Dermosilin ja Richin verkkokauppoihin.

Ja nyt tiirailemaan toisten Livbox-postauksia! Olen taas tarkoituksella jättänyt ne lukematta, jotta oma yllätykseni ei menisi pilalle. 😉

Mitä te tykkäsitte tämän kuun boksista?

6 thoughts on “Heinäkuun LivBox

  1. Toi naisten RED on tosi jännä. Mulla on ollut se pari viikkoa testissä ja jos ensi viikolla saisi postauksen ulos. Ymmärrän kyllä, että sä et pidä siitä. 😉 Olin ensin tuoksusta, että plaah vesimeloni ja se siitä. Mutta se onkin yllättävä. Kun vesimeloni on haihtunut, on iholla hyvin maskuliininen, mistä tykkään. Ei yhtään CK one -tuoksujen kaltainen. Mitä useammin olen laittanut, sen enemmän olen alkanut siitä pitämään. :p

    Tykkää

    1. Tuon alkutuoksun perusteella en kyllä pidä yhtään. Täytyy jäädä silti odottelemaan postaustasi tuoksusta, ja myös ehkä käydä vielä nuuhkimassa testeristä, jos jostain kumman syystä alkaisinkin pitää tästä 😀

      Tykkää

  2. Joo, mä kyllä tykkään tuosta huulirasvasta! 🙂 Pysyy vielä melko kauankin huulilla, jee! Muuten oli kyllä aika mälsä boksi, mitä nyt oon ihmisten postauksia lukenut 😮

    Tykkää

Jätä kommentti