Guerlain-ostoksia keväältä

Olen hieman jäljessä ostosteni esittelyn kanssa. Kevät oli niin kiivasta Guerlain-hehkutuksen aikaa, että jätin muutamat tuotteet suosiolla odottelemaan tarkempaa mainintaa blogissa. Rajansa kaikella, eikös?

Oltuani huhtikuussa Idan meikattavana Guerlain-pisteellä, tarttui mukaani Eyebrow Kitin lisäksi tuote, joka oli minulle ennestään aivan vieras – Terracotta Bronzing Powder Mist. Toinen postauksessa vilahtava tuote on alkukesän suosikeissa mainitsemani Terracotta Light Sheer Bronzing Powder. Näillä kelpaa suihkia ja sutia väriä pintaan, vaikka auringosta ei tänä kesänä ole Suomen kesässä paljon saatu nauttia.


Terracotta Bronzing Powder Mist on ponnekaasupulloon pakattu ruskettava suihke, joka toimii nimensä mukaisesti aurinkopuuterin tavoin. Tuote on nestemäistä, mutta se muuttuu iholla puuterimaiseksi. Tuotetta voi käyttää vaikkapa kaulan ja dekolteen meikkaamiseen työstämällä sen ihoon esim. kabukisiveltimellä. Tuotetta voi myös suihkauttaa suoraan kasvoille meikin päälle. Aika näppärää ja jännää! Jotta puuterisumu leviää kasvoille tasaisesti, tulee sitä suihkauttaa tarpeeksi etäältä kasvoista. Jälkimmäisestä käyttötavasta sain vinkin ihanaiselta Sallalta, joka oli minua rohkeampi kokeilija tuotteen kanssa. Pelkäsin luonnottoman näköistä porkkanalookia, enkä halunnut ottaa riskiä meikin pilalle menemisestä, joten siksi rohkaistuin vasta Sallan vihjeestä kokeilemaan tuotetta suoraan meikin päälle.

Tuotteella saa aikaan todella kauniin, aidon näköisen päivetyksen. Superkalvakalla, täysin ruskettumattomalla iholla lopputulos näyttää todennäköisesti liian tummalta, mutta uskoisin tämän olevan ongelma vain erittäin kalpeaihoisilla. Tai tämä on tietysti makuasia. Olen itse todella vaalea, mutta pidän kovasti suihkeen antamasta lopputuloksesta. Huomioikaa, että jos suihkuttelette kaupassa testeristä tuotetta iholle liian läheltä, näyttää se aivan supertummalta litkulta, joten näin kokeiltuna tuotteesta ei saa oikeaa käsitystä.


Tuote tuoksuu ylelliseltä Guerlainilta ja on kyllä kaikin puolin aivan mahtava löytö. Lähes 60e hinta on riittoisuudestakin huolimatta todella kirpaiseva, mutta hyvässä lykyssä näitä voi löytää alennusmyyneistä. Tarttukaa tilaisuuteen, jos törmäätte!Terracotta Sprayn kaveriksi sopii täydellisesti kevyt, hieman hohtava aurinkopuuteri, joka antaa viimeisen silauksen auringonpalvoja-ilmeeseen. Meikissä, jonka olette nähneet jo useampaan kertaan, on Ida käyttänyt kasvoillani molempia tuotteita. Täytyy tunnustaa, että itse en ole yhtä nättiin lopputulokseen vielä päässyt.

Olivatko nämä tuttuja tuotteita? Oletteko te käyttäneet suihkutettavaa aurinkopuuteria? Laittakaa vinkkejä jakoon, jos tiedätte muilta merkeiltä vastaavia tuotteita!

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Guerlain-ostoksia keväältä

  1. Great minds think alike, mulla on just luonnoksissa postaus Terracotta mististä ja puuterista 😀 Mutta vielä toistaiseksi ilman meikkikuvia, koska hemmetti aurinko meni pilveen siinä välillä kun suihkin mistiä, niin eroa ei huomaa kunnolla 😀 Onko tuossa Idan tekemässä meikissä muuten poskipunaa ollenkaan, vai pelkkiä näitä bronzer-tuotteita? Tykkään tuosta meikistä ihan älyttömästi 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s