Inglot-päivä 3: Travel Brush Set

Seilaan jatkuvasti kahden eri asunnon välillä ja tuskailen joka kerta pakatessani meikkisiveltimieni kanssa. Tarvitsen mukaani vähintään 15, mieluiten 20 sivellintä, jotka kaikki pitäisi saada mahtumaan kosmetiikkalaukkuun. Vaikka siveltimet mahtuisivat pussukkaan tilan puolesta, on aina ikävää miettiä miten niiden käy kaiken muun roinan seassa. Toki siveltimet voisi pakata erikseen johonkin pieneen laukkuun, mutta miksi tämä aina unohtuu? Silmämeikkisiveltimeni kulkevat toki erillisessä, niille tarkoitetussa pussissaan, mutta ne kaikki muut… Nämä ajatukset mielessäni pyörittelin Puolan Inglotilla käsissäni söpöä, punaista nyssäkkää, joka kätkee sisälleen kuusi matkakokoista sivellintä. Matkaseuralaiseni käyskentelivät hermostuneesti selkäni takana, kun olinkin päätynyt vessareissun sijasta Inglot-tiskille. Ääk, paniikkipäätöksiä!


Päädyin lopulta hätäpäissäni kotiuttamaan sivellinsetin, mikä osoittautui virheeksi. Pienikin lähempi tutustuminen setin kanssa olisi paljastanut sen, että siveltimet ovat heikkolaatuisia. Tai ainakaan ne eivät ole minun makuuni.

Sivellinsetistä löytyi hyvin heikonlaisesti tietoa internetistä, mutta niiden käyttötarkoitukset kuitenkin selvisivät ihan itse päättelemällä. Kaikki siveltimet on valmistettu synteettisestä materiaalista, ja ne ovat noin 7-10cm pitkiä.


Luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen tarkoitettu sivellin ei herätä ihastusta, mutta voin kuvitella tekeväni sillä hätäisen parin sävyn silmämeikin, jos kaikki muut siveltimet sattuvat olemaan pesussa.

Vähän hassu, litteän mallinen ja tylppäpäinen, ohut sivellin taas on tarkoitettu poskipunalle. Jossain mainittiin myös meikkivoide, mutta testattu on, ei toimi ainakaan minulla. Karvat ovat erittäin ohutta ja löysää materiaalia. Sivellin nappaa väriä itseensä heikonlaisesti, ja sen kanssa on hankalaa levittää poskipunaa tasaisesti. Tämä on mielestäni setin hyödyttömin sivellin.

Suurin sivellin on tarkoitettu puuterin levittämiseen. Itse kuitenkin käyttäisin sitä poskipunan kanssa, missä hommassa se toimiikin kelvollisesti paremman puutteessa.


Huulisiveltimen karvat ovat erikoisen pitkiä, mikä minulla vielä menettelee, mutta pienihuulista ominaisuus saattaa haitata.

Kulmakarvojen meikkaamiseen tarkoitettu härpäke on sivellinosastaan todella kovaa ja jähmeää, muovisen tuntuista materiaalia. Sillä saa toki kulmat jotenkuten meikattua, mutta minkäänlaiseen tarkkaan ja skarppiin työskentelyyn sen kanssa ei pysty. Ei hyvä.

Peiteainesivellin on kelvollinen, vaikkakin aika jähmeä, ja pieni harjasosa mahdollistaa tarkan työskentelyn. Se onkin yksi setin joten kuten kelvollisista siveltimistä.


Tylppäpäisestä poskipunan levittämiseen tarkoitetusta siveltimestä irtosi karvaa jo ennen pesua, mutta muista en tätä huomannut.

Olen hieman ihmeissäni. En ole perehtynyt yleisesti paljon matkasettien tasoon, mutta olen kuullut joidenkin moittineen esim. MACin matkakokoisia siveltimiä. Muistan MACin satunnaisten matkasiveltimien olleen kuitenkin pehmeitä ja aitokarvaisia. Miksi Inglot on tehnyt näin heikkotasoisen setin pyytäen siitä kuitenkin niinkin paljon kuin 29e? Maksoin tästä itse pitkälti alle pari kymppiä, mutta silti – halpa hinta ei saa olla ainoa ostoperuste, milloin sen oikein opin?

Huomaan törmääväni hyvin harvoin Inglotin siveltimiin esim. blogeissa. En omista kuin nämä matkakokoiset raasut, mutta muistikuvani on, että Inglotin normaalikokoiset siveltimet olisivat ihan laadukkailta. 
Löytyykö teiltä Inglotin siveltimiä, tai onko joku tykännyt näistä minisiveltimistä? Tahtoisin mielelläni kuulla kokemuksianne ja suosikkejanne!

Inglot-postausten sarja jatkuu vielä ensi viikolla. Tarkempaa syyniä vailla on vielä muutama tuote.

EDIT. Minua alkoi häiritä tyylini kirjoittaa Inglot suurin kirjaimin, joten muokkasin kaikki tekstit saadakseni rauhan. 😉

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Inglot-päivä 3: Travel Brush Set

 1. Harmi kun ovat huonoja, setti kun näyttää niin söpöltä. Mulla on Chanelin Les Minis -matkasetti siveltimiä, ovat ihan kohtuullisen hyviä ja käytössä, mutta eivät mullistaneet elämääni. 🙂 Lisäksi olen todennut, että matkasiveltimet vievät aivan yhtä paljon tilaa kuin muutkin, joten ihan sama kumpia ottaa mukaan. :DMulla on muistaakseni kolme Inglotin normaalikokoista sivellintä ja oon tykännyt niistä tosi paljon. Voin suositella lämpimästi, ovat laadukkaita kavereita.

  Tykkää

  1. Jouduin söpön pakkauksen huijaamaksi :’o Totta, todellakin vievät tilaa, koska matkasivellinten lisäksi tekee taatusti mieli ottaa mukaan ihan varmuuden vuoksi ne kaikki vanhat suosikitkin…Mun täytyy tutkia lähemmin Inglotin normikokoisia siveltimiä. Muistinkin, että sun blogissa olen niitä nähnyt. Pelottavaa, kun muistaa jo toisen siveltimetkin ulkoa 😀

   Tykkää

 2. Ei löydy, mutta tuo säilytyspussukka on näppärän näköinen, jotenkin jo näistä kuvista näkee, että nuo siveltimet eivät ole kovin kelvollisia. Jotenkin tuo harjas näyttää halvalta. 😦 Katsoin juurikin tuota peitesivellintä, että sen voisin jopa kotiuttaa. :p

  Tykkää

  1. Säilytyspussukka on söpö, ihana ja kiva, mutta ei sinne mahdu mitään muita siveltimiä kuin nämä. :O Paitsi ehkä ne Ecotoolsin minikokoiset… Harjakset ovat halvan näköisiä juu :/ Olisin edes hieman voinut perehtyä näihin ennen ostopäätöstä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s