Keskikesän väri-ilottelu

OPIn Neons-kokoelma on ihastuttanut minua kovasti, mutta en ole malttanut ostaa lakkoja normaalihintaan. Löysin onnekseni Gdanskin Sephorasta edullisia korvikkeita, jotka eivät ole yhtä ihania kuin OPIt, mutta tyydyttävät pahimman neonvärien himoni. Neonvärit ovat yksinkertainen ja helppo tapa saada muuten tylsään ilmeeseen piristystä.Pakkauksessa on neljä lakkaa, joissa kussakin on 5ml tuotetta. Oikein sopivan kokoisia lakkoja siis. Ensimmäiseen tekemääni lakkaukseen yhdistin pinkkiä ja vihreää. Vihreä on kaikista lakoista ehdoton suosikkini. Vahingossa tehty kokeilu osoitti, että lakoista saa sekoiteltua lisää sävy-yhdistelmiä kerrostamalla. Esim. koostumukseltaan ilahduttavan geelimäinen pinkki sopii hyvin toisten lakkojen päälle tuomaan sävyä.


Kuten kuvista näkyy, Roaccutan on kuivattanut käteni aivan kammottavaan kuntoon.


Pitäisiköhän näiden kynsien pariksi kyhätä vielä neonsävyinen silmämeikki? Olisi melkoista vaihtelua, sillä en ole meikannut kunnolla melkein kahteen viikkoon.

Näiden karnevaalikynsien myötä toivottelen teille kaikille rauhallista juhannusta! Mitä teidän juhannuksen viettoonne kuuluu?

8 thoughts on “Keskikesän väri-ilottelu

  1. Mulle sattui tänä juhannukseksi lomaa, mutta yleensä olen kaikki juhlapyhät töissä. Toivottavasti töissä oli rauhallista 🙂 Lakkojen laatu on vaihteleva, mutta erityisesti pinkki on ihana, jos tykkää geelimäisistä lakoista.

   Tykkää

 1. Meille vietetään juhannusta ihan kotona. Ihan hyvä näillä keleillä, itse olen sen verran mukavuudenhaluinen, etten haluaisi palella ulkotiloissa. ;pEhdottomasti neon-sävyinen meikki kehiin!

  Tykkää

  1. Kotona on aina hyvä olla. 🙂 Monen muunkin suomalaisen olisi syytä vain istuskella kotona, voisi vaikka henki säästyä..Hmm. Tuntuu kyllä hurjalta neon-meikki. Olen ollut päiväkaupalla kokonaan ilman meikkiä 🙂

   Tykkää

 2. Voi, ihania neon-lakkoja! 🙂 Mun kädet näyttää tuolta ihan vuoden ympäri ja ovat ihan vereslihalla koska stressiaikoina revin kynsinauhat käytännössä kokonaan pois… Juuri eräänä päivänä pikkurillin vierusta vuosi hiljalleen verta puoli päivää, kun haava oli niin avonainen :E

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s