senorita margarita

Kirpeät tuoksut (ja maut) ovat aina olleet mieleeni, mutta nyt ne iskevät aivan erityisen kovasti. Olen kirjoitellut viime aikoina pariin otteeseen kirpeistä tuoksuista, mutta tänään ihastellaan herkullista, kirpeänmakeaa suihkugeeliä.


philosophy-merkin ilmestyttyä alkuvuodesta Suomessa kauppojen hyllyille, kiinnostuin heti ihanan näköisistä suihkugeeleistä. Käytyäni hiljattain laivalla päädyin jälleen nuuhkimaan niitä. Nappasinkin hetken harkittuani mukaan tämän  taivaallisen tuoksuisen ja veden kielelle nostattavan värisen peseytymiskaverin, joka kantaa nimeä senorita margarita. Tuoksu on sitruksisen kirpakka, mutta silti samalla pehmeä ja makea. Täydellinen.

Sen lisäksi että tuotteessa on poikkeuksellisen miellyttävä tuoksu ja kyljessä hauskat reseptit, on siinä kivana ominaisuutena todella reilu vaahtoaminen. Vaahtoa tulee todella helposti ja paljon. Tuotteesta sanotaan, että sitä voi käyttää myös kylpyvaahtona sekä hiusten pesussa. Oma kuontaloni on sen verran huonossa hapessa, etten menisi pesemään tällä tukkaani, mutta kylvyssä tämän kanssa kelpaa läträillä.

Tuote maksaa maissa muistaakseni 18,5e, mikä voi tuntua suolaiselta hinnalta peseytymistuotteesta. Jos kuitenkin haluaa tutustua philosophyyn merkkinä, on tämä minusta hyvä vaihtoehto aloittaa tutkimusretki. Laivalla maksoin tästä 13,5e. Tuote vaikuttaa hyvin riittoisalta, ja pulloon onkin pakattu 480ml tavaraa.

philosophyn tuotteita voi nyt voittaa 100 euron arvosta tykkäämällä 16.6. mennessä Facebookissa heidän vasta avatuistaan sivuistaan. Tykkäilemään pääset täältä

Muistuttaisin vielä omastakin arvonnastani, josta voit voittaa Guerlainin puuteripallerot. Aikaa osallistumiseen on vielä sunnuntaihin puoleen yöhön asti.

Onnea kumpaankin arvontaan, ja rentouttavaa viikonloppua! ❤

4 thoughts on “senorita margarita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s