Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Sain Samparin kosteuttavan, jokaiselle ihotyypille sopivan kasvonaamion Sensaisti-Marin boggaajatapaamisesta helmikuun alussa. Kokeilin tuotetta muutaman kerran, mutta en päässyt kaveriasteelle sen kanssa. Se oli minusta ihan kiva, mutta en kokenut sen tekevän iholleni mitään ihmeellistä. Erään pitkän ja uuvuttavan päivän jälkeen, kun olin valvonut lähes aamuun asti ja hinkannut kasvoiltani paksun meikkikerroksen pois, päätin kokeilla tuotetta uudelleen. Geelimäinen koostumus humahti ihoon hetkessä, ja sai ihon tuntumaan heti virkistyneemmältä. Aamulla kuitenkin odotti se varsinainen yllätys.


Kestän todella huonosti valvomista. Sen lisäksi, että kroppa ja pää menevät pitkässä juoksussa sekaisin, myös iho tuntuu heti samealta ja rasittuneelta. Samparin naamio teki ihosta yön aikana silkkisen sileän, kimmoisan ja myös tasaisemman näköisen. Tämä sen lisäksi, että iho tuntui superkosteutetulta. 

Virkistin muistiani naamion suhteen tämän erinomaisen kokemuksen jälkeen ja katsoin mitä tuote alunperin oikein lupasikaan. Tuote lupasi kosteuttaa ihoa syvältä, sekä parantaa ihon kosteustasapainoa. Ihosta luvattiin tulevan pehmeä ja kimmoisa. Tämän naamion kohdalla tuotelupaukset pitivät mielestäni paikkansa.


Naamio levitetään iholle tuubin päässä olevan siveltimen avulla. Tuotetta annostellaan siveltimen päähän tuubia varovasti puristamalla. Itse levitän naamiota ensin kasvoille siveltimellä, mutta tasoitan sen lopuksi kasvoille sormin. Sivellin huuhdellaan käytön jälkeen.

Tuotteessa on mieto, kukkainen tuoksu, ja pakkaus on yksinkertaisen kaunis ja moderni.

Olen yleensä laiska käyttämään naamioita, mutta tähän tuotteeseen ihastuin niin, että tuubi tulee varmasti rutisteltua loppuun. Myös 60-vuotias äitini ihastui tuotteeseen, ja hänen kuivalla kasvojen ihollaan kimmoisuuden lisääntyminen näkyi erittäin selvästi.

Tuote maksaa noin 40e.

Eyeshadow And Flame -blogin Ilona julkaisi taannoin blogissaan paljon juttua Samparin tuotteista, joten suosittelen klikkaamaan itsenne sinne, jos kiinnostuksenne merkkiä kohtaan heräsi. Keyword: Love -blogin Jonna julkaisi juuri postauksen tästä samaisesta naamiosta, ja Miss Piggy’s Pearls -blogin Salla vinkkasi, että Samparia saa Viking Line Gracelta, ja minä satun olemaan onnekkaasti menossa sinne viikon päästä, jes!

Onko Sampar teille tuttu merkki?

Tuote on saatu blogin kautta goodie bagista.

8 thoughts on “Sampar So Much To Dew Midnight Mask

    1. Minun täytyy kiinnittää seuraavalla käyttökerralla huomiota tuohon, että poistaako se minulla oikeasti epäpuhtauksiakin. Tuota en nimittäin tajunnut edes odottaa. Ihan huippua, jos näin on!

      Tykkää

  1. Tykkään tästä ihan älyttömästi! Juuri eilen laitoin tätä lennon kuivattamille kasvoille ja nuuhkin ihanaa tuoksua 🙂 Rakastan myös tuota sivellintä, siitä tulee niin ylellinen fiilis 🙂

    Tykkää

    1. Minäkin innostuin merkistä ihan toden teolla! Toivotaan silti, ettei tule kauhean kalliiksi tuo miniristeily, kun pääsen Sampar-purkkien ääreen 😉 Kasvoveteen en ole tutustunutkaan, täytyy tsekata sekin, jos arvelet sen olevan hyvä 🙂

      Tykkää

  2. Tätä pitäisi päästä kokeilemaan mut huonon saatavuuden vuoksi tuskin pääsen :/ Mulla huonontuu kasvojen iho ihan silmissä yövuorojen aikaan ja tämä voisi olla avuksi!

    Tykkää

    1. Voisi kuvitella, että Sampar tulisi ajan myötä helpommin saataville. Varmaan kokeilevat ensin, miten ihmiset ottavat Suomessa tuotteen vastaan. Luulisin siis näin 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti