Vanhenemisen iloja

Syntymäpäiväni tuli ja meni, mutta en viettänyt sitä mitenkään erityisemmin.  Sain kuitenkin kaksi aivan ihanaa lahjaa, joiden kanssa kelpaa edetä kohti kolmenkympin kriisiä. Syvällistä pohdintaa tuotteista en tänään saanut itsestäni irti, joten saatte ainoastaan pakahtua pakkausten kauneudesta.


Yves Saint Laurentin Baby Doll Kiss & Blushin ostin itse alesetelillä. Se on huulille ja poskille tarkoitettu väri, joka levittyy unelmanpehmeästi. Poskilla se toimii parin käyttökerran perusteella erinomaisesti, mutta huulilla se näytti hieman valjulta. Tästä ehkä lisää myöhemmin, kunhan olen käyttänyt sitä enemmän. 


Rouge Volupté Shine-huulipunan sain mieheltä. Tätä en ole vielä kerinnyt kokeilla, mutta ihanalta se näyttää. Tuo pakkaus – voiko olla kauniimpaa?


Koostumus on huulipunassa todella kevyt, ja miellänkin tämän ennemmin kiilloksi kuin punaksi. Sävy on todella monikäyttöinen ja jokaiseen tilanteeseen sopiva. Näitä kumpaakin kaunokaista katsellessa ei voi muuta kuin huokailla. Ne menevät ehdottomasti lepäämään Guerlainien viereen.


Sain myös kukkia, joiden värin sain itse valita. Olen kertakaikkisen ihastunut oranssiin, mikä on todella outoa, sillä olen aina ennen inhonnut kyseistä sävyä.

Onko joku teistä kokeillut YSL:n uusia Kiss & Blush-lakkoja?

8 thoughts on “Vanhenemisen iloja

  1. OOO mitkä lahjat!! Olen hypistellyt noita Kiss&Blush- lakkoja kaupassa, mutten ole vielä ostanut. Aion kyllä- ehkä itselleni synttärilahjaksi kesällä. 😀 Nuo värit näyttää siltä että ne sopii sulle just eikä melkein!

    Tykkää

    1. Ihania ovat kyllä ❤ Tuo lakka on aivan suosikkini, vaikkakin punan pakkaus on kauniimpi. Olen varma, että tykästyisit lakkaan 🙂 Sävyvalikoimakin on kivan laaja.

      Tykkää

Jätä kommentti