Benefit They’re Real Mascara

Taas olisi tarjolla maskara-arvostelua. Ostin Benefitin They’re Real-ripsivärin Lontoon reissullani. Olin kuullut siitä ennakkoon varsin ristiriitaisia mielipiteitä – jotkut vannovat sen nimeen, kun taas toiset eivät pidä siitä yhtään.

Hylsy on yksi kauneimpia koskaan näkemiäni, ja metalliselta näyttävä pakkaus tuo siihen luksuksen tuntua. Kuminen harjakin näyttää todella hyvältä, juuri sellaiselta josta pidän.


Kerrataan vielä minun odotukseni maskaralta: Ripseni ovat pitkähköt ja tuuheat, mutta kaipaan silti ripsiväriltä ennen kaikkea tuuheuttavaa vaikutusta. Arvostan helppoa kerrostettavuutta ja pois pestävyyttä. Ripsivärit ostan useimmiten marketista ja harvemmin selektiiviseltä puolelta.

Harja on melko suuri, mikä jakaa varmasti mielipiteet saman tien. Minun makuuni harja on melko sopivan kokoinen. Harjakset ovat pieniä ja terävän mallisia, ja niillä saa levitettyä väriä jokaisen ripsen ympärille harjan suuresta koosta huolimatta. Maskara erottelee ripset tyvestä hyvin, ja se pitää myös taivutukset päivän ajan. Taivukset tosin pysyvät minulla lähes poikkeuksetta kaikkien maskaroiden kanssa, joten siitä ominaisuudesta olen hieman jäävi sanomaan mitään. Harjan päässä olevien pyöreään muotoon asetettujen harjaksien luvataan auttavan ripsien erottelua ja massan levittämistä pienimpiinkin ripsiin. Kaikissa maskaroissa ominaisuus ei mielestäni toimi, mutta They’re Realissa se toimii.

Maskara antaa luvattua pituutta ja volyymia, ja sitä on melko helppoa kerrostaa. Ongelmana on kuitenkin se, että kerrostettaessa massa kuivuu nopeasti saaden ripsiin ikävät kaksihaaraisia hiuksia muistuttavat päät. Ripset jäävät maskaran jäljiltä epäsiistin näköisiksi. Tätä eivät tosin ehkä huomaa muut kuin ne, jotka syynäävät ripsiään suurennuslasin kanssa. Olen itse ajautunut tähän hiljattain kehkeytyneen maskarainnostukseni kanssa.

Pari bloggaajaa kertoivat ripsivärin sutanneen heillä runsaasti ja levinneen saman tien levittämisen jälkeen silmien alle. Tähän efektiin en ole törmännyt kertaakaan, joten jos joku on sotkevuuden vuoksi jättänyt tämän ostamatta, niin rohkaisen kokeilemaan maskaran toimivuutta omille ripsille. Minulla tämä ei tosiaan sotkenut yhtään. 


Olen hieman kahden vaiheilla They’re Realin kanssa. Ripsiväri on mielestäni ihan kiva, mutta en ostaisi sitä uudelleen, sillä tämä kuitenkin maksoi yli 20e, ja parempia saa edullisemminkin. Ripsiväri antoi mukavasti tuuheutta ja pituutta ripsiin, mutta kerrostamisesta seuraavasta ripsien epäsiisteydesta tulee suuri miinus. Niille, jotka eivät kerrosta maskaraa viittä kerrosta, tämä ei välttämättä ole ongelma. Maskara ei ollut myöskään kestävimmästä päästä. Minulla ripsivärit eivät koskaan karise, mutta tämä näytti iltaisin olevan viittä vaille karisemispisteessä, eli ripset näyttivät jotenkin kärsineiltä. Kuulostipas hassulta, heh. Pois peseminen ei ollut toivotun helppoa.

Benefitiä ei saa ostettua Suomesta, mutta sitä saa tilattua ulkomaisista verkkokaupoista ainakin Feel Uniquesta.

Kokemuksia They’re Realista? 
Ostatteko ripsivärinne mieluummin marketista vai selektiiviseltä puolelta?

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Benefit They’re Real Mascara

 1. Mä juuri tilasin täysikokoisen poikaystävältäni kun huomenna palaa Englannista, saa nähdä kerksikö käymään missään hakemassa. Olen kuluttanut yhden pienen tuubin ja tykkäsin. Mä tykkään tuosta harjasta ja olen huomannut, että mulla sotkee ihan mikä tahansa ripsiväri JOS mun silmänalusille on käytetty rasvaista peitevoidetta (esim. Benefit Erase Paste). Ajattelin testata miten käy ison tuubin kanssa, että kuivuuko ennen kuin saan käytetty kokonaan.

  Tykkää

  1. Toivottavasti tämä ei kuivu nopeasti! Ettei käy niin kuin Too Facedin LashGasmin kanssa. Vähän samoja fiiliksiä tuli näistä tuon massan suhteen.. Mutta toivotaan parasta 🙂

   Tykkää

  1. Kiitos, kiva jos tykkäät 🙂 Mun piti laittaa kuva ripsistä maskaran kanssa, mutta en saanut yhtäkään onnistunutta kuvaa otettua, enkä kiireessä enää alkanut kuvailla uudestaan. Mutta lupaan laittaa myöhemmin jonkun meikkikuvan, jossa mulla on tätä ripsissä 🙂

   Tykkää

 2. Asun Englannissa ja tämä on vakio ripsarini. Minulla on aika suuret ’lehmän silmät’ ja sopinut mulle tosi hyvin. Monet ripsarit rapisevat päivän kuluessa silmien alle mutta tämä ei. Suosittelen tuotteen ostoa mikäli etsitte hyvää ripsaria isoille silmille 😘

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s