Too Faced LashGasm Mascara

Ripsivärit ovat olleet ennen tuotekategoria, joka ei ole kiinnostanut minua juurikaan. Asiaan tuli kuitenkin radikaali muutos vuodenvaihteessa, kun innostuin vertailemaan eri ripsivärejä. Minusta on tullut tutkimusteni myötä huomattavasti nirsompi maskaroiden suhteen. Koska viimeisin maskarapostaukseni yllätti minut suosiollaan, päätin jakaa muitakin kokeilujani teidän kanssanne.


Voitin Too Faced-merkin LashGasm-ripsivärin viime vuonna Eyeshadow And Flame-blogin Ilonan blogiarvonnassa, ja se nousi välittömästi suosikkieni joukkoon. 

Ripseni ovat luonnostaan pitkät ja melko tuuheat. Kaipaan ripsiväriltä silti ennen kaikkea massiivista tuuheuttavaa vaikutusta ja helppoa kerrostettavuutta. Myös pois pesemisen helppous on tärkeää. Tämän kaiken LashGasm antaa.


Harja on kuminen ja aika terävä, mutta oikean tekniikan opittua se mahdollistaa tarkan työskentelyn. Harjalla saa kerrostettua massaa todella hyvin ilman että ripset kasautuvat toisiinsa kiinni. Harjan ansiosta myös alaripsiin on helppoa levittää massaa. Ripsiväri ei ainakaan minulla myöskään suttaa.

Pieni miinus ripsiväristä on mainittava. Se kuivui melko nopeasti, reilussa parissa kuukaudessa, mutta käytin sitä joka päivä reilulla kädellä. Ripsivärin hinta on yli 20 euroa, joten jatkuvassa käytössä se tulee minun mittapuullani tyyriiksi. Minä tosin kuulun niihin ihmisiin, jotka löytävät suosikkimaskaroita myös kympillä marketista.

Ripsiväri in action. Moni kiinnitti aiemmassa postauksessani huomiota ripsiini tässä kuvassa, vaikka tarkoituksena oli esitellä ihanaa MACin Amorous Alloy-luomiväriä. Olen myös saanut paljon tiedusteluja mitä ripsiväriä käytän, kun minulla on ollut tätä ripsissä.


Voin ehdottomasti suositella tätä ripsiväriä niille, jotka toivovat maskaralta samoja asioita kuin minä – tuuheuttavaa, helposti kerrostettavaa ja hyvin erottelevaa vaikutusta. LashGasmia saa tilattua ainakin suosikkiverkkokaupastani BeautyBaysta.

Ostin Lontoosta muutaman ripsivärin, ja odottelen innolla niiden kokeilemista. Kerron sitten vauhtiin päästyäni niistä teillekin.

Onko tämä jonkun muunkin suosikki?

14 thoughts on “Too Faced LashGasm Mascara

  1. Mulle käy hyvin sellaiset jäykkämassaiset maskarat, joita tämä mielestäni edustaa. Kiitos vielä kerran sinulle tästä ja paletista ❤ Paletti pitäisi taas kaivaa esiin.. 🙂

   Tykkää

 1. Näyttääpä hyvältä sinulla! 🙂 Onkohan tästäkään vedenkestävää versiota, harmittaa kun niin monesta hyvästä ja kehutusta ei ole..! Omat ripset on tönkkösuorat, joissa ei toimi muu kuin vedenkestävä. Toisaalta marketista saa hyviä enkä tykkää maksaa maltaita ripsarista, mutta kun kaikki on jo kokeiltu… 😉

  Tykkää

  1. En ole ainakaan törmännyt vedenkestävään versioon tästä :/ Mulla on juuri meneillään massiivinen markettimaskaratestailu. Nyt kun olen päässyt maskaroiden testailun makuun, sille ei näy loppua.. 😀

   Tykkää

  1. Toivottavasti ei ole mikään yleinen ominaisuus 😮 Siltä tosin hieman vaikuttaisi.. Better Than Sexiä haluaisin kokeilla, mutta 10e ripsiväristä per käyttökuukausi ei oikein innosta.

   Tykkää

 2. Sinulla on niin kauniit ripset jo luonnostaan, ja tämä ripsiväri näyttää vain ennestään ihanasti korostavan niitä. Täytyy varmasti kokeilla jossakin vaiheessa, sillä itsekin etsin ripsiväriltä samoja ominaisuuksia kuin sinä, ja pidän myös kovasti muista Too Facedin tuotteista. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s