Stila In The Garden

Tilasin Stilan In The Garden-paletin BeautyBaysta viime vuoden marras-joulukuun vaihteessa, ja aloin käyttää sitä vasta ihan hiljattain. Hankin viime syksyn ja alkutalven aikana uusia paletteja sen verran nopeaan tahtiin, että jotkut kaunokaiset joutuivat siirtymään taka-alalle toisten tieltä. Häpeällistä, tiedän.

Nyt olen ottanut paletin viimein käyttöön, joten saatte kuulla kokemuksiani siitä. Stila oli minulle ennestään vain merkki, josta olin kuullut, mutta en ollut koskaan omistanut merkiltä mitään. Luin ennen tilaustani ylistäviä arvioita Stilan luomiväreistä, joten minulla oli suuret odotukset In The Gardenin suhteen.

Stila käyttää monissa tuotteissaan kierrätysmateriaaleista tehtyjä luontoystävällisiä pakkauksia, jotka eivät ole kauneimmasta päästä, mutta eivät minusta rumiakaan. Vaaleanvihreän pakkauksen päällä tuli ruskea pahvikuori, mutta sitä en tietenkään muistanut kuvata. 

Pakkaus ei ole kovin kätevä, sillä se tuntuu käytössä hyvin kevyeltä ja heikolta. Voin kuvitella, että jo muutaman kuukauden käytön jälkeen avausmekanismi on löystynyt ja pakkaus ruttuinen. Nämä ovat kuitenkin pieniä seikkoja, sillä luomivärien laatu on ylistävien arvioidensa mukaisesti erittäin hyvä.

Sävyt ovat kauniit ja todella monikäyttöiset. Paletilla saa tehtyä neutraalin silmämeikin, tummemman smokey-meikin, tai oikein kunnon dramaattisen väri-ilottelun. Paletissa on kaksi mattasävyä, jotka ovat vaaleat sävyt Chinois ja Nectar. Chinois on hyvä luonnonvalkoinen korostussävy, ja Nectar taas loistava häivytyssävy. Breeze, Bark ja Sage ovat neutraaleja arkisävyjä, joita voi helposti yhdistellä paletin kirkkaampiin sävyihin Freesiaan, Rosetteen ja Juniperiin. Moss on hyvä varjostussävy, jota olen käyttänyt jokaisessa meikissä. Pronssinen Honey on ainoa sävy, joka tuntuu toistaiseksi vieraalta, ja jota tuskin tulen käyttämään paljon. Mattamustaa jäin kaipaamaan palettiin.


Paletin mukana tuli myös Smudge Stick Waterproof Eye Liner, joka on mukavan pehmeälaatuinen, glitterhippusilla varustettu rajauskynä. Kynällä saa tehtyä utuista jälkeä, joka ei kuitenkaan suttaannu pehmeästä massastaan huolimatta. 

Paletin etuja ovat mahtuminen hyvin pieneen tilaan, ja jo aiemmin mainitsemani sävyjen monipuolisuus. On kätevää, että paletista löytyy hyvä korostussävy, sekä myös ihanteellinen häivytyssävy. Hohtavammat sävyt ovat suorastaan kermaisia, ja niitä on erittäin helppo levittää ja häivyttää. Tästä paletista on tullut kiireisten aamujeni luottokaveri, sillä näyttävänkin silmämeikin saa tehtyä nopeasti, kun värit eivät varise, tai niiden kanssa ei tarvitse pehmeän koostumuksensa ansiosta taistella kauniin lopputuloksen saamiseksi.

Mitenkään korvaamaton paletti ei ole, ja paletin melkein 30 euron hinta tuntuu tyyriiltä, mutta tulipahan testattua Stilan luomivärejä. Ja olen kyllä tyytyväinen ostokseeni.

Seuraavassa postauksessa näette ensimmäisen paletilla tekemäni meikin.

Onko Stila teille tuttu merkki?

12 thoughts on “Stila In The Garden

 1. Vaikuttaa kivalta paletilta,swatchien perusteella värit taitaa olla aika hyviä! 🙂 Mutta kuten sanoit,ei taida olla mitenkään korvaamaton. Olen ylpeä,eka paletti pitkään aikaan joka ei aiheuta ostohimoa! 😀

  Tykkää

 2. Ooh, onpa kivoja sävyjä! Miksi nyt kaikilta pukkaa tosi kivoja paletteja esille ja alennuksiin, kun päätin ettei tammikuun aikana tule enää tilattua yhtään mitään : D

  Tykkää

 3. Mä en kummallakaan Lontoon reissulla lopulta ostanut yhtään Stilaa juuri noiden pakkausten takia. Ne kun ei iske muhun ollenkaan. Vaikuttivat jotenkin halvoilta, heppoisilta ja ”suttuisilta” Kierrätysmateriaalin käyttäminen on toki iso plussa, mutta kyllä senkin voisi tehdä houkuttelevammalla tavalla. Tyhmäähän se on tuomita tuote pelkän pakkauksen perusteella, mutta minkäs sille teet, että tuotetta joka on miellyttävissä kansissa käyttää mieluummin. Itse Stilan tuotteidan laadusta olen kyllä kuullut vain hyvää.

  Tykkää

  1. Totta, pakkaukset eivät tosiaan ole mitenkään viehättäviä. Itsellenikin pakkausten ulkonäkö on tärkeä asia ja osa elämystä, joten minäkin jätin Lontoossa Stilat hyllyyn. 😛

   Tykkää

 4. Mulla oli sellainen kirjapaletti, jossa oli neljä luomiväriä, poskipuna ja korostustuote. Nimenomaan oli, sillä en ikinä käyttänyt sitä. Annoin sen sitten eräälle kaverille joka kävi kylässä täällä siperiassa. Juu, lahjon jo kavereita kyläilemään meikeillä… 😉 Stilaan palatakseni, olen kuullut merkistä kehuja, mutta oma kokeilupaletti oli varsin vaatimaton pigmenteiltään ja sävyt olivat koostumukseltaan oudon glitterisiä. Ei tullut suosikkia ja lähti tosiaan kiertoon.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s