Nakuna

Minäkin lähdin mukaan Naked 3-intoiluun. Tämä ei tosin ollut mikään yllätys, olenhan suuri Urban Decayn luomivärien ja Naked-palettien ystävä. Tilasin omani Look Fantasticin ennakkoerästä välittömästi julkaisemisen jälkeen, ja palettia odotellessa meikkasin ahkerasti jo aiemmin omistamillani Nakuilla.

Ensimmäisenä ostamani Naked-paletti on Naked 2, jota kannoin koko viime vuoden aina mukana koulussa ja keikoilla. Se sopi aina kaikille meikattaville. Hankin syksyllä myös ensimmäisen Naked-paletin version, ja ihastuin siihenkin välittömästi. Kuvan meikki on tehty juuri tällä ensimmäisellä versiolla. Paletti odotteli pitkään hyllyssäni, mutta joulukuun lopulla aktivoiduin sen käytössä.

Ulkomaisissa blogeissa ja YouTubessa on pohdittu paljon, onko Naked 3 turha. No onko se? Ei minun mielestäni! Minusta sen sävyt ovat tarpeeksi erilaisia kahteen aiempaan palettiin verrattuna, ja kaikki sävyt paria lukuunottamatta ovat monikäyttöisiä ja turvallisia.

Pakkaus on hyvin samanlainen kuin Naked 2-paletilla, ja olisin suonut suunnittelijoiden keksivän ihan vaihtelun vuoksi jotakin vähän erilaista. Sisältö on kuitenkin pääasia, ja sen luomisessa Urban Decay on jälleen onnistunut loistavasti.


Sävyjä hallitseva teema on ruusukulta, mikä on nyt kovin muodissa. Parista selkeästi punertavasta sävystä, Dustista ja Buzzista, oli hieman yllättynyt, mutta niitäkin tulee varmasti käytettyä.


Suosikeikseni nousivat välittömästi sävyt Limit, Nooner, Darkside ja Blackheart.


En analysoi kaikkia sävyjä, koska tästä paletista on ollut postauksia varmaan joka viidennessä lukemassani blogissa, joten tyydyn kommentoimaan kaikkia vain muutamalla sanalla. Strange, Limit ja Nooner ovat sävyjä, joita ei voi olla koskaan liikaa. Nooner on hieman jauhoinen ja se karisi hieman levitettäessä, mikä oli pettymys. Se kuuluu silti suosikkeihini, koska sävy vain on niin kaunis. Dust on tämänhetkiseen makuuni liian vaaleanpunainen, mutta myöskin punertava Burnout on taas kovasti mieleeni. Buzz ja Trick miellyttävät minua kimaltavuudessaan paletin sävyistä vähiten. Liar, Factory ja Mugshot ovat takuuvarmoja arkimeikkisävyjä, mutta ne eivät aiheuta tällä hetkellä sen kummempia värinöitä. Darkside mahtava taupe, ja Blackheart upea musta punaisella glitterillä.


Kaikenkaikkiaan sävyt ovat houkuttelevia ja kokonaisuus hyvin onnistunut. Olen todella tyytyväinen siihen, että ostin tämän. Meikkikuvia Naked-kolmosella tulee sitten, kun joskus saamme taas valoa.

Paletin saatavuus verkkokaupoista lienee heikkoa tällä hetkellä, mutta suosittelen silti seuraamaan niitä sillä silmällä, sillä kyllä näitä ennen pitkää tulee taas myyntiin. Sephora-liikkeistä näitä kuulemani mukaan saa tällä hetkellä varmimmin.

Kertokaahan, mitä pidätte paletista? Turha vai tarpeellinen? Kelvollinen vai värisyttävän ihana?

EDIT. 8.1.2014 Palettia saa nyt Beauty Baysta! Kannattaa olla nopea, mikäli halajatte tätä itsellenne!

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Nakuna

  1. Niinpä. Näiden kanssa on vähän sama juttu kuin joidenkin MACin kokoelmatuotteiden kanssa. Miksi ne eivät tee niitä heti enempää kerralla? Moni jää nuolemaan näppejään. Minäkin kärkyin Naku-kakkosen samista varmaan puoli vuotta.

   Tykkää

  2. Kyllähän niitä on valtavat määrät tehty, ja ainakin Lontoossa joka ikisellä UD-pisteellä oli kymmeniä kappaleita hyllyssä. Oikeasti, laskin… 😀 Eli nettikauppoihin niitä tulee vain rajattu määrä, mikä on toki meille täällä Suomessa valitettava juttu.Mä en ehkä aio tätä kolmosta hankkia. En usko, että paletille tulisi niin paljoa käyttöä juuri sävyjen punaisuuden takia. Seuraava ostokseni on Naked 2, ykkösen ostin Lontoon-matkalta 🙂

   Tykkää

  3. Totta kyllä. Mutta saisi kuitenkin verkkokauppoihin lisää, niin kaikki tarvitsevat saisivat omansa ;)Naked 2 on kyllä loistava, jos pitää viileistä sävyistä. Ykkönen on myös aivan super. ❤

   Tykkää

 1. En minäkään aio tehdä mitenkään kattavaa sävykuvailua, sillä olen edelleenkin huono kuvailemaan luomivärejä sanallisesti. Sen sijaan olen yrittänyt räpsiä kuvia meikeistä joita olen tällä paletilla tehnyt. Tykkään yhdistelmästä tosi paljon ja tällä kertaa olen iloisesti yllättynyt siitä, että paletin ainoat mattasävyt Strange, Limit ja Nooner ovat niin monikäyttöisiä. Varsinkin Strange on minun mittapuun mukaan (kaikesta tylsyydestään huolimatta) tarpeellinen tälläisessä paletissa.Tosi hyvät palettikuvat muuten, minusta niiden kuvaaminen on vielä vaikeampaa kuin silmämeikkien…

  Tykkää

  1. Olet kyllä kadehdittavan ahkera meikkaaja ja meikkikuvien postaaja. Kun jostain saisi itsekin sellaisen draivin. Mun täytyy aina tarkkaan suunnitella meikkipostauksen tekeminen – ottaa huomioon valaistus, ajankäyttömahdollisuudet ja meikin sopivuus tulossa olevaan ohjelmaan. Useimmiten kuvat jää lojumaan koneelle :/ Mattasävyt riemastuttavat minuakin! Vain tuo yksi jauhoinen koostumus hieman harmittaa, mutta hyvällä siveltimellä siitäkin saa nättiä jälkeä. Strange on mielestäni ehdottomasti tarpeellinen tässä paletissa.Kiitos 🙂 Minun mielestäni silmämeikin kuvaaminen on paljon hankalampaa! Mutta valaistus ja kirkkauden/kontrastin säätäminen tekevät tosi paljon.

   Tykkää

 2. Haluan! Harmittaa kun en tilannut ennakkoon. ;-( Toivottavasti tulee lisää jossain vaiheessa myös nettikauppoihin. Rakastan vaaleanpunaisia sävyjä ja kolmonen vaikuttaisi kuvien perusteella eniten mun tyyliseltä noista kaikista kolmesta. Ärsyttää kun ei voi vain ostaa sitä. 😛

  Tykkää

 3. Minulla on entuudestaan Naked2, mutta olen nyt törmännyt tähän kolmoseen melkein jokaisessa lukemassani blogissa viimeisen viikon aikana (suurten hehkutusten saattelemana), joten kyllä, haluan myös tämän! Ehkä ostopäätökseni varmistui juuri nyt, kun näin nuo sinun selkeät palettikuvat ja kauniin meikin! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s