Too Faced Candlelight Softly Illuminating Translucent Powder

Tunteet voittivat taas järjen äänen. Too Facedin täysin turhaan hohtopuuteriin retkahtamiseen minut johdattelivat avainsanat söpö, vaaleanpunainen, kimallus ja hohde.Too Faced Candlelight Softly Illuminating Translucent Powderia kuvaillaan koko kasvoille käytettäväksi kuultoa tuovaksi puuteriksi. Ensinäkemä- ja kosketus saivat minut kuitenkin epäilemään vahvasti tuotteen käyttötarkoitusta. Sormituntumalla tämä hohtaa enemmän kuin moni selkeästi korostamiseen tarkoitettu tuote.


Minä päädyin kuitenkin ihastumaan tähänkin kaveriin, koska en tunne kohtuutta kasvojen korostamisessa, varjostamisessa, punaamisessa tai kimalluksen lisäämisessä.


Puuteri, tai miksi sitä haluaakin kutsua, on siitä jännä, että se erottuu heti kasvoille levittämisen jälkeen selkeinä hohtavina kiteinä. Hetken iholla oltuaan kiteet kuitenkin sulautuvat ihoon huomaamattomammaksi kuulloksi. Kuvassa puuteri on juuri levitetty iholle pehmeäkarvaisella siveltimellä.

Vertailukohteena toimii Artdecon Candlelight-puuteri, joka tosiaan hohtaa huomattavasti maltillisemmin kuin Too Facedilta oleva kaimansa.

Luulen, että 90% ihmisistä käyttäisi tätä korostustuotteena, vaikka tämä onkin tarkoitettu koko kasvojen alueelle. Minä voisin käyttää tätä kauttaaltaan kasvoilla hyvin maltillisesti sipaistuna, mutta sienellä levitettynä tai meikin kiinnittäjänä? Ei.


Puuterissa kerrotaan olevan aitoa kultaa, vitamiineja ja antioksidantteja, mutta näille minä hymähdän olkiani kohauttaen. UV-suoja olisi aina mukava, mutta eipä aurinkoa näillä leveyspiireillä enää paljon näy.

Tuote maksoi Beauty Bayssa n. 30e. Niin kallis ja turha, mutta niin ihana. Jospa tänä vuonna pystyisin pidättäytymään edes vähän useammin tällaisista ostoksista…

Onko kukaan muu haksahtanut viime aikoina tunneperäisistä syistä tehtyihin ostopäätöksiin?

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Too Faced Candlelight Softly Illuminating Translucent Powder

  1. Niin no, ei kai tällaisilla keräilijöillä oikein muita syitä voikaan olla, kuin nämä tunneperäiset. Ei varmaan hirveästi ole oikeita, järjellä perusteltavissa olevia tarpeita…

   Tykkää

 1. Swatchin perusteella näyttää upeammalta kuin olin kuvitellutkaan. Sinänsä huono homma, koska olen pidemmän aikaa katsellut tuota ja tuntenut siihen vetoa.;) Tähän asti ostoa on hillinnyt se, että hohdepuutereita on jo sen verran, etten usko saavani yhtäkään koskaan loppuun + hinta…

  Tykkää

  1. Tuo swatch on valitettavasti aika huono ja sisällä salamalla otettu. Nätimpi se on luonnossa, ilmeisesti valitettavasti sinun tapauksessasi 😉 En ole ikinä saanut korostustuotteita kulumaan loppuun, enkä varmasti tule koskaan saamaankaan, joten täältä tulee vertaistukea o/

   Tykkää

 2. Kuulostaa tutulta. On vaikea perustella itselleen miksi tarvitsee jokaisen viikon sisällä tehdyn hankinnan: Clarins Iris Blossom-nelikko, Shiseidon Color Bar sekä Urban Decayn Naked 3 ja Vice 2. Aivan kun mulla ei niitä luomivärejä jo olisi…

  Tykkää

 3. Ihana puuteri! Haluan! Tulee mieleen Guerlainin meteoriitit. Tykkään myös tuosta Ditan puuterista. Kyllä tällaisia tähtituotteita pitää olla tuomaan vähän hohtoa elämään. Mäkin sutisin tuota koko kasvoihin. 🙂 Ihana!

  Tykkää

  1. Mä olen himoinnut juuri niitä Guerlainin meteoriitteja, jotka muistaakseni sinulta löytyykin. Kyttään aleja, jos jostain löytyisi edullisesti… Hih, käytin tätä tänään korostamiseen ja äsken kävin vielä sutimassa koko kasvoille. On tämä kyllä ihana. Ihastun koko ajan enemmän.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s