Seerumirakkaus Pailta

Ihoni on ollut viime viikkoina erityisen rasituksen kohteena. Olen paininut taas iho-ongelmiani vastaan käyttäen vahvoja kemikaaleja ja unohtanut siinä sivussa riittävän kosteutuksen. Iho ei ole tykännyt! Eräänä päivänä erityisen ihoa kuormittavan päivän jälkeen kaivoin esiin Candy Shopin Pop Up Storelta ostamani seerumin. Kotiutin seerumin rehellisesti sanottuna vain sen vuoksi, että olin kuullut siitä niin paljon hehkutusta, enkä oikeasti uskonut innostuvani siitä. Siksi olikin iloinen yllätys, kun helpotus ihon kiristykseen ja ärtyneisyyteen löytyi hauskan oransseista pisaroista.

Kyseessä on Pain mm. ruusunmarjaöljytiivistettä, tretinoiniinia ja e-vitamiinia sisältävä Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend-seerumi. 

Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mutta Pai tarjoaa erityisesti herkän ihon kosmetiikkaa. Seerumin luvataan parantavan ihon joustavuutta, sekä uudistavan vaurioitunutta ihoa. Alan jo hiljalleen kaivata tuota joustavuuttakin, mutta erityisesti minua kiinnosti mahdollinen vaikutus ihovaurioihin, kuten arpiin, juonteisiin ja UV-säteilyn aiheuttamiin vahinkoihin. 


Olen hyvin huono arvioimaan ihonhoitotuotteita ja jätänkin arvioinnin yleensä toisille, mutta minäkin osaan sanoa, kun joku tuote tuntuu hyvältä. Pain seerumi tuntui ensi hetkestä lähtien hyvältä iholla. Se helpotti kiristävää tunnetta kosteuttaen ja pehmittäen ihoa välittömästi. Käyttömukavuutta lisäsi myös kauniin ylellinen pullo, hygieeninen pipetti-annostelumekanismi ja tuotteen ihana tuoksu. Tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen, mutta pehmeämpi ja herkullisempi, kuin esimerkiksi Laverassa ja Dr. Hauschkassa. Tuoksu on itse asiassa aivan ihana! Myös 62-vuotias äitini piti tuotteesta. 


INCI on hämmentävän lyhyt, mikä on ainakin minusta tässä tapauksessa hyvä asia.

Olen käyttänyt seerumia 3-4 tippaa suositellun 2-3:n sijaan ihan käyttämisen ilosta ja saadakseni tuotteen tuntumaan kaikkialla kasvojeni iholla. Annan tippojen imeytyä kunnolla ja levitän sen jälkeen varsinaisen kosteuttavan tuotteen. Alkoholipitoisten kasvovesien ja aknevoiteiden käytön jälkeen on ollut ihanaa vaihtaa luonnollisempaan ja hellempään parivaljakkoon, Pain seerumiin ja Dr. Hauschkan ihoöljyyn. Alkuvuoden pisteessä ollaan siis taas.

Tuotetta voi ostaa ainakin Candyshopista (verkkokaupasta se näyttää tosin olevan tällä hetkellä loppu) tai ulkomaisista nettikaupoista. Hinta on n. 25e.

Ovatko Pain seerumi tai ylipäätään Pain tuotteet teille tuttuja?

26 thoughts on “Seerumirakkaus Pailta

  1. Pain tuotteet ovat nimeltä tuttuja, mutta en ole testannut. Pai on kyllä ehdottomasti sarja, johon aion vielä joskus tehdä lähempää tuttavuutta, jos vaan mahdollista! Sarja on minusta onnistunut ulkomuotoa myöden.

    Tykkää

    1. Tuoksu on kyllä ihan omaa luokkaansa. Mun Dr. Eckstein on vielä korkkaamatta.. Mullakin ovat finniarvet vaalentuneet, mutta en uskaltanut kirjoittaa sen johtuvan tästä seerumista, kun olen vasta suhteellisen lyhyen ajan käyttänyt sitä. 🙂

      Tykkää

    1. Minulle seerumit ovat olleet aivan vieras maailma, mutta tämän myötä kuvittelisin ottavani ne vakio-osaksi ihonhoito-rutiineja. Kannattaa todella käyttää jotakin ekstrakosteuttajaa, jos iho kuivuu pahasti.

      Tykkää

  2. Pai on ollut jo pitkään himotuslistalla mutta en vain ole kertakaikkiaan ehtinyt/saanut aikaiseksi perehtyä tuotteisiin ja valita mitä ehkä haluaisin kokeilla. Tykkään Pain pakkauksista ja heidän imagonsa muutenkin vetoaa minuun. Tuo seerumi kuulostaa ihanalta, olen tässä viime aikoina päässyt seerumeiden makuun muutenkin, niin siksikin tämä postaus kiinnostaa nyt erityisen paljon. 🙂

    Tykkää

    1. Yllättävän moni on sanonut, että on halunnut kokeilla Paita, mutta ei ole tullut sitä tehneeksi. Minulla oli vähän sama juttu, ja siksi päätin korjata asian. Pai vetoaa minuunkin kovasti. Yleensähän en niin intoile ihonhoidosta. Kiva, jos postaus oli kiinnostava 🙂 Muistellessani sinun ihotyyppiäsi ja kirjoituksiasi, uskoisin sinun pitävän tästä.

      Tykkää

  3. Olen kuullut muiltakin bloggaajilta paljon hyvää tästä seerumista, joten tekis mieli kokeilla. Pitänee vajuttaa ensin noita muita seerumeita joita mulla on jo ihonhoitovarastot pullollaan ennen kuinb perustella tän ostamisen…

    Tykkää

  4. Minulta löytyy tämä ja iho kyllä tykkää 🙂 Paitsi luonnonkosmetiikka-herkkis nenäni on aika järkyttynyt tuoksun voimakkuudesta.. Mielestäni tämä tosin on ihan vaan öljy, koska miellän seerumit hieman eri tuntuisiksi tuotteiksi. Ostin Pailta myös silmänympärysvoiteen, mutta en ole päässyt vielä korkkaamaan sitä.

    Tykkää

    1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät. Pidän sinua blogimaailman seerumi-eksperttinä, kun tuntuu että olet kokeillut niin monia 🙂 Mietinkin vähän, että onko tämä tosiaan seerumi ja googlettelin sitä jokusen tovin. Nimesin sen nyt kuitenkin sillä nimellä, vaikka öljy tämä tosiaan taitaa olla. 🙂 Kerro sitten mitä tykkäsit sy-voiteesta!

      Tykkää

  5. Pai ei ole kovin kiinnostanut, sillä olen ajatellut sen olevan enemmän juuri herkän ja kuivan ihon hoitosarja ja sekaihoisena en ole vain jaksanut innostua. Pitää kyllä harkita tuota talviajaksi :)Johanna

    Tykkää

    1. Kiva jos tykkäsit 🙂 Voi, hyvä kun muistutit! Olen ihan onneton näiden kanssa, kun lupaan tehdä jonkin postauksen. Tuolla se pyörii luonnoksissa, mutta saa nähdä koska valmistuu. Ongelmana on nyt se, että seilaan jatkuvasti erilaisten tuotteiden välillä, eikä tilanne tasaannu oikein ollenkaan. En siis pysty pitäytymään tietyissä tuotteissa. Periaatteessa mitään varsinaista rutiinia ei tällä hetkellä edes ole… Jos jossain vaiheessa jään käyttämään tiettyä tuotekomboa pidemmäksi aikaa ja saan sillä iho-ongelmani kuriin, lupaan tehdä postauksen. 🙂 Sillä välin voi lukea Dr. Hauschka-postauksiani, niillä menen nyt juuri tällä hetkellä ainakin osittain.

      Tykkää

  6. Miten voikin olla, että aina kun mullakin iho hermostuu, niin ensimmäinen paniikkiratkaisu on kaivaa glykolihapot ja kunnon tretoiinit esille? Ja sitten taas huomata, että tämän ihon pelastus on aina vaan hellä hoito ja riittävä kosteutus, ei suinkaan rääkkääminen. Niin sitä vaan on vanhoissa tavoissaan kiinni! :)Mä olen käyttänyt Pailta sen palkitun herkän ihon voiteen, ja se oli aivan ihana. Tuoksu oli täsmälleen sama kuin kamomillateessä. 🙂

    Tykkää

  7. Kiva kun löysin blogisi! Menin pop up shopiin, kun Petra ”käski” ja ostin tämän saman ihanan tuotteen. Olen sua 10 vuotta vanhempi ja tää toimii hyvin myös mulla. Ihana tuote!

    Tykkää

    1. Äh, näin vasta nyt kommenttisi. Kiva kun löysit tiesi tänne! 🙂 Hyvä että Petra käski, on tämä kyllä ihana tuote – nimenomaan sellainen, joka tekee mitä lupaa.

      Tykkää

  8. Heippa! Vähän myöhään tähän kommentoin, mutta itse tosiaan sain kyseisen tuotteen käyttöön vasta ensi kertaa tänä iltana. En tiedä johtuuko herkästä nenästä vai tottumattomuudesta, mutta minusta tuon haju on aivan karmaiseva. En pitänyt hajusta sitten yhtään :/ Kuitenkin kasvoilla tuntui aivan miellyttävältä, joten ehkä se kompensoi tuota tuoksua. Tai sitten se on vain tottumiskysymys 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti