Vice 2 ~ Ambush

Ensimmäisenä Vice 2-paletilla tehtynä meikkinä nähdään neutraali, kevennetty smokey eye. Teki mieli tummaa silmämeikkiä, mutta töihin kun olin menossa, valitsin sävyn paletin luonnollisimmasta päästä. 

Ambush on upea punertavanruskea, lähes duochrome-sävy, joka taittaa vihreään ja kultaan. Levitin sitä koko liikkuvalle luomelle sekä alaluomen rajaukseksi. Tein kevyen varjostuksen Smokeoutilla, joka on violettiin taittava mustanruskea. Käytin häivytykseen Rewindia ja korostussävynä Dopea. Rajauksena on Urban Decayn 24/7 Glide-On Eye Pencil sävyssä West, joka ei juurikaan erotu luomiväristä.

Poskilla on MACin poskipuna Plum Foolery ja huulilla Lumene Natural Coden huulikiilto sävyssä Sheer Nougat.

Tykkäsin meikistä aika paljon, ja voisin kuvitella tekeväni siitä jonkinlaisen variaation uudestaankin. 

Seuraavaksi kuitenkin jotain kirkkaampaa huiman viiden päivän joululomani kunniaksi. Levollista sunnuntaita! 🙂

22 thoughts on “Vice 2 ~ Ambush

  1. Tämä on UPEA! Aivan ihana! Ja juuri kun olin päättänyt että en tarvitse tätä palettia… Ambush vaikuttaa ihanalta väriltä! Ja kokonaisuus sopii sinulle todella hyvin 🙂

    Tykkää

    1. Järkevä ajatus. Nyt on niin hirveästi kaikkea ihanaa tyrkyllä ja tulossa. Ties vaikka olisit jo silloin ihastunut johonkin ihan muuhun 🙂 Ainakin minulle voisi hyvinkin käydä niin. Valitettavasti ei ole yhtään kärsivällisyyttä eikä järkeä himmailla.

      Tykkää

    1. Kiitos! En tiedä miksi kiilto näyttääkin tuolta, jotenkin tosi ruskealta. Sinne taisi jäädä meikkivoidetta vähän alle, ja amorinkaarta on korostettu aika reippaasti valokynällä. Mutta ei se mullakaan ihan tuolta ole ennen näyttänyt. Vaikuttaisikohan se, että se on ikivanha ;D

      Tykkää

    1. Voi kiitos! 🙂 Postaustaukoni johtuvat useimmiten siitä, etten kerkeä kuvaamaan valoisaan aikaan. Nyt olenkin ottanut tavaksi, että aina kun minulla on vapaa hetki valoisana aikana, ryntään hirveän tuotekasan kanssa parvekkeelle ja alan räpsiä kuvia. Teen myös meikit nimenomaan blogia ajatellen silloin, kun on valoisaa. Todellista kikkailua 😀 Minulla on sohvalla kasa tuotteita, jotka odottavat kuvaamista, ja tosiaan kuvaan mahdollisimman paljon aina kerralla. Siinä ”salaisuuteni”, jos sitä sellaiseksi voi kutsua. 🙂 Kuvat muokkaan Picmonkeylla, mutta silläkin saa tehtyä huomattavia muutoksia valoisuuden ja kontrastien kanssa. Pai-kuvat olivat oikeasti hyvinkin synkkiä, mutta muokkailin ne kirkkaammiksi. Silmämeikkikuvassa käytin yhtä efektiä (olisiko ollut Orton?), joka tuo sävyt paremmin esille, mutta blurraa reunat tyhmästi.

      Tykkää

Jätä kommentti