Glitteriä ja ihmeitä kynsille

Muistaako joku vielä Jolly Jewelsit? Seppälässä myytävät Golden Rosen glitterpommilakat, joita joka toinen bloggaaja hamstrasi viime keväänä?

Törmäsin viikko sitten mahtavaan alennuskoriin, joka sisälsi kahden euron hintaan näitä söpöläisiä. Ostin kaksi, joista toinen on sulostuttanut kynsiäni menneen viikon.

Vaikka valkoisista hangista ei ole tietoakaan, voi ainakin kuvitella niiden kimmellyksen tätä lakkaa tuijotellessa. Sävy on numero 102.

Lakan laatu on heikohko, ja sitä on melko hankalaa levittää suurten glittermurujen vuoksi. Glitterit kasaantuvat helposti yhteen kohtaan. Annan kuitenkin nämä viat anteeksi kahden euron kaunokaiselle. Lakan poistaminen oli hankalaa jopa kynsiä lakanpoistoaineeseen dippaamalla, ja myönnänkin raapineeni loput glitterhippuset pois kynsin. Hyi minua.


Minusta on aina vähän noloa laittaa blogiin kynsikuvia, koska en osaa lakata kynsiä siististi. Nyt kuitenkin halusin tehdä lakkapostauksen, koska olen niin innoissani kynsilleni tapahtuneesta muutoksesta.

Blogiani pidempään lukeneet tietävät, että kynteni ovat aina olleet aivan onnettomassa kunnossa. Nyt olen kuitenkin
 saanut kasvatettua ne ennenkokemattoman pitkiksi ja vahvoiksi (lukuunottamatta etusormieni kynsiä, jotka eivät vain kestä millään) eräällä kombolla, josta haluan mainita teillekin muutaman sanan. 


Nappaan joka päivä kolme tablettia Piimax-purkista. Biotiini on ennenkin vahvistanut kynsiäni, mutta yksin se ei ole koskaan toiminut huomattavasti. Yhdessä toisen tuotteen kanssa muutos on kuitenkin ollut merkittävä.

Toinen kynsieni pelastaja on Petralta saamani lakkanyssäkän aarre Creative Nail Designin (nykyisin CND) Stickey Start-aluslakka, joka saa lakkaukset kestämään kynsillä loistavasti. Pullon kyljessä ei mainita mitään hoitavia ainesosia, enkä INCIstäkään sellaisia havaitse, mutta silti olen todennut lakan vaikuttavan merkittävästi kynsieni kasvuun ja kestävyyteen. Ilmeisesti pelkkä kynsieni jatkuva suojaavan lakan alla oleminen on tehnyt niille niin hyvää. Laiskana lakkaajana kun kynteni ovat usein olleet vain osittain, jos ollenkaan lakatut. Väitän silti, että jotain ihmeitä tähän pulloon on sujautettu sekaan. Lakka on nykyään modernimmassa pullossa, joten tämän näköisenä sitä ei enää löydy.

Toisesta kuvan lakasta kerron teille lisää myöhemmin. Se on jännin koskaan käyttämäni lakan pikakuivattaja.

Toivottavasti jaksatte vielä katsella kynsiäni, sillä minulle saapui kolme uutta, jouluista lakkaa, joista palan halusta päästä kertomaan teille!

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Glitteriä ja ihmeitä kynsille

  1. Oh,miten tuo kimaltaa! Ihana lakka!Mun kynnet on nykyään todella kestävät ja vahvat-siitä kiitän Essien Grow strongeria,ja jatkuvaa lakkausta. Mun kynnet on aina suojaavan lakkakerroksen peittämät,ja se on selvästi antanut niille mahdollisuuden vahvistua rauhassa. Meni reilu vuosi,mutta nyt nää kasvaa nopeasti ja on selvästi hyväkuntoiset. Aluksi söin muutaman Yves Rocherin Hair&Nails-kuurin,ja se auttoi hyvään alkuun 🙂 Sama reilu vuosi meni muuten siihen että opin lakkaamaan siististi-nykyään lakkaus on kerralla siisti,eikä juuri kaipaa siivoilua(jota en kyllä muutenkaan jaksaisi tehdä) 😀

    Tykkää

  2. Mulla ei pysy kynsilakat eikä kynnet hyvänä työn takia :(. Ärsyttävää. Syön kyllä biotiinia sun muita, käytän kalsium-aluslakkaa, kynsilakkaa päivittäin ja rasvaan käsiä maanisesti. Mutta ei niin ei. Onneksi kynnet kasvavat melko nopeasti, joten silloin tällöin saa nauttia kivan näköisistä käsistä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s