Turvallisen arkista

Olen viimeisen viikon suosinut meikissä vaaleita ja tyttömäisiä sävyjä. Minulle on muodostunut ns. turvameikki, jota olen poikkeuksellisesti käyttänyt lähes joka päivä vain huulipunan sävyä vaihdellen.

Turvameikkiini on kuulunut mineraalimeikkipohja bareMineralsin tuotteilla. Innostuin bareMineralsista uudelleen voitettuani riemukseni Miss Aria-blogin Tarun arvonnassa (kiitos vielä Taru!) muiden tuotteiden ohella sarjan meikkipohjan. Olen käyttänyt ennenkin bM:n tuotteita, mutta arvontavoitto  innosti minua antamaan mineraalipohjalle uuden mahdollisuuden. Omistin jo ennestään bareMinerals Starter Kitin, josta olen kirjoittanut täällä. Postaus on jostain syystä koko blogihistoriani suosituin postaus, vaikka se on kirjoitettu hyvinkin kieli poskella ja alunperin aivan väärääkin tietoa antaen. Luultavasti katsojat ovat amerikkalaisia, jotka tekstistä sanaakaan ymmärtämättä katsovat pää kenossa meikitöntä naamaani ja jatkavat seuraavaan tiedonlähteeseen…

Aiempi bareMinarals-postaukseni kirvoitti kommentti-osiossa keskustelua siitä, ovatko bareMineralsin meikkipohjat tosiaan parempia kuin nestemäiset meikkivoiteet, kun puhutaan epäpuhtaasta ja akneen taipuvasta ihosta, vai tukkivatko ne entisestään ihoa. Olin pettynyt monen kertoessa kommenttiboksissa tai muussa asiayhteydessä, että bM:n mineraalipohja on tukkinut heidän ihoaan, minulla kun oli suuret odotukset sen suhteen. Ensimmäisellä mineraalipohjakokeilukerralla en osannut sanoa asiaan mitään, mutta nyt viikon jälkeen toisella kokeilukerralla voin todeta, ettei tämä ainakaan tämän lyhyen ajan sisällä ole pahentanut ihoni kuntoa. Olen myös ihastunut tämän jättämään kuulaaseen jälkeen. BareMineralsin tuotteilla tehty meikkipohja on osoittautunut myös kestävimmäksi vaihtoehdoksi viime aikoina käyttämistäni pohjista. Se on siis ollut tärkeä lähtökohta turvameikissäni.

Turvameikkini näyttää äkkiseltään hyvin tylsältä verrattuna smokey eye-kauteni tuotoksiin, mutta minä löydän uutuudenviehätystä tällaisesta vähemmän meikatun näköisestä lookista. Jonkinlaisesta meikkausapatiastahan tämä taas kertoo, mutta ei aina tarvitse olla niin viimeisen päälle tällätty, eihän? Dramatiikan sijaan silmääni hivelee nyt neutraalein sävyin tehty kevyt silmämeikki, hillitysti sivellyt varjostukset ja poskipuna, sekä tyttömäisen hempeä huulimeikki.


Karu ja pölyinen totuus meikkipussistani, jota en yleensä edes käytä. Tämänhetkinen avainsana onkin helppous. Juu tiedän, kabuki ei näytä hygieeniseltä, eikä olekaan. Nakkaan sen seuraavaksi pesuun.

Nyxin vanha luomiväripaletti on jo melko loppusuoralla, mistä kenties saan lisäpotkua sen päivittäiseen käyttämiseen…

Alla olevassa kuvassa on sama meikki kuin ylempänä, mutta noin yhdeksän tunnin päästä meikkaamisesta keinovalossa kuvattuna. Meikkipohjan pysyvyys on hämmentävän hyvä, vaikka toki keinovalo on tällä kertaa armollisempi ihon virheille kuin aamuinen luonnonvalo. Huulilla on, tai paremminkin oli, Lumenen Wild Rose Natural Lipstick Lilac Nude.

EDIT. Mineraalipohja on levitetty bareMineralsin primerin päälle, ja kasvot on t-alueelta puuteroitu pari kertaa päivän aikana. Mutta näpyt eivät helota punaisina, kuten minulla yleensä, ja pohjan pysyvyys on muutenkin hyvä!

Millaisessa meikissä te tunnette olonne kotoisimmaksi juuri nyt?

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Turvallisen arkista

 1. Mulla on aika päinvastainen meininki, eli reippaasti värikästä huulipunaa ja menoksi 🙂 Tällä hetkellä tumma viininpunainen MAC Dark Deed huulilla, ah ja voih kun tämä on ihana!

  Tykkää

 2. Onpas hyvin pysynyt meikkipohja paikoillaan! Ei vain onnistu itseltä. Ihastelin myös sitä, kuinka kauniisti silmäsi tulevat kuultavan vihreinä esiin tuolla meikillä. Tilasin itselleni Lily Lolon testeripaketin suurin odotuksin. Pettymys olikin valtava kun kokeiluni päättyi siihen, että jouduin pesemään mineraalit pois kasvoiltani kauhean kutinan vuoksi. Eikä tuote ollut kasvoillani edes puolta tuntia. 😦 Enpä ole uskaltanut tuon jälkeen niitä käyttää. Nyt mietin uskaltaisinko kokeilla Bare Mineralsia…beekoo

  Tykkää

  1. Joo 🙂 Editoin tosin tekstiä pikkuisen. Kasvoille on siis levitetty ensin bareMineralsin primeri, ja kasvot on puuteroitu pari kertaa päivän aika t-alueelta. Kiitos! :)Jos Lily Lolo aiheutti sulle kutinaa, niin veikkaan, että sen tekee myös bM :/ Aika moni on sanonut bM:n pohjien aiheuttaneen heille allergisen reaktion ja/tai pientä röpelöistä näppyä. Itse en ole huomannut tällaista, mutta ihoni ei ole muutenkaan herkkä.Kannattaa lukea esim. tämä Juillen postaus http://juilles.blogspot.fi/2013/10/dreamworld-hermetica-mineraalipohja.html

   Tykkää

  2. Isot kiitokset, säästin rahat hutiostokselta näköjään! :)Kävin lukemassa Juillen postauksen. Taidankin jatkaa vanhaan malliin värivoiteilla ja puuterilla ja unohtaa mineraalit kokonaan. beekoo

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s