Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser

Ostin alkuvuodesta Neutrogenan greipintuoksuisen epäpuhtaalle iholle tarkoitetun kosteusvoiteen, kun tarvitsin meikkipakkiin meikin alla käytettävän nopeasti ihoon imeytyvän voiteen. Söpö vaaleanpunainen pakkaus ja edullinen hinta kiinnittivät tähän huomioni. Kiireessä mukaan napattu voide ei osoittautunut ominaisuuksiltaan todellakaan parhaaksi joka ihotyypin voiteeksi, ja meikkipakkiin kasaantuikin monia erilaisia voiteita pikkupurkeissa. Käytin Neutrogenan voiteen kuitenkin loppuun itse, sillä se sopi omalle ihotyypilleni erinomaisesti. Oma voiteeni loppui jo aikoja sitten, mutta nyt äitini oli ostanut tällaisen itselleen. Äidilläni on erittäin kuiva iho, jota hän hoitaa silloin harvoin kuin muistaa. Tämä mm. salisyylihappoa sisältävä voide ei siis ollut hänelle paras vaihtoehto. Ehdotinkin vaihtokauppoja, jolloin äidilleni päätyi jemmoistani Lumenen tehoöljyhoito ja kosteuttava päivävoide. Itse otin tämän Neutrogenan greippiherkun mielelläni uudelleen käyttöön.

Voidetta myydään markettien ja tavaratalojen lisäksi apteekeissa, mikä saa minut jostain syystä yleensä arvostamaan tuotetta enemmän, kuin jotakin aivan perus markettivoidetta. Mielikuva apteekkituotteesta saa minut ajattelemaan, että tuote on oikeasti tehokas ja hoitava. Voiteessa kerrotaan käytetyn MicroClear®-teknologiaa, joka auttaa ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia. Käytännössä tämä tarkoittaa ilmeisesti sitä, että tuote sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja kamomillauutetta, sekä glyseriiniä ja salisyylihappoa. Salisyylihappo kuorii ihoa kemiallisesti.

Voide on kevyttä ja hyvin imeytyvää. Öljytön koostumus sopii rasvaiselle ja sekaiholle, ja itse tykkään käyttää sitä nimenomaan meikin alla. Yöllä käytän kosteuttavampaa voidetta. Minulla on ollut työn alla ihonhoitopostaus jo varmaan pari kuukautta, mutta en jostain syystä saa sitä viimeisteltyä. Pakko kuitenkin todeta lyhyesti tässä yhteydessä, että ihon riittävä kosteutus on osoittautunut erittäin oleelliseksi asiaksi taistelussani näppyjä vastaan.

Koska ihoni on rasvoittuva, on tärkeää, että meikin alla käyttämäni kosteusvoide on öljytön ja hyvin imeytyvä. Neutrogenan voide on kuitenkin tarpeeksi kosteuttava, joten iho on pehmeä ja meikki levittyy sen päälle hyvin. Voiteesta sanotaan, että se ei tuki ihohuokosia, mikä on kyllä pitänyt paikkansa. Joskin minun kohdallani on mahdotonta sanoa mitenkään varmasti, että mikä tukkii ihoani ja mikä ei, se kun tuntuu elävän aivan omaa elämäänsä, kuten joku joskus asian osuvasti kuvasi. 

Tuotteen tuoksu on melko voimakas ja varmasti mielipiteet jakava. Minä kuitenkin pidän siitä paljon, enkä ole kyllästynyt siihen, vaikka tämä on jo kolmas käytössäni oleva sarjan tuote. Veikkaan, että sitruksisista tuoksuista pitävät voisivat mieltyä tähän.

Voiteen pakkaus on erittäin kätevä. Se on kevyt ja helposti mukana kulkeva tuubi, jonka annostelu on hygieenistä. Voiteen saa levitettyä aamuisin kiireessä nopeasti kasvoille, eikä tarvitse leikkiä spaatteleilla. Tämä oli opiskeluaikoina senkin vuoksi erittäin kätevä mukana meikkipakissa.

Tuote maksaa n. 8e.

INCI: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Salicylic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Leaf Extract, Menthyl Lactate, Cetyl Lactate, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, C12-15 Alkyl Lactate, Dimethicone, Sodium Isostearoyl Lactylate, Propylene Glycol Isostearate, Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Benzalkonium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Phenoxyethanol, Parfum.

Olen käyttänyt Pink Grapefruit-sarjasta myös geeliputsaria, ja tykkäsin siitäkin todella paljon. Myös sarjan muut tuotteet kiinnostavat.
Onko joku muu tykännyt tästä?

12 thoughts on “Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser

  1. Voisin tuota kokeilla kun nykyisen päivävoiteen saan käytettyä 🙂 Suosittelen The Body Shopin Seaweed mattifying day creamia! Ihan mahtava ja raikas päivävoide rasvaiselle tai sekaiholle 🙂

    Tykkää

    1. Mä olen tuota TBS:n voidetta tainnut käyttääkin purkillisen. Jos se oli sama kuin muistelen, se oli turhan vesimäistä makuuni. Kaipaan kuitenkin kosteutta, vaikka ihoni onkin epäpuhdas 🙂 Mutta ei se välttämättä ollut samaa tavaraa, siitä on kuitenkin vuosia, kun sitä TBS:n voidetta käytin.

      Tykkää

  2. Tää oli kesällä tosi hyvä voide rasvoittuvan T-alueen takia! Onkin pitänyt tehdä postaus tästä, mutta se on jäänyt… Eli hintaansa nähden hyvä, mä sain tämän kaupan päälle ostaessani jotain muutakin.

    Tykkää

  3. Kaksi tuubia käyttäneenä täytyy todeta, että tämä on tosi hyvää tavaraa! Ainut, mikä mua häiritsi, oli mentholinen viilentävä tunne, joka periaatteessa on vähän turha. Johanna

    Tykkää

    1. Mä pidän kaikesta mentholisesta ja viilentävästä, joten mua ei haittaa 🙂 Mä en kyllä toisaalta ole edes huomannut tuollaista efektiä mitenkään erityisesti. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti