Lakkanyssäkän antia – CND Baroque

Viilankantolupa-blogin kaunis ja herttainen Petra pelasti minut taannoin kiperästä tilanteesta. Vanha meikkaustuolini hajosi juuri ennen päivää, jolloin olisin todella tarvinnut sitä. Petra lupautui myymään minulle hänelle tarpeettomaksi jääneen tuolin. Noutaessani tuolia Petra kokosi minulle kahvittelun lomassa nyssäkän, joka sai sydämeni hypähtelemään ihastuksesta muutamia ylimääräisiä kertoja. Ja saa edelleen joka kerta, kun menen penkomaan sitä. Kiitos Petra! ❤

Tarkimpaan syyniin ovat toistaiseksi kerinneet kynsilakat, joita oli monta, kymmeniä itse asiassa. Ja nämä lakat eivät olekaan aivan mitä tahansa lakkoja. Lakat ovat minulle ennestään aivan vierasta merkkiä, Creative Nail Designia, Suomessa ilmeisesti ainoastaan hoitoloista saatavaa merkkiä. Olen todella vakuuttunut näiden laadusta, ja se onkin suuri syy siihen, miksi olen nyt jaksanut lakkailla ahkerammin. Huonot, halkeilevat lakat kun eivät suuremmin motivoi minua näkemään vaivaa kynsien sutimisen osalta. 


Nyssäkästä riittää vielä tarinoita moneen postaukseen, mutta tänään katsellaan yhtä kynsilakkasävyä, josta on tullut syksyn suosikkini. Kuvaan valikoituivat ensimmäisenä testaamani lakat, joista pidin kaikista, mutta yhdestä erityisesti. Baroque on minusta jotenkin kauhean tyylikäs sävy, ja se sopii erinomaisesti juuri nyt ulkona vallitsevaan sävymaailmaan. Petra taisi suositellakin tätä minulle.

Näen Baroquessa sekä ruskeaa, punaista että pronssia. Kuten jo aiemmin totesin, on se täydellinen sävy syksyyn. En ole varma saako kyseistä lakkaa enää mistään, mutta haluan silti julistaa ilosanomaa CND:n lakoista. Esim. Baroque peitti täydellisesti yhdellä kerroksella, kuivui nopeasti ja kesti erinomaisesti (Seche Vitellä kuorrutettuna toki) useamman päivän. Pahoittelen kökköjä kuvia!
Creative Nail Design on sittemmin muuttunut CND:ksi, mikä selittää sen, etten aluksi löytänyt näistä oikein mitään tietoa vanhaa nimeä hakusanana käyttäessäni. Myös pullot ovat tätä nykyä erilaiset, hieman modernimmat. CND:tä myy esim. BeautyBay.

Kuvassa lakka on ollut kynsillä mm. saunomista ja näpertelyä sisältäneet kaksi kokonaista vuorokautta, eikä kulumaa juuri näy. Uskomatonta näillä kynsillä, joilla lakka liuskoittuu pahimmillaan jo parissa tunnissa! Aluslakkana on Petralta saatu Stickery Start, sekin Creative Nail Designia, päällä pikakuivattaja Seche Vite. Onko CND merkkinä teille tuttu?
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lakkanyssäkän antia – CND Baroque

  1. Hih, lakat ovat selvästi saaneet oikean kodin. 🙂 Tässä on todellinen näyte merkin laadusta, sillä putelit on ostettu joskus ennen vuotta mm..2007? Silti ne ovat edelleen ihan terässä ja tikissä. 🙂 Nautinnollisia lakkailuja!

    Tykkää

  2. Todellakin :)Nuo ovat kyllä hämmästyttävän hyviä. Kynteni ovat kasvaneet pidemmiksikin, kun ei ole tarvinnut jakuvasti vaihtaa lakkoja/niillä on ollut jatkuvasti lakkaus.Kiitos! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s