MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Bleuluxe

Tein menneellä viikolla muutamia ostoksia, joista tänään vilautan kahta. Toinen hankkimani tuote oli MACin poskipuna, josta kerron lisää myöhemmin. Tässä postauksessa katsellaan enemmän Veluxe Pearlfusion Shadow-palettia sävyssä Bleuluxe.

Omistin ennestään samaisen kokoelman vihertävänsävyisen luomivärihybridin ja pidin siitä paljon. Hyvän aiemman kokemuksen pohjalta rohkaistuin ostamaan toisenkin paletin. Sininen paletti saapui Turun MACille vasta jälkijunassa, ja kerkesin jo hieman harmitellakin asiaa.

Paleteissa minua ei niinkään vakuuttanut laatu, vaan se, että näillä saa nopeasti tehtyä monenlaisia silmämeikkejä. Olen vajonnut ajoittain meikki-apatiaan, eli olen käyttänyt joka aamu samaa helppoa palettia, kun on ollut kiire töihin tms. Näiden hybridien myötä olen alkanut taas leikitellä meikeillä – näillä kun sen kerkeää tehdä viidessä minuutissakin. Kimaltavat sävyt antavat paljon anteeksi esim. epäsymmetrisyydeltä. Nämäkin sävyt on silti syytä muistaa häivyttää kunnolla.

Bleuluxessa on viisi erilaista, myös koostumukseltaan vaihtelevaa sävyä. Ylin ja samalla joukon pienin nappi on hohtavan valkoista, hieman voidemaista väriä. Valkoisen alapuolella oleva hempeä, viileän vaaleansininen on koostumukseltaan kuivempaa ja erittäin hileistä, samoin kuin keskimmäinen, minun silmääni deniminsiniseltä näyttävä sävy. Kaksi tummempaa, alinta sävyä ovat taas voidemaisia, ja niissä on paremmin pigmenttiä kuin muissa sävyissä. Ne ovatkin suosikkini paletista. Olen useampana päivänä meikannut käyttämällä kolmea keskimmäistä sävyä. Tykkään tehdä näillä vähän tummemman lookin päiväkäyttöönkin, sillä mistään vauvanvaaleansinisestä silmämeikistä en pidä. 

Bleuluxen sävyt levittyvät vaivattomasti. Voidemaiset sävyt, eli kaksi alinta, paakkuuntuvat helposti, jos niitä painaa liikaa sormella tai siveltimellä. Kevyemmät, hileiset sävyt taas karisevat jonkin verran. Kostealla siveltimellä karisemista ei tapahdu aivan yhtä paljon, ja myös sävy näyttäytyy intensiivisempänä.

Miinusta annan luomivärien heikosta kestävyydestä. Paint Potin päälle levitettynä väri pysyy ei-rasvoittuvilla luomillani noin kuusi tuntia raidoittumatta, mikä on minusta hyvin vähän aikaa. Jonkun tahmeamman pohjustajan päällä nämä voisivat toimia paremmin. Greenluxe tosin pysyi paremmin ihan Paint Potinkin kanssa.

Miksi sitten pääsyin Bleuluxeen, jos se karisee ja pysyy heikosti kauniina luomilla? Sävyjen vuoksi tietenkin! Nämä viisi sävyä yhdessä hivelevät silmääni. Upeat, kylmän siniset sävyt uupuivat meikkikokoelmastani ja ne iskevät juuri nyt ihan täysillä. Jos ei halua joka päivä käyttää hileistä silmämeikkiä, näillä saa tehtyä myös todella nätin rajauksen.

Paletti maksoi Turun Stockmannin MAC-pisteellä 38 euroa. Paletit ovat limited edition-tuotteita, jotka kuitenkin pysyvät valikoimissa kauemmin kuin kokoelmat yleensä. Yksi paletti sisältää 4 grammaa tuotetta.

Yhteenveto

+ upeat sävyt
+ käytännöllinen kombo eri sävyjä samassa paletissa
+ monipuolisuus, vaihtelevuutta meikkeihin
+ voidemaisten sävyjen hyvä pigmenttisyys
+ kaunis ja kestävän tuntuinen pakkaus

– hileisten sävyjen karisevuus
– hileisten sävyjen heikohko pigmenttisyys
– heikko pysyvyys

+/- hinta
MACin luomivärit ovat yksittäin ostettuina tyyriitä (18,5e/kpl), joten paletin ostamalla yhden sävyn hinta on edullisempi. Silti 38e paletista saattaa kirpaista.

Swatcheja tai meikkikuvia en valitettavasti tähän hätään saanut, mutta tulen varmasti myöhemmin näyttämään millaisia tekeleitä olen saanut aikaan paleteilla.

Vanhempi ja uudempi hybridini kimppakuvassa. Kumpi miellyttää enemmän teidän silmäänne?

Rattoisaa alkanutta viikkoa!

Mainokset
Kategoriassa MAC

6 kommenttia artikkeliin ”MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Bleuluxe

 1. Kiitos tästä, tiedän, etten osta näitä. Inhoan yli kaiken luomiväreissä hileiden varisevuutta ja heikkoa pysyvyyttä, raskaat luomet aiheuttavat muutenkin pysyvyysongelmia, vaikka tuote olisi tosi hyvälaatuinen tuolta osin. Tuotteiden ulkomuoto MAC:in tapaan on toki houkuttava! 🙂

  Tykkää

  1. Jooh, nämä eivät kyllä ole paras vaihtoehto rasvoittuville luomille. Mun täytyy vielä kokeilla erilaisia pohjustusaineita ja levitystaktiikoita, jospa näistä saisi enemmän irti. Pakkaukset ovat nättejä juu 🙂

   Tykkää

 2. Sävyjensä puolesta vihreä puhuttelee minua enemmän. En kuitenkaan jaksa tavallisesti koostumuskikkailuja, joten jätän voidemaiset tai glitteriset tuotteet muille. Jää innokkaille enemmän ;).Kirkas sininen on värinä hyvinkin inspiroiva, mutta suosin helpommin levittyvää ja ”kiltimpää” puuterimaista tuotetta. Tarvittaessa siihen saa vaihtelua lisäämällä päälle jotain kimaltavaa/hohtavaa (taaskin puuterimaista) kaveria.

  Tykkää

  1. Arvasinkin, että sinä pidät enemmän vihreästä 🙂 Minusta nämä siniset ovat hyviä tutustumis/totuttelutarkoituksessa, sillä näillä saa kuitenkin niin kevyttäkin jälkeä, mikä näyttää kuitenkin nätiltä. Ja monenlaisia eri variaatioita. Minusta tämä koostumuskikkailu on ihan parasta juuri nyt 😀

   Tykkää

 3. No ruskeenvihreä on tietty kivempi! Harmi, ettei laatu vastaa hintaa 😦 Taidan siis jatkossakin pysytellä erossa MAC:in luomiväreistä ja panostaa suoraan pigmentteihin (joihin mulla on itse asiassa pieni rakkauskausi menossa).

  Tykkää

  1. MACilla on loistavanlaatuisia luomivärejä, mutta nämä eivät kuulu parhaimmistoon. Suosittelen kokeilemaan esim. tavallisia Veluxe tai Veluxe Pearl-koostumuksellisia luomivärejä. Mutta onhan ne joka tapauksessa ylihintaisia joo…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s