Arjen suosikki Nivealta

Tänään esittelen teille edullisen ja hyväntuoksuisen kaverin, joka ei ole pettänyt minua arjessa kertaakaan. Nivean 48h Stress Protect Anti-Perspirant on loistava kolmen euron deodorantti, joka tosiaan pitää kainalot hyväntuoksuisina koko päivän kovastakin menosta huolimatta. 48 tunnin lupaukset ovat aina yhtä huvittavia ja jokseenkin myös ällöttäviä, mutta tavallisen 14-18 tunnin päivän Nivea Stress-Protect kestää hyvin. Tuoksu on todella miellyttävän kevyen kukkainen, eikä siihen kyllästy pidemmälläkään aikavälillä. 

Olin ennen vannoutunut Clarinsin Gentle Care Deodorant Roll-Onin käyttäjä, mutta tympäännyin sen korkeaan hintaan ja päätin kokeilla markettideodoranttia. Minulle kävi heti ensimmäisellä yrityksellä hyvä tuuri, kun käteeni osui tämä Nivea. Minulla on todellakin taipumusta stressihikoiluun, koska olen kauhea hermoilija ja jännittäjä. Deodorantin kerrotaan ehkäisevän stressihikoilun epämiellyttäviä seurauksia ”Stress Protect-vaikutusaineilla” ja sinkkiyhdistelmällä. Kertokaa joku viisaampi mitä nämä erityiset suoja-aineet INCIssä voisivat olla! Googlaillessani tuotetta törmäsin myös tutkimustuloksiin, joiden mukaan lämpötilasta ja stressaamisesta aiheutunut hikoilu ovat keskenään aivan eri lajia. Järkeenkäypää minusta.


Kokeilin Nivealta myös toista deodoranttia, Calm & Care Anti-Perspiranttia, mutta tämä ei ollut pitävyydeltään läheskään samaa tasoa kuin lajitoverinsa. Toimivuus oli viileänä ja rentona päivänä riittävä, mutta helteessä pitävyys ei ollut minulle tarpeeksi, vaikka en olisi erityisemmin jännittänytkään. 😉

Molempia deodorantteja vaivasi sama ongelma: kumpikin kuivuu hitaasti, mikä on kiireaamuina tylsää. Lasiset pakkaukset ovat myös painavia eivätkä ehkä se turvallisin valinta esim. lentokoneen ruumaan. Muuten liputan Nivean deodoranttien, erityisesti postauksessa ensin mainitun puolesta.

Mikä on teidän suosikkideodoranttinne? Suositteko selektiivisiä tuotteita vai ostatteko dödöt marketista?

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Arjen suosikki Nivealta

 1. Tällä hetkellä käytän apteekista saatavaa Batsia, en tiedä onko vanhuus ajanut tähän pisteeseen, mutta mikään muu deodorantti ei tunnu pitävän kainaloita tuoksuttomina ja kuivina koko päivää. Niveat olivat ennen suosikkejani, mutta keväällä huomasin, etteivät nämäkään enää pidä kainaloita raikkaina vaan muuttuvat tunkkaiseksi. Samoin kävi muillekin entisille suosikeilleni Biothermille, Clarinsille, Rexonalle ja Garnierille. 😦 Toivon, että tuo Bats toimii jatkossakin, muuten voi joutua alkamaan rajumpiin toimiin.

  Tykkää

  1. Tuo on inhottava vaiva. :/ Mäkin hikoilin ennen tosi paljon, eikä mikään deodorantti tuntunut riittävän tehokkaalta. Siihen paljastui syyksi eräs lääke, jota jouduin syömään, joten sen lopettamisen jälkeen hikoilukin on normalisoitunut. Mulla taisi kyllä silloinkin Clarins toimia.

   Tykkää

 2. Mullakin on tuota stressidödöä, ja ei toimi mulla sitten yhtään! Tai saattaa se stressihikoilun pitää kurissa, mutta ”normaalia” kuumasta johtuvaa hikoilua ei lainkaan. Olen jo monta vuotta käyttänyt Adidaksen spray-antiperspiranttia, se toimii kuin unelma 🙂

  Tykkää

  1. Jännä juttu! Mulla se pelitti kesälläkin, kun oli ne pahimmat helteet ja raadoin 14-tuntista työpäivää + stressasin ja panikoin hulluna 😀 Mulla ei taas ole ainakaan yksi kokeilemani Adidaksen dödö toiminut. Tämä on siis tosi yksilöllistä. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s