Dermosil Vitamin E-käsivoide

Vilautin teille aiemmassa postauksessani Dermosilille kesäkuussa tekemääni tilausta. Tilauksen mukana minulle tuli E-vitamiini-sarjan käsivoide, vartalovoide ja suihkuvoide. Tänään tutustutaan sarjan käsivoiteeseen.


Olen ahkera käsivoiteiden kuluttaja ympäri vuoden, mutta nyt käsivoiteet ovat olleet minulle erityisen ajankohtainen asia, kun yritän tehostetusti saada kynsiäni parempaan kuntoon. Kotona ja iltaisin käytän rasvaisempia käsivoiteita, mutta päivisin ja varsinkin töissä tarvitsen kevyemmän ja nopeasti kuivuvan käsivoiteen.

Dermosilin Vitamin E-sarjan voide on juuri sopiva päiväkäyttöön. Se imeytyy käsiin nopeasti tehden käsistä pehmeät ja sileät. Mitään supernopeaa imeytymistä voiteen ominaisuuksiin ei toki kuulu, mutta harva löytämäni oikeasti kosteuttava voide niin tekeekään. E-vitamiinisarjalle ominainen pehmeän ja raikkaan kukkainen tuoksu tekee tuotteesta erityisen suosikkini. Myös kaunis vaaleanpunainen pakkaus on plussaa. 

Kädet ovat usein alttiina auringonpaisteelle ja näin myös ihon ennenaikaiselle vanhenemiselle. E-vitamiinin sanotaan olevan ihon vanhenemista ehkäisevä ja kosteudensitomiskykyä edistävä ainesosa.


Käsilaukkuun 200ml sisältävä pakkaus on hieman turhan suuri ja painava, mutta annan tämän anteeksi muuten niin hyvälle tuotteelle.  

Käsivoiteen hinta on 6,40e. Kaikki E-vitamiini-sarjan tuotteet löytyvät täältä. Dermosilia myy Dermoshop.

9 thoughts on “Dermosil Vitamin E-käsivoide

    1. Itsekin tosiaan koko homman älysin vasta toisen blogin kautta. Sen verran huonosti löytyy tietoa. Jatkuvasti noita tosin tulee lisää ja sitä kautta myös enemmän tietoa. Kannattaa ihmeessä sanoa. On nimittäin todella kurja alllergia jos ei osaa varoa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s