Kiiltoa kerrakseen

Vihjaisin muutama viikko sitten, että tulisin kirjoittelemaan jonkin verran Rimmelin tuotteista. No, tässä tulee toinen postaus, tällä kertaa huulikiilloista. 

Käytin huulikiiltoja erään työprojektin yhteydessä. Kiillot osoittautuivat hyvin levittyviksi ja mukaviksi käyttää, ja kivana lisänä niissä on hyvä tuoksu ja valittavana useita kauniita sävyjä. Heikko kohta näillä oli pysyvyys – vähäkin syöminen tai juominen sai nämä häviämään saman tien. Shimmerisissä huulikiilloissa on vähemmän pigmenttiä, mutta muilla sai mukavasti sävyä huuliin.

(Kuvat otettu lainakameralla.)

Vinyl Gloss Voluptuously Shiny Lipglossit: VIP, Born To Bling, Take A Change

Keep A Secret, Starlet, Fashion Icon

Her Majesty, Pin UpSwatchit ovat samassa järjestyksessä kuin kiiltojen yhteiskuvassa, vasemmasta oikeaan.Vinyl Glosseissa on jämäkkä applikaattori, jolla on helppo levittää kiiltoa tasaisesti. Alempi applikkaattori kuvassa kuuluu Stay Glossy-kiillolle.

Kaksi muuta huulikiiltoa ovat Stay Glossy Lipgloss sävyssä Always Lovely ja Vinyl Max One Stroke Maxi Shine Lipgloss sävyssä Supreme

Stay Glossy-kiilto on mukavan kosteuttavan tuntuinen huulilla. Siinä on hento tuoksu, joka ei ole mielestäni hyvä, mutta ei huonokaan. Tämän kiillon kestävyys on parempi kuin muiden tässä postauksessa vertailemieni kiiltojen. Applikaattori (alla) on hieman lötkö ja liian taipuva makuuni. Kiiltoa on hieman hankalaa levittää huulille, sillä applikaattori ikään kuin ”menee karkuun” huulia. (Kokeilin tätä kiiltoa suoraan tuubista itselleni, koska en aio laittaa sitä meikkipakkiin.)

Vinyl Max-kiilto on yksi suosikeistani. Siinä on massiivinen applikaattori, joka ei ehkä miellytä kaikkia, mutta minä pidän siitä. Ainakin omille huulilleni tällä saa todella nopeasti, mutta kuitenkin yllättävän siististi kiillon levitettyä. Otin tämänkin kiillon omaan käyttöön. Tuoksu on miedompi kuin Vinyl Gloss-kiilloissa.

Vinyl Maxin ja Stay Glossin applikaattorit vertailussa.

Swatchit lopuistakin: Vinyl Max One Stroke Maxi Shine Lipgloss – Supreme, Stay Glossy Lipgloss – Always Lovely 

Tässä vielä suosikkikiiltoni huulilla.


Rimmelin huulikiillot ovat hyvin edullisia ja niitä saa tavarataloista ja useista päivittäistavarakaupoista. Ne maksavat n. 6-8e.

Olen saanut postauksen tuotteet töiden kautta, mutta mielipiteet ovat omiani.

4 thoughts on “Kiiltoa kerrakseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s