MAC Powder Blush Fleur Power

Poskipunakokoelmani karttui muutama viikko sitten jälleen uudella yksilöllä. Ihmeellinen on kosmetiikkanarkkarin ajatuksenjuoksu, sillä lähdin alunperin ostamaan vaaleanpersikkaista sävyä ja päädyin johonkin ihan muuhun. Tässä swatchit MAC-pisteellä tutkimistani sävyistä.
Kaksi ensimmäistä, Peachykeen ja Springsheen, ovat persikkaisia, mutta kolmas oikealta selkeästi pinkimpi. Ja siihen pinkkiin jostain kumman syystä päädyin.

MACin poskipunat ovat suuri heikkouteni. Voisin helposti ottaa ne kaikki.

Fleur Power on Satin-koostumusta. Se on pigmenttinen, mutta sillä saa tehtyä myös hyvin kevyttä jälkeä. Meikkitaiteilija levitti sitä poskipäilleni skunkkisiveltimellä, ja innostuin käyttämään sitä itsekin poskipunan laittamiseen. Olen tosin skunkkia käyttänyt viime aikoina jonkin verran MUS:n High Tech Lightereiden kanssa, joista minulla on edelleen postaus tekemättä…

Kerkesin jo harmitella hieman tämän poskipunan ostamista, sillä tämä ei tosiaan ollut sellainen, mitä lähdin MACilta hakemaan. Sävy vaikutti tunkkaiselta ja jotenkin tylsältä. Tehtyäni sillä muutaman meikin ja keksittyäni yhdistellä sitä toisten poskipunien ja highlightereiden kanssa, aloinkin jo pitää siitä. En hirveän paljon, mutta jonkin verran kuitenkin. Ja tätä sävyä tulee varmasti käytettyä toisia meikatessa, sillä sävy on kuitenkin monelle sopiva, melko turvallinen valinta vaikkapa päivämeikkiin.

Pelkäänpä hieman, että tästä osittaisesta hutiostoksesta saattaa koitua se, että käyn joku päivä hakemassa sen oikeasti persikkaisen sävyn. Mutta yritän odottaa ensi kesään, koska persikka ja koralli ovat minulle selkeitä keräilysävyjä, joita en sitten kuitenkaan käytä kovin usein. Saapi nähdä miten käy.

10 thoughts on “MAC Powder Blush Fleur Power

 1. Mulla on myös Jemmavärinä persikkaisen pinkit ja koralliset poskipunat. Toki myös käytän niitä, mutta..jemmailen siltiki :D. Sulla on sentään tarvetta eri sävyisille, kun meikkaat myös muita ja vaikka itsellä ei toimiskaan voi tuote olla muuten hyvinkin käytetty. Ihan selvästi olet muuten pääsemässä jyvälle kameran säädöistä. Tosi nättejä kuvia.Peachykeen näyttää just mun väriseltä ❤

  Tykkää

  1. Muita meikatessakin tulee helposti käytettyä niitä tiettyjä hyviksi havaittuja sävyjä, vaikka yritänkin olla kangistumatta kaavoihin.Kiitos 🙂 Nuo alkupään kuvat tosin on otettu vanhalla kameralla. Meikkikuvat uudella.Peachykeen on ihana sävy! Sopisi muuten varmaankin sulle tosi hyvin.

   Tykkää

 2. Ihana poskipuna! Tykkään, ei ole yhtään tylsä, olen itsekin nmiettinyt pitäisikö se joskus hommata. 🙂 Mulla on Springsheen, sekin on kyllä kiva. Nimensä mukaisesti sävy kesälle ja keväälle. Talviseen aikaan en ole sitä käyttänyt ollenkaan.

  Tykkää

  1. Onhan tämä kiva, mutta ei mikään ainutlaatuisen upea minusta 🙂 Mä olen pahasti jumiutunut tietyn sävyisiin poskipuniin (koralli, kylmät pinkit, violetti), joten tällainen peruspinkki tuntuu suorastaan eksoottiselta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s